Arama sonuçları: *

• Users: Mustafa07740
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Xbox Series S Hangi Ekran Kartına Eşit

Merhabalar xbox series s hangi ekran kartına eşit ayrıca gta 6 çıkınca kaç fps alırım?
  2. M

Uncharted 4 bir anda duraklatma ekranına geliyor

Onu bekledim ve gölgelendirme yazısı %100 olup bitti ama hala yapıyordu ve bunu gta 5'te de yapıyor çok büyük ihtimal ekran kartında bir sıkıntı var düzelteceğim
  3. M

Uncharted 4 bir anda duraklatma ekranına geliyor

Merhabalar bugün uncharted 4 indirdim PC'den oynuyorum fakat oynarken xbox 8. nesil controller kullanıyorum oyun oynarken bir anda duraklatma ekranına geliyor ilk başta koldan kaynaklı sandım ama bunu klavyedede yapıyor ne yapmam lazım? sistemim 3080 ti 32 gb ram ryzen 7 3800x ve oyun seagate...
  4. M

NİNTENDO SWİTCH 2 HANGİ EKRAN KARTINA EŞİT

Merhabalar biliyorsunuz çok yakın bir zamanda nintendo switch 2 çıktı ve gördüğümde NVIDIA Custom Switch 2 sahip olduğunu gördüm fakat bunun hangi Ekran kartına denk olduğunu bilmediğim için hangi NVIDIA/AMD ekran kartına eşit merak ettiğimden foruma konu açmak istedim Cevaplarınız benim için...
  5. M

Playstation Plus oyunlar

Playstation plusta tüm paketlerde oyunlar aynı mı? yoksa paketten pakete oyun değişiyor mu?
  6. M

GTA ONLİNE AYLIK PARA İSTİYOR MU?

peki ya ps plus gereklimi
  7. M

GTA ONLİNE AYLIK PARA İSTİYOR MU?

Merhabalar ps storeda böyle bir paket gördüm bunu alınca gta online için aylık para vermeye gerek var mı? içinde gta online var ama yinede sormak istedim
  8. M

Hikvision ssd alınır mı? bir sorun çıkarmı?

Okuma yazma hızı bence iyi alınır
  9. M

KALİTELİ F/P KALİTELİ MOUSE

1800₺ var bilindik markalardan olursa seviniriö bende şuan Logitech g300s var fakat eskiden rekabetçi oyunlar oynamıyordum ve işimi görüyordu fakat makrolar direk sol ve sağ click'in yanında olduğu için kimi zaman karıştırıyorum ve bu çok hoşuma gitmiyor...
  10. M

FC24 GÖRÜNTÜ SORUNU OYUN 1000 KAT YAKINLAŞMIŞ GİBİ

Aynı sorun bendede vardı sırf o yüzden oyun bosbos duruyor bulunca benide etiketlersen sevinirim
  11. M

ITEMSATIS YASAL SUREC

Hiç iade yapmayıp yasal sorum yaşadın mı?
  12. M

ITEMSATIS YASAL SUREC

Kaç başarılı işlemin var ve bu olay kaç kere başına geldi?
  13. M

PASSOLİG CÜZDAN SÜRESİ DOLDU YARDIM?

Bende antalyaspor kartı var her sene e-bilet ücreti ödüyorum eğer uygulamada yeni kart çıkartmayı bulamadıysan passolig desteği ara 7/24 aktifler
  14. M

Çözüldü✓ Gta 5 açılmıyor Destek rica ederim

Özür dilerim görmemişim. Hangi programda oyunu yüklüyorsun (steam,epic games,rockstar) Ve sistem özelliklerin nedir?
  15. M

PASSOLİG CÜZDAN SÜRESİ DOLDU YARDIM?

Takımdan takıma değişiyor https://www.passolig.com.tr/uye-ol
  16. M

Çözüldü✓ Gta 5 açılmıyor Destek rica ederim

Oyunu sil yükle yap imkanın varsa format atabilirsin
  17. M

ITEMSATIS YASAL SUREC

Hesapların ilk maili bende değil. Sadece al-sat yapan birisiyim burada alıcının beni kandırdığını düşünüyorum çünkü 1 hesap niye 4 ay sonra adamda patlasın?
  18. M

ITEMSATIS YASAL SUREC

değerli cevaplarınız için teşekkürler bir sıkıntı çıkarsa yine burda olurum :)
  19. M

ITEMSATIS YASAL SUREC

alıcı dedi çekildi diye yalan atıyorsa?
  20. M

ITEMSATIS YASAL SUREC

hesabı ben geri almadım fakat bir kanıtım yok adama benim bir sorunum yok diyorum trip atıyor canlı destek desen dava edicez diyor son 4 ayda hem kendime yeni bir bilgisayar aldığım için hesabı satarkenki hiçbir ss bende yok ama kanıt bulmam lazım 1736180463 hesabı ana sahibi geri çekmiş...
Geri