Arama sonuçları: *

• Users: berkeatmaca
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Kasa Fanı ve İşlemci Soğutucusu ARGB Bağlantı Sorunu

Sistem Özelliklerim: INTEL Core i5 14600KF 3.5GHz 24MB Önbellek 14 Çekirdek 1700 10nm Tray İşlemci MSI PRO H610M-E 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart Kingston 32GB(2x16GB) Beast 5200 MHz CL36 DDR5 Dual Kit Ram ASUS PRIME GeForce RTX 5060 Ti 16GB GDDR7 OC DLSS 4 128 Bit Ekran...
  2. B

Kasa Fanı ve İşlemci Soğutucusu ARGB Bağlantı Sorunu

Merhabalar, bilgisayarımda MSI PRO H610M-E anakart kullanıyorum. Kasa fanlarının renklerini ayarlayamıyorum ve işlemci soğutucusunun ARGB kablosunu bağlayacak uygun yer bulamadım. Anakartta sadece JRGB1 girişi var, ancak soğutucunun kablosu 3 pinli. Bu yüzden aydınlatmaları kontrol edemiyorum...
  3. B

25-30k’lık kasa önerisi

Arkadaşlar öncelikle merhaba. 25-30 bin tl bütçem var ve kasa almak istiyorum. 2. el almayı düşünüyorum bu konuda neye dikkat etmem gerekir ayrıyetten hangi sistemleri tercih etmem benim faydamı maksimize eder? kullanım amacım oyun , okul , iş hayatı cevaplarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler.
  4. B

Instagram Instagram hesabım ele geçirildi (yardım)

Artık mecbur atacağız ilgin ve yardımın için teşekkür ederim umarım çözülür
  5. B

Hocam aynısını yaşadım, birkaç ay önce benim de Steam Instagram falan gitmişti şimdi yeniden olunca çok sinirlerim boşaldı artık telefondan olduğunu anımsamaya başladım sen deyince artık ikna oldum ama sorun şu ki telefonum ios bir cihaz herhangi bir apk kurulumum yok yani yine de veri...
  6. B

Aktif kullandığım instagram hesabım ikinci kez ele geçirildi. Tüm güvenlik önemleri açıkken (Authenticator, sms, mail vs.) hiçbir şekilde bana giriş uyarısı vermeden hesabıma girilip postlarım siliniyor ve yerine kripto dolandırıcılığı ile alakalı postlar ve storyler atıyor daha önce de başıma...
Geri