Neler Yeni

Instagram Instagram hesabım ele geçirildi (yardım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Atmaca
Aktif kullandığım instagram hesabım ikinci kez ele geçirildi. Tüm güvenlik önemleri açıkken (Authenticator, sms, mail vs.) hiçbir şekilde bana giriş uyarısı vermeden hesabıma girilip postlarım siliniyor ve yerine kripto dolandırıcılığı ile alakalı postlar ve storyler atıyor daha önce de başıma geldi. İkinci kez olmaması için sıfırdan e posta kurup diğer mevcut e postamı sildim şifrelerimde "!?" gibi karmaşık karakterler kullanmaya başladım bilgisayarımı formatladım. Korsan hiçbir uygulama kullanmıyorum. Saçma sapan linklere basmıyorum. Şu an şifremi yenileyip hesabı dondurdum instagrama da mail üzerinden ulaştım yanıt bekliyorum. Bu durumu önlemek için fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Aynısı başıma birkaç kere gelmişti. Google verilerim sızılmış sanırım. Oradan steam twitter insta ne kadar hesabım varsa giriş yapılmıştı. Google şifrelerini ve ne kadar hesap varsa şifresini değişmiştim ama bırkac ay sonra tekrar oluyordu. Telefona virüs bulasmış o yuzden ne yapsam ıse yaramıyormuş. Telefonda Apk uygulama falan kuruluydu. Telefona format attım. Tüm hesaplarımın şifresini değiştim. O Zamandan beri hesaplarıma izinsiz giriş yapılmıyor.
Demem o ki öncelikle telefonu formatla. Sonra ne kadar google, twitter, ınsta, elinde ne hesabın varsa şifreyi değiştir. Google şifre yöneticisinde kayıtlı şifren varsa şifrelerini değiştir. Hatta önemli verilerin oldugu hesapları oraya kaydetme kağıda not al. ben öyle yaptım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısı başıma birkaç kere gelmişti. Google verilerim sızılmış sanırım. Oradan steam twitter insta ne kadar hesabım varsa giriş yapılmıştı. Google şifrelerini ve ne kadar hesap varsa şifresini değişmiştim ama bırkac ay sonra tekrar oluyordu. Telefona virüs bulasmış o yuzden ne yapsam ıse yaramıyormuş. Telefonda Apk uygulama falan kuruluydu. Telefona format attım. Tüm hesaplarımın şifresini değiştim. O Zamandan beri hesaplarıma izinsiz giriş yapılmıyor.
Demem o ki öncelikle telefonu formatla. Sonra ne kadar google, twitter, ınsta, elinde ne hesabın varsa şifreyi değiştir. Google şifre yöneticisinde kayıtlı şifren varsa şifrelerini değiştir. Hatta önemli verilerin oldugu hesapları oraya kaydetme kağıda not al. ben öyle yaptım.
hocam aynısını yaşıyorum benim de steam instagram falan gitmişti birkaç ay önce şimdi tekrar instagram gitti. artık
Hocam aynısını yaşadım, birkaç ay önce benim de Steam Instagram falan gitmişti şimdi yeniden olunca çok sinirlerim boşaldı artık telefondan olduğunu anımsamaya başladım sen deyince artık ikna oldum ama sorun şu ki telefonum ios bir cihaz herhangi bir apk kurulumum yok yani yine de veri sızıntısına mı karışmıştır sizce?

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Hocam aynısını yaşadım, birkaç ay önce benim de Steam Instagram falan gitmişti şimdi yeniden olunca çok sinirlerim boşaldı artık telefondan olduğunu anımsamaya başladım sen deyince artık ikna oldum ama sorun şu ki telefonum ios bir cihaz herhangi bir apk kurulumum yok yani yine de veri sızıntısına mı karışmıştır sizce?
Sadece apk uygulamalarından sızıntı olmaz sanırım. İosta olsa sızıntı, virüs bulaşabilir çok hakim değilim telefonlara. Format atabilirsen atmakta fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece apk uygulamalarından sızıntı olmaz sanırım. İosta olsa sızıntı, virüs bulaşabilir çok hakim değilim telefonlara. Format atabilirsen atmakta fayda var.
Artık mecbur atacağız ilgin ve yardımın için teşekkür ederim umarım çözülür

Top Bottom