Arama sonuçları: *

• Users: Razzwil
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Razzwil

Japonyaya Giden Deneyimlemiş Arkadaşlara Birkaç Soru?

valla gitmeden bence 1-2 çok basit kalıpları ezberlesen bile yeter diye düşünüyorum Bende uzun süredir hevesliyim japonyaya gidip kalma konusunda bakalım inşallah bu yaz sonu başvuruları başlamayı düşünüyorum olmazsa artık sandal ayarlarız forumdan agalarla kürek çekerek :kekw: :kekw:
  2. Razzwil

turistik amaçlı ne kadar gideceğinize göre yeter bence özellikle bileti 20 civarına denk getirebilirseniz çok iyi olur mezun olayı iyi olmuş ama:kekw: ne tarafları gezmeyi düşünüyorsunuz
  3. Razzwil

9 Taksit Beyaz 5080 Var Mı?

en ucuz beyaz 5080 zaten 80k hocam taksit birde zor Bence en mantıklı seçenek arkadaşın attığı 87k ya Neptune igame
  4. Razzwil

5G Turbobox Limitsiz Alınır mı ?

%25 var iken iki tercihten bence Telekom daha mantıklı fiyatları da yakın oluyor hem sınırsız hemde Turkcellin saçma kısıtlamalarına maruz kalmazsınız
  5. Razzwil

5G Turbobox Limitsiz Alınır mı ?

Hocam fiyatları nedir? Bu boxların fiyatları genelde saçma derecede yüksek oluyor
  6. Razzwil

Ev bulunuyor hocam bulduğum birkaç ev var ama kriterlere uygun bulmak sanırım mesele biraz onu bilemedim Bilet için eylül aylarında bakarsanız nispeten daha uygun bilet bulabilirsiniz
  7. Razzwil

Arkadaşlar ileri tarihlerde japonyaya dil okuluna gitmeyi düşünüyorum şimdiden birkaç şeyleri netleştirip ayarlamaya başlayacağım Ve bu tarz bir süreçten geçen varmı acaba önce Ev ya da yurt mu ayarlanıp ona göre mi şehir tercihi yapılmalı bilmiyorum Öncelikle Okul olarak Human academy...
  8. Razzwil

🔥İndirim Klasse Blitz Speed Series Mouse Pad (Red Fang) 1.199,90 TL

hocam size şöyle özetleyeyim ben 50tl lik mouse padden Wraith glimpse geçtim fark hissediliyor ama çok aşırı fps kasmıyorsanız Normal takılıp çıkıyorsanız öyle aman aman etkileyecek bir durum değil bence
  9. Razzwil

Spirit Of Aim Mousepad Kötü Kokuyor

sanırım poşetten dolayı o hocam ilk açtığımda bendede benzer bir koku vardı 1 gün sonra falan kalmıyor
  10. Razzwil

VİNGPRO WPC80 WHEY PROTEİN 27.13TL/SERVİS (ENES10)

ben hiq sitrülin kullandım tadı ekşi ondan yapıyordu biraz ama iyi pump yapıyor etkili baya 1776005668 ölçek 1 gr genelde bi ara 3-4 ölçek aldıydıum tuvalette aldım soluğu o.O2
  11. Razzwil

VİNGPRO WPC80 WHEY PROTEİN 27.13TL/SERVİS (ENES10)

zattiri zort markalardan protein alıp şeker içeceğime HIQ dan alır krallar gibi proteinimi içerim baba 1776002870 Hiçbir firma şu adamların yaptığıunı yapıp analizleri ürünlerin altına ekleyemedi tabii hepsinin içeriği yalan olduğu için götleri yemiyor :kekw: 1776003157 PRE deki yeşil elma ve...
  12. Razzwil

Android AREA81 YAYINDA! 8 ayda Unityde geliştirilen oyun çıktı incelemelerinize ihtiyacım var

Tester olarak oyunla alakalı izlenimim şu yönde Oyun gayet tatlı bildiğimiz defense yeni silah açıyoruz ve ilerliyoruz bence tek kişilik bir kadro için tatlı olmuş bazı görsel hatalar vardı oynadığımda tekrar deneyeceğim giderildiğini düşünüyorum İleri ki süreçlerde bölümlerin hard ve nighmare...
  13. Razzwil

Edit İçin fikir önerileri ya da yardım

Hocam değerli yanıtın için teşekkürler çeke çeke açı ve ışığı ayarlayacağım artık videomu paylaştım isterseniz burada reklam gibi olmaması açısından dm üzerinden iletebilirim fikirleriniz değerli
  14. Razzwil

Hocam hayır daha çok dikey formatta ilizyon videoları ilk videom linkteki numara hangi şarkıyı seçmeliyim ya da video olduğu gibi sade mi kalmalı kapanış gibi 1-2 şey eklemelimiyim bilemedim
  15. Razzwil

5G test sonuçlarınız nasıl ? (Anketli)

TT datçada 180 verdi 4.5 ile zaten 100 dalan alıyordum kaldı ki günlük kullanımda hiçbir fark hissettirmedi bende kapattım.
  16. Razzwil

çok fazla ilerlemeye ihtiyacım yok temel 1-2 şey biliyorum ama videolar bir türlü istediğim gibi olmuyor ya da bana güzel gelmiyor sürekli sil baştan başlıyorum daha önce biraz oyun editi yapmıştım ama bu Niş de ilk defa yapıyorum ve bir türlü istediğim gibi olmuyor ya da benmi abartıyorum acaba
  17. Razzwil

Arkadaşlar Edit bilgim bulunmamakta ve Şöyle bir planım var Ben ilizyon ile uğraşıyorum ve kendi profilime arada video atmak istiyorum ancak nasıl edit yapmam gerek bilmiyorum 1-2 ufak düzeltme yeterli olurmu? Yoksa gerçekten güzel editleme bilgisine ihtiyacım varmı dikey formatta oalcak videolar
  18. Razzwil

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

geçen gün 105tl ye 45cm zurna yedik döner başı Okadar Tuz koymuşlardı ki sanki 1kg tuz alıp kaşıklıyormuşum gibi bir tadı vardı ve sosu inanılmaz kötüydü bölge bazlıdır belki bilmiyorum.
  19. Razzwil

🌐5G Kademeli Olarak Açıldı🥳

TT muğla datçada 5G 180mb verdi şaşırtıcı
  20. Razzwil

Yardım Türk Telekom 5G 8 Megabit?

valla ben merkezde 5g de 180mb aldım hız farkı hissedildi ama evde 4.5 bile adam akıllı çekmiyor :kekw:
Geri