Arama sonuçları: *

• Users: Shooter41
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Shooter41

Steelseries Qck Heavy Large Mousepad 1379 TL

Evet kontrol 1788424212 XXL versiyonu da 1800 bandında normalde, Large de o fiyatlarda geziyor tercih meselesi ben aynı fiyat olsa da Large olanı alırdım çünkü klavyenin direkt masa üzerinde durmasını istiyorum 1788424292 Edit: Şu an 1329 TL, ben dün sipariş verdim 3 saat sonra mağazada hazırdı
  2. Shooter41

Fotoğraftaki mouse pad 8 yıldır kullanıyorum tiftiklenme gibi bir problem hiç yaşamadım. Sadece kenarlardan hafif kalkma var o da sol taraf. Ben renginden sıkıldığım için değiştiriyorum. Çok araştırdım ancak bu fiyatlarda güvenip başka alamadım tercih sizin tabi ki daha iyileri var fiyat...
  3. Shooter41

Merhaba, kendim de sipariş verdim, normal modeliyle neredeyse aynı fiyat bu kalın versiyon 6mm ihtiyacı olan değerlendirebilir. SteelSeries QcK Heavy Large 45x40cm boyutunda
  4. Shooter41

🔥İndirim Iphone 17 Pro 103.949 TL

Düz modellerin her sene hepsi birbirine çok benzer çok az fark vardır. Bu zamana kadar en çok tutan düz ise iphone 11 ve iphone 17 bence. Bu modeller çıktığı yıldan ziyade sonradan daha çok satılmış ve satılacaktır diye öngörüyorum. Bu arada son çıkan pro serileri de çok farklı değil bence 16...
  5. Shooter41

🔥İndirim İncehesap.Com | Gecenin Yıldızı | 28 Ağustos 2026

Siz emir kipi kullanmadan konuşmak nedir bilmiyorsunuz sanırım tanımadığınız birine de '' sen '' diye hitap edilmez iyi forumlar
  6. Shooter41

O zaman bu mesajı yazmak yerine bildirim yapsaydınız sizde gereksiz muhabbetlere girmişsiniz şu an
  7. Shooter41

Bu konu üzerinden monitör satmak için mesaj yazanların banlanmasını rica ediyorum. Köylü kurnazlığının luzümü yok. Burada gerçekten ihtiyacı olan alamayan insana şu fiyata satayım gibi dalga geçer gibi konuşmak hoş olmuyor.
  8. Shooter41

Klasse Longteng mouse pad alınır mı?

Memnun musunuz ?
  9. Shooter41

Steelseries Qck Den Sonra Alınabilecek Mouse Pad Tavsiye

Merhaba uzun yılladır steelseries qck mouse pad kullanıyorum. Hyper beast edition olduğu için renginden artık sıkıldım geçiş yapmak istiyorum konfor olarak çok etkilenmeyeceğim mouse pad öneriniz hangisidir ? Klasse Blitz Speed Series Steelseries Qck Heavy Wraith Blade X Semi-Hard ATK X83...
  10. Shooter41

Hangi Anakartı Almak Daha Mantıkkı

4 slot RAM ihtiyaç ise Gigabyte eğer 2 slot yeterli ise MSI
  11. Shooter41

Çözüldü✓ Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

O sisteme 2. el ne olduğu bilinmeyen 3080 yakışmaz bence
  12. Shooter41

Hyperx Pulsefire Mat Gaming Mouse Pad 559 TL

45x40 ölçülerinde uygun fiyat ihtiyacı olan değerlendirebilir. https://www.hepsiburada.com/hyperx-pulsefire-mat-45x40-l-gaming-mouse-pad-4z7x4aa-pm-HBC00004BNFMW
  13. Shooter41

❌İndirim Bitti! Klassegear Blitz Speed Gaming Red Fag ve G-Bear White Mousepad Modelleri ₺900

SS QCK den geçeceğim öneriniz nedir ? 1787581566 Memnun musunuz
  14. Shooter41

1-2K Bütçeye %60 Tarzda Beyaz Mekanik Klavye Arıyorum.

Aula mini 60he pro al çok iyi kesinlikle
  15. Shooter41

Hyperx Cloud 3 S mi Razer Blackshark V3 Mü?

8 yıldır cloud 2 kullanıyorum, dün cloud 3s sipariş verdim. Cloud 2 de ses kasamıyorum diyen ilk defa duydum hala oyunda başkalarının duymadığı sesleri duyup info veriyorum hiç bir ayar da yok
  16. Shooter41

Mouse Pad Önerisi FPS İçin

Teşekkürler ek olarak Desk Mat bu modeli alıp denedim ama kolumu aşırı rahatsız etti sürtme sırasında yanma oldu . Gönderdiğiniz wraith yüzeyi bundan çok daha farklıdır diye düşünüyorum ama yine de endişem var
  17. Shooter41

Mouse Pad Önerisi FPS İçin

Merhaba, uzun yıllardır SteelSeries Qck bu ürünü kullanmaktayım. Renginden ve biraz daha mousenin kolay hareket edebileceği mouse pad arıyorum. Kolumu koyduğumda yakma ve rahatsızlık vermeyecek siyah renk mouse pad öneriniz var mıdır? Hiç bulamazsam aynı ürünün siyah rengini alacağım. Bütçe 1500 TL
  18. Shooter41

Çözüldü✓ Klassegear Pro Mu, Porge mi? FPS Oyunları İçin Hangisini Önerirsiniz?

Hocam merhaba, https://wraithesports.com/products/wraith-studio-daydream-deskmat bu ürünü aldım geldi denedim ama hiç benlik değilmiş. Yaşadığım sorun şu; kolumu koyduğum kısımlarda yanma hissediyorum yüzeyi kolumu rahatsız ediyor sıcaklık ve sürtünme oluyor bu ürünü kullanamam. Aşağıdaki...
  19. Shooter41

Hyperx Cloud Iıı S Wireless 5.299,00 TL + 500 TL Bonus

Tekrar başladı sanırım
Geri