Arama sonuçları: *

• Users: g20x10
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

5500x3d işlemcisi Tr ye gelir mi

200 dolardan az diyorlar fiyatı kıral + rust için x3d işlemciler iyi diyorlar
  2. G

Knk 5600x3d gelmedi ama
  3. G

Arkadaşlar AMD yeni işlemci duyurdu benim elimde 5500 var 5600x ile değiştirecektim bu işlemci duyuruldu rust oynayan birisiyim bu işlemci Tr ye gelir mi
  4. G

Kasa soğutma için fan önerisi

Knk cfm si az + bana statik basınçlı lazim minimum 60 cfm olsun
  5. G

Knk bana soğutma için lazim rgbler umrumda değil harbi fark var 10c kadar fark var kendim bizzat test ettim sirkilasyon olmaz ise sıcaklık 20 derece kadar inip çikiyor o sebeplen varsa deneyimleyen tavsiye etsin alayım
  6. G

Arkadaşlar herkese selamlar elimde zoko melody dk431 kasa var butcem buna yetti bu kasaya fan almayı planlıyorum soğutma açısımdan hangi fan almalıyım daha fazla haba alan verimli soğutma yapan varmıdır thermalrıght tlc12c modelini aldım paket kuçuk kağıt dahi uçuramiyor bama iyi bir fan önere...
  7. G

Rtx 4060 80c ısınma problemi

+ kulanım %100 olunca direk 80 ne vuruyor ben de %70.80 arası Tutuyorum fanlar uçak kalkar gibi dönuyor fan kulanımı %80.85 1771958223 Alakası yok
  8. G

Sıfır +3 fan daha ekledim altan 2 üsten de bir üste tek olan egzoz altakilerde hava vuruyor içeriye ultra ayarlar da rt de kapalı
  9. G

6 ay
  10. G

Herkese merhabalar arkadaşlar ekran kartım Gta5 de ultra ayarlarda 80 dereceye kadar çıkıyor yeni ekran kartı TDP değeri duşuk bir kart 4060 neden bu kadar ısınıyor acaba
  11. G

İnternet kafe de rusta girememe sorunu ve steam oyun güncelleme sıkıntısı

Ne yapacam peki 1769679359 Hocam dizüstü alamam şantiyede kaliyorum elektrikciyim ben çalınır iranlı afganlı her p*slik var burda patlatırlar
  12. G

Bir b*k bilmiyorlar 3 genç var bir s2 yapamiyorlar abi 1769671595 Çevremde adam akılı sistemi olan bir kafe yok 3 internet kafe var hepsi donanaımı düşük gittiğim yerdeki pc ler en az 100 binlik 1769671656 Yok abi o değil işlem sonlandırıldı diyir steam durduruldu diyor çikiş yapip tekrar...
  13. G

İptal

Bilmiyorlar **
  14. G

Herkese merhabalar ben çalışmak için istanbula geldim ve canım oyun oynamak istedi bir internet kafeye girdim rust açtım ilk açtığımda problem yoktu 1 hafta sorna tekrar gittim bu sefer güncelleme istedi neyse güncelledim bu sefer işlem sonlandırıldı deyip beni oyundan atı cs2 oyniyim dedim onda...
  15. G

İptal

Eskiden güncellme+ dosya bütünlüğünü doğrulayıp giriyordum şimdi hiç giremiyorum çok saçma
  16. G

İptal

Herkese merhabalar arkadaşlar b
  17. G

Sorunsuz ve sağlam telefon önerisi (kulanıcı tavsiyesi) ile

Herkese merhabalar arkadaşlar 15 bin TL bütçem ile bir telefon almak istiyorum bu bana 5 yıl rahat götürsün istiyorum Remdi not 8 den Allah razı olsun son kalp atışlarını yaşıyor ya bugün ya yarın gitti gidicek sizlerden isteğim bana bu bütçeye uygun bir telefon önerir iseniz sevinirim çok...
  18. G

Askerliğimi nasıl tecil etire bilirim yardım istiyorum

Diploma istiyorlar
  19. G

Askerliğimi nasıl tecil etire bilirim yardım istiyorum

Herkese merhabalar arkadaşlar ben askerlik çağındayım meslek lisesi mezunuyum iş öğrenmek için karstan istanbula geldim yalnız askerliğimi E devletten de tecil etiririm zan ediyordum ama yapamadım askerlik şübem karsta nasıl tecil yapa bilirim istanbulda (geri gidemiyorum karsa) bazı iş...
Geri