ITEMSATIS YASAL SUREC

Hesapların ilk maili bende değil. Sadece al-sat yapan birisiyim burada alıcının beni kandırdığını düşünüyorum çünkü 1 hesap niye 4 ay sonra adamda patlasın?
sıkıntıyı anladım da böyle iş yapıyorsan garantiye alacaksın hesabı dediğin olay olur mu olur birden kafası yatar ilk sahibi hesabını geri alabilir ki olay öyle olmuş gibi görünüyor sattığın kişi 4 ay önce verdiği paranın boş yere peşine düşeceğini sanmam sen nerden aldıysan oraya ulaş sor veya parasını ödemelisin tabii ben verdim 4 ay sonra hesap gitmişse onun sorunudur gibi yalanlar uydurursan yine olaydan sıyırırsın da orası işte sana kalmış

itemsatista bende satıcı olarak çogu zaman iade yapmayınca ve hesabından para çekemedikleri için yasal yollara basvurun diyor ama tabi kim bilir kaç binde biri yasal süreç baslatıyor benım sana önerim alıcı ile uzlaşmaya çalış kismi para iadesi yap

itemsatista bende satıcı olarak çogu zaman iade yapmayınca ve hesabından para çekemedikleri için yasal yollara basvurun diyor ama tabi kim bilir kaç binde biri yasal süreç baslatıyor benım sana önerim alıcı ile uzlaşmaya çalış kismi para iadesi y

itemsatista bende satıcı olarak çogu zaman iade yapmayınca ve hesabından para çekemedikleri için yasal yollara basvurun diyor ama tabi kim bilir kaç binde biri yasal süreç baslatıyor benım sana önerim alıcı ile uzlaşmaya çalış kismi para iadesi yap
Kaç başarılı işlemin var ve bu olay kaç kere başına geldi?

en son 1000 adetti ama benim sattıgım urunler item oldugu için çok gelmedi al sat 2 hespata oldu kısmı iade ile çozdum veya alıcı ile konusup iade yapmadigimda oldu

hayır yasamadım yapacak kiside çok nadirdir dediğim gibi çok ugrastırıcı ve kanıtlanması zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,840
Üyeler
174,928
Son üye
BeatMe
Geri