Arama sonuçları: *

• Users: Hermit
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Hermit

İşlemci Boşta 65 Derece Olmaya Başladı.Sıcaklığı Nasıl Düşürebilirim ?

Curve Optimize yaptınız mı? 7800x3d ve 9800x3d işlemcilerde sweet spot diye -20 yapıp devam edilebiliyor. Onu deneyebilirsiniz gemini yardımı ile.
  2. Hermit

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Bende en azindan bi dual kit olsun diye arastiriyorum
  3. Hermit

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Tam olarak ne oldu iptal mi oldu hepsi? Pazartesi sabah is var diye uyuyoduk 😂
  4. Hermit

Çözüldü✓ Yüksek Hızda Farenin Bağlantısının Gidip Gelmesi(Kablolu)

Estafurullah hocam, toplamda 93bin tl, garantiden peşin fiyatına 6 taksit imkanıyla aldım. sanırım word karta peşin fiyatına 9 taksit imkanı vardı n11 üzerinde.
  5. Hermit

Aynı mousenin sıfırını açtım, bunda öyle bir problem yok. Muhtemelen diğerinde temassızlık başlamıştı.
  6. Hermit

Raijintek Cratos 850w Gold Atx 3.1 Psu Voltaj Değerleri

bende değerler bu şekilde. boştaki değerler bu.
  7. Hermit

Bu mouseyi kullanmamın sebeplerinden biri de Palm Grip mouse kullanmam ve Elime tam oturması(20cm uzunluk-10cm yan). küçük mouselar elimde ağrı ve kramp yapıyor. yaklaşık 1.5 senedir bu mouseyi kullanıyorum ve memnunum açıkçası. Dediğiniz gibi yeni bir mouse ile denemem gerekiyor fakat...
  8. Hermit

Arkadaşlar merhaba, 1 hafta önce donanım arşivinin 5070ti li oem paketini aldım. Mouseyi klavyeyi bağladım fakat şöyle bir durum var. Oyunda ani dönüşlerde veya hızı bir anda arttırınca mouse bir an kopup tekrar bağlanıyor. Arkadaki portları denedim hepsini. güç ayarlarından usb ayarlarını da...
  9. Hermit

9800x3d mi Yoksa 7800x3d Hala İş Yapar mı

Bütçeye göre değişiklik gösteriyor. %10-15 performans için 7-8k vermek biraz acayip kaçar fakat paran varsa tabi ki 9800x3d
  10. Hermit

Güç kaynağı geldi kablolamalardan dolayı gözümde o kadar büyütüyorum ki halen daha değiştirmiş değilim. Boş bir vaktimde yapacağım 😅
  11. Hermit

Dün sipariş verdim umarım sıkıntı çıkartmaz haha 🤣
  12. Hermit

🔥İndirim Raijintek Cratos Gen5 850 W 5.186tl Peşin Fiyatına 4 Taksit

Aldım şimdiden. Teşekkürler.
  13. Hermit

🔥İndirim Raijintek Cratos Gen5 850 W 5.186tl Peşin Fiyatına 4 Taksit

Donanım arşivin 5070ti li sistemine takviye olarak alacağım bu psu'yu herhangi bir problem yaşatır mı bu?
  14. Hermit

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Açıkçası bütçem yetseydi bende 80li sistemi almak isterdim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle 😁 Oturup düşündüm ve sonunda aldım. 16 haziranda gelmiş olacak 5070ti li sistem. Uzun süredir bakıyordum uyguna güzel taksitli bir sistem olursa alırım diye. Kampanya...
  15. Hermit

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Fiyatları aşırı cazip, eğer cesaret edebilirsem alacağım 😅
  16. Hermit

Çözüldü✓ Bayou F80 Uyumlu Monitör

aoc 25g4sxu var bende de, f80le birlikte kullanıyorum şu anda :cool: bağlamadan önce arkasındaki aparatı çıkartıp monteleme yapabirsin.
  17. Hermit

Anakart Dizmek İstiyorum 7800x 3d İçin Anakart Önerisi

Aynı işlemciyi kullanmayı planlıyorum. aklımda anakart olarak 2 seçenek var; ASRock B650M Pro RS veya MSI B650 GAMING PLUS WIFI Bu iki anakartı düşünüyorum. ASRock un arayüzünü sevmiyorum, VRM ve Mosfetlerden ötürü bu seçimi yaptım.
  18. Hermit

Öneri 7800x3d ile 9800x3d Arasında Kaldım Tavsiye

6 gün sonra 32ye gireceğim bende haha. Net olarak 120k yı gözden çıkarmış vaziyetteyim, eğer güzel birşeyler bulursam 135 e kadar esnetme planım var benimde :D
  19. Hermit

12k ya kadar düştü geçenlerde ptt avm koduyla birlikte. Açıkçası umutluyum o fiyatları göreceğini. Onu dememin sebebi yaşım geldi, geçiyor. son bir kere alırım bir daha ardına bakmam diye 9800 için öyle söyledim.
  20. Hermit

Aynı durumdayım. Sadece oyun odaklı sistem kuracağımddan 7800x3d almayı planlıyorum. 10-11k ya indiği gibi alacağım. ha eğer 7800den önce 9800 18-19k ya inerse direk onu yapıştıracağım :D
Geri