Neler Yeni

ITEMSATIS YASAL SUREC

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Hesapların ilk maili bende değil. Sadece al-sat yapan birisiyim burada alıcının beni kandırdığını düşünüyorum çünkü 1 hesap niye 4 ay sonra adamda patlasın?
sıkıntıyı anladım da böyle iş yapıyorsan garantiye alacaksın hesabı dediğin olay olur mu olur birden kafası yatar ilk sahibi hesabını geri alabilir ki olay öyle olmuş gibi görünüyor sattığın kişi 4 ay önce verdiği paranın boş yere peşine düşeceğini sanmam sen nerden aldıysan oraya ulaş sor veya parasını ödemelisin tabii ben verdim 4 ay sonra hesap gitmişse onun sorunudur gibi yalanlar uydurursan yine olaydan sıyırırsın da orası işte sana kalmış

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Burak
itemsatista bende satıcı olarak çogu zaman iade yapmayınca ve hesabından para çekemedikleri için yasal yollara basvurun diyor ama tabi kim bilir kaç binde biri yasal süreç baslatıyor benım sana önerim alıcı ile uzlaşmaya çalış kismi para iadesi yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
itemsatista bende satıcı olarak çogu zaman iade yapmayınca ve hesabından para çekemedikleri için yasal yollara basvurun diyor ama tabi kim bilir kaç binde biri yasal süreç baslatıyor benım sana önerim alıcı ile uzlaşmaya çalış kismi para iadesi y

itemsatista bende satıcı olarak çogu zaman iade yapmayınca ve hesabından para çekemedikleri için yasal yollara basvurun diyor ama tabi kim bilir kaç binde biri yasal süreç baslatıyor benım sana önerim alıcı ile uzlaşmaya çalış kismi para iadesi yap
Kaç başarılı işlemin var ve bu olay kaç kere başına geldi?

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Burak
en son 1000 adetti ama benim sattıgım urunler item oldugu için çok gelmedi al sat 2 hespata oldu kısmı iade ile çozdum veya alıcı ile konusup iade yapmadigimda oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
en son 1000 adetti ama benim sattıgım urunler item oldugu için çok gelmedi al sat 2 hespata oldu kısmı iade ile çozdum veya alıcı ile konusup iade yapmadigimda oldu
Hiç iade yapmayıp yasal sorum yaşadın mı?

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Burak
hayır yasamadım yapacak kiside çok nadirdir dediğim gibi çok ugrastırıcı ve kanıtlanması zor

Top Bottom