Arama sonuçları: *

• Users: rafa gomez
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. rafa gomez

Spor için takviye toz vb

Anlaşılır dilde yazarsanız yardımcı oluruz
  2. rafa gomez

İkinci el telefon Alınırken Neler Yapmam Gerek?

Benim fikrim yüz yüze alırsan telefonu satıcıyla beraber bir tamirciye git telefonun işlem görüp görmediğini sor. Tamirciler telefonun açılıp açılmadığını anlayabiliyor çoğu zaman
  3. rafa gomez

Vivo V60 vs Samsung S25 FE

Aksine adının hakkının veriyor o bir FE serisi.
  4. rafa gomez

Okulda sınıfça izlemek için film önerisi

Ortaokulda sürekli izlediğimiz film
  5. rafa gomez

Derslerde nasıl başarılı olabilirim?

Sınav hangi sınav
  6. rafa gomez

435 Günlük YKS Derece Planı

Yetmiş günde 55 ayt zor değil imkansız sıfırsan. Eğer mezuna kalcam kesin dersen bu kadar kısa sürede bitirmene de gerek yok
  7. rafa gomez

Öneri 10k 15 k arası telefon öneri ?

İnfinix ne yapcan x7 pro al daha iyi
  8. rafa gomez

Baggy Eşofman Altı Nerden Bulabilirim?

Bershka, p&b herkese burayı öneriyorum sen de eksik kalma
  9. rafa gomez

Trt kalan şampiyonlar ligi maçlarını Tabii'den yayınlayacak

Bi dönem de exxen paralı yayınlıyordu değişen bir şey yok
  10. rafa gomez

Cowboy Bebop İngilizce Dublaj mı Orijinal ses mi?

Orjinali hiçbir şey geçemez bence
  11. rafa gomez

Kuranı Kerim'de Çok Değişik Bir Hata Buldum.

Onların kilise yapmasında sıkıntı yok ki. Kendi dinlerini yaşamaya çalışıyorlar. Sen benim dinim de hata var diye iftira atıyorsun ben tabii ki karışırım sana. Bu ikisi arasındaki farkı anlamaman benim sorunum değil. 1775675617 "Kuşkusuz sen istediğini hidayete erdiremezsin. Ama Allah dilediğini...
  12. rafa gomez

Bana göre mi doğru? Evet bana göre ve milyarlarca müslümana göre doğru. Ayrıca isteyen istediği yerde yapsın kilisesini umrumda olmaz. Senin kiliseyi yıktırırdın demen seninle ilgili herşeyi açıklıyor 😅
  13. rafa gomez

Çünkü o doğru söylüyor sen yanlış. Madem Kuran hatalı bugün Avrupa'da Amerika'da müslüman olan insanlar Kuran'ı okuyarak müslüman olmuyorlar mı. Binlerce insan hatalı sen doğrusun
  14. rafa gomez

Eğer amacı gerçekten anlamak olsaydı başlığından bile anlardık Kuran'da burayı anlamadım yardım eder misiniz fln diye başlık yazardı ama bu direkt hata buldum diye yazıyor 1775674761 Ben asla bu öyle değildir ya diye savunma mekanizması yapmadım. Her şeyi tek tek neyse yazdım. Sahabeler bile...
  15. rafa gomez

Madem Kuran sadece Araplara geldi bugüne kadar neden milyarca insan müslüman oldu. Eğer ki Kuran sadece Araplara gelseydi onlar da bu bilip cihat etmezlerdi. İnsan dinin emir ve yasaklarına uyar sonuçta değil mi?
  16. rafa gomez

Senin gibi bir insanla bu iş hakkında sayısız kitap okumuş alimin yaptığı yorum bir mi? Kaldı ki senin yaptığın yorumları da görüyoruz. Olmayan hatayı kimse örtbas etmeye çalışmıyor insan okusun anlasın diye uğraşıyorlar. 500 defa Kuran bütündür parça parça anlamı bozulur sen hâlâ bize şurada...
  17. rafa gomez

Ben kendi yorumumu kattığım yok alimler ne diyorsa onu diyorum diyanet tefsirde yazıyor hatta hepsi aç oku "17 tane" kitap okumuşsun ya biliyondur sen gerçi 😅 1775672922 "O, geceyle gündüzü, ayla güneşi hizmetinize verdi; yıldızlar da O’nun emrine boyun eğmişlerdir. Bunda aklını kullanan bir...
  18. rafa gomez

Gainer, Creatin, Protein Tozu Önerebilir Misiniz?

bu markanın creatine % si proteinocean ile karşılaştırılınca nasıl
  19. rafa gomez

S23 Ultra (yenilenmiş) , s25 fe Veya Poco x8 Pro Max

pil dışında diğer özelliklerin yazılım ile alakası var, ayrıca kamerası da işlemcisi de kötü değil exynos kötü devri bitti artık bugün exynos 2600 2 nm mimarisine sahip ilk işlemci ve sd elite gen 5e kafa tutuyor. Pilde fe serisi olduğu için gereken optimizasyon yapmıyorlar eğer fe yerine düz...
  20. rafa gomez

S23 Ultra (yenilenmiş) , s25 fe Veya Poco x8 Pro Max

samsung android yazılımının kralıdır
Geri