Arama sonuçları: *

• Users: heloguys
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Siparişim Hangi Gün Verilir

müşteri hizmetleri dhlye verileceğini iletti samsungdan aldım eğer kargoya verilmediyse yarın nasıl gelicek Erzurumdayım kesin gecikicek hocam telefon yok sıkıntı oluyor şuanda
  2. H

evet eminim resmi siteden aldım sorun yaşamıyayım diye bu parayı veriyorsak bence trendyoldan hızlı gelmeli
  3. H

haklısınız beyin yoruluyor mesai çıkışı kusura bakmayın samsung resmi sitesi 1780931138 başka platformda olsaydık nerden öğreniceğini söylerdim ama senin gibilere laf anlatmaktan bıktım aynı olayı yaşıyan bilgisi olan orada çalışan olabilir platformda
  4. H

merhaba perşembe günü s26u aldım fakat cuma cumartesi ve pazartesi kargoya verilmedi neden acaba yani ben cuma verirler pazartesi gelir diye arkadaştan telefon aldım yani vermeme sebepleri nedir trendyoldan aldığım ekran koruması daha erken geldi teslim tarihi yarın gözüküyor kargoya vermemişler...
  5. H

S26 Ultra Bu Korumalar Alınır mı?

HOCAM HER YERDE BULABİLECEĞİM BİR ŞEYMİ BUNLAR ÇÜNKÜ SİPARİŞ EDEMEM TELEFON 2 GÜN İÇİNDE ELİMDE OLUR
  6. H

S26 Ultra Bu Korumalar Alınır mı?

MERHABA BEYLER https://www.vatanbilgisayar.com/buff-galaxy-s26-ultra-seffaf-kamera-lens-koruyucu.html https://www.vatanbilgisayar.com/cellularline-samsung-galaxy-s26-ultra-temperli-cam-ekran-koruyucu.html BUNLAR Alınır mı?
  7. H

Vaatan Pc İadem Kaç Güne Düşer

Yok hocam normal satıştan iptal de veya istek üzerine iptalde de direkt düşüyor allianz ve istisnalar hariç bazıları inceleme yapıyor atiyor
  8. H

yani bilmiyorum ama banka ürüne göre yapmıyordum işlem ben bir sigortayı iptal ediyorum gün içerisinde düşüyor her karta
  9. H

hocam sigortacıyım sigorta iadeleri saatler içerisinde düşüyor bu mağazayla da alakalı bence şirketler çünkü talimat veriyor saatler içinde düşüyor 7 gün nedir
  10. H

Yardım Köyde İnternet İçin Sım Kartlı Modem Önerisi

pardon köye yaptırıyormuşsun vdsl varsa türknet al tahahütsüz
  11. H

merhaba arkadaşlar vatan bilgisayat ticari kredi kartıma iadem ne zaman düşer bilgisi olan varmı ziraat bankası
  12. H

Samsun S26 U Stok Ne Zaman Yenilenir Tahmini

samsung dan alıcağım hocam kararlıyım
  13. H

Samsun S26 U Stok Ne Zaman Yenilenir Tahmini

merhaba beyler s26 u 256 gb stoklarda yok sizce gelirmi veya ne zaman gelir samsunga
  14. H

Vatan Thh Kararına Hemen Uymak Zorundamı?

Hocam korkum telefonu veririm para yatmazsa o sıkıntı bir daha elde olmayan parayla telefon almak zorundaz kalıcağım
  15. H

ETMEDİLER SÜRE GEÇTİ
  16. H

MERHABA THH KARARINA GÖRE CİHAZIMIM FATURA BEDELİ İADE EDİLECEK VATAN BİR DAHA SERVİSE GÖNDEREBİLİRMİ BÖYLE BİR HAKKI VARMI
  17. H

Thh Gündeme Alındı Süreci Ne Kadar Süreer

merhaba gündeme alındı yazıyor güncellemelerde ne kadar daha sürer süreç
  18. H

Sıfır S25 U Ne Kadara Satılır

iphone da 15pm kullandım ondada aynı şekilde hissediliyor samsung buhar sistemini gerçekten başarmış
  19. H

burda yanlış biliyorsunuz s26 u deneme şansım oldu asla 24u vve 25 u benzer değil ısınma konusunda çok daha gelişmiş ısınma fark edilmiyecek kadar az s24 u ve 25u da instagramda bile ısınma fark ediliyor
  20. H

hocam telefonu aldığım fiyat şuanki sıfır fiyatında değil arada çok fark var ve sigortası var şuanda zeyil yaptırıp devam ettireceğim s26 u ilgimi çekti özellikle ısınmaması s25 u kaliteli cihaz ama malesef fazla ısınıyor
Geri