ITEMSATIS YASAL SUREC

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar tam 4 ay 7 gün önce 750tl'ye bir lol hesabı sattım fakat hesap 3 gün önce geri çekilmiş ve beni İtemsatış'a şikayet etmiş herhangi bir yasal süreç başlar mı? böyle bir şey yaşayan var mı?

Merhabalar tam 4 ay 7 gün önce 750tl'ye bir lol hesabı sattım fakat hesap 3 gün önce geri çekilmiş ve beni İtemsatış'a şikayet etmiş herhangi bir yasal süreç başlar mı? böyle bir şey yaşayan var mı?
Geri çekmiş derken biraz daha açıklayın

Hesabı siz geri almadıysanız birsey olmaz.

hesabı ben geri almadım fakat bir kanıtım yok adama benim bir sorunum yok diyorum trip atıyor canlı destek desen dava edicez diyor son 4 ayda hem kendime yeni bir bilgisayar aldığım için hesabı satarkenki hiçbir ss bende yok ama kanıt bulmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri çekmiş derken biraz daha açıklayın
hesabı ana sahibi geri çekmiş alıcının anlattığına göre ama doğruluğu tartışılır

hesabı ben geri almadım fakat bir kanıtım yok adama benim bir sorunum yok diyorum trip atıyor canlı destek desen dava edicez diyor son 4 ayda hem kendime yeni bir bilgisayar aldığım için hesabı satarkenki hiçbir ss bende yok ama kanıt bulmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hesabı ana sahibi geri çekmiş alıcının anlattığına göre ama doğruluğu tartışılır
doğruluğu tartışılır ne demek birader satıcı sen değil misin zaten?

alıcı dedi çekildi diye yalan atıyorsa?
güzel kardeşim adamın yalan atıp atmadığını senin net şekilde bilmen gerekiyor zaten belirsiz soru sorma. hesabı geri çekmediysen yalan söylüyordur , çektiysen sen yalan söylüyorsun.

güzel kardeşim adamın yalan atıp atmadığını senin net şekilde bilmen gerekiyor zaten belirsiz soru sorma. hesabı geri çekmediysen yalan söylüyordur , çektiysen sen yalan söy
değerli cevaplarınız için teşekkürler bir sıkıntı çıkarsa yine burda olurum :)

alıcı mı geri çekmiş?

Soruyu da anlamadım bu hesap satmış karşı taraf geri çekmiş diyor satıcı buysa karşı taraf nasıl geri çekiyor çekse de para iadesi olur
Hesapların ilk maili bende değil. Sadece al-sat yapan birisiyim burada alıcının beni kandırdığını düşünüyorum çünkü 1 hesap niye 4 ay sonra adamda patlasın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,903
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri