Arama sonuçları: *

• Users: joeldrake18
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. joeldrake18

Konsol konusunda yardım

Bence bütçeni az da olsa artırıp ikinci el PS4 almanı tavsiye ederim. Ve xbox one serisi birçok oyunu geçtiğimiz nesil 900p,720p arası çözünürlükte oynattı. Ve PS4 ise birçok oyunu 1080p 30 fps çözünürlüğünde oynattı. Ve PS4 Sony oyunları xbox one dan çok daha kalitelidir.Örneğin uncharted...
  2. joeldrake18

Işıkla Hareket Eden Metajetler Yıldızlararası Seyahatin Yolunu Açabilir

Yıldızlararası yolculuk fikri, yıllardır uzay araştırmacılarının en büyük ama aynı zamanda ulaşması en zor hayali konumunda. Bugün elimizdeki en gelişmiş roket sistemleri bile insanları Güneş Sistemi’nin ötesine taşımak için yeterli değil. Üstelik bu öyle standart bir atılımla kapanacak bir fark...
  3. joeldrake18

3 Tane çok iyi oyun arasında kaldım

Gerçekten de 3 tanesi de çok iyi oyunlardır. Ama benim tavsiyem expedition 33 olacaktır. Fakat kingdom come 2 de iyi oyundur. Ama onu iade etmeyip, yanına expedition 33 almanızı tavsiye ediyorum.
  4. joeldrake18

🔥🔥Assassin's Creed Black Flag Resynced Tanıtıldı🔥🔥

@asko56 Hocam çok teşekkür ederim. Çünkü ben düz PS5 sahibi olarak oyunun çözünürlüklerini nasıl olacak diye merak etmiştim. Ve linki bulup atmışsınız. Tekrar teşekkür ederim.
  5. joeldrake18

@asko56 Hocam peki düz PS5 için bu modların çözünürlüklerini açıkladılar mı?
  6. joeldrake18

Oyunun hem grafikleri çok iyi yani remake olduğunu belli ediyor. Ve dövüş mekaniklerini ben beğendim. Son zamanlarda ubisoft'tan nefret etsem de umarım bu remake başarılı yapıyordur. Ve konsollarda ve PC'de umarım oyunu iyi optimize ederler. Ve tahminim bu remake Assassin's Creed Black Flag...
  7. joeldrake18

Güncel Oyun Teknoloji Haberleri.

8. joeldrake18

Güncel Oyun Teknoloji Haberleri.

https://tr.ign.com/007-first-light/133684/007-first-light-icin-oynanis-detaylarini-sergileyen-yeni-fragman-yayinlandi Oyunun oynanış yeni yayınlanan fragmanını izleyince beklentim iyice yükseldi. Fakat ben biraz oynanışı uncharted serisine benzettim.
  9. joeldrake18

CHP Milletvekili Tuncay Özkan: “Oyun Lobilerine Yenilen Sizsiniz.”

TBMM meclisinde şuan desteklenmesi gereken tek parti İyi Partidir. Ve iyi partinin az milletvekili olmasına rağmen en kaliteli ve vatansever milletvekilleridir. Ve iyi parti milletvekili TBMM mecliste Buğra Kavuncu oyun yasasını haklı olarak eleştirmişti. Ve iyi parti biz gençlerin sorunlarını...
  10. joeldrake18

Dizi Önerisi Yapar Mısınız?

Fallout Person of intereset
  11. joeldrake18

Clayface Sinema Filmi Geliyor!

Batman'in çizgi romanlarda olan düşmanlardan biri olan Clayface sinema filmi 23 ekim 2026 yılında sinemalara geliyor. Ve ilk tanıtım fragmanı çok sevdim. Resmen gerilim ve korku filmi gibi olacakmış gibi duruyor. Konusu: Clayface", yükselen bir Hollywood yıldızının kimliğini ve insanlığını...
  12. joeldrake18

En hafif isletim sistemi nedir

Hocam size tavsiyem windows 7 çünkü bilgisayarınızın donanıma en uygun eski ama zamanının en iyi işletim sistemiydi. Fakat bu işletim sistemi Microsoft desteği yok. Ama belki yaza kadar idare edebilirsiniz windows 7 işletim sistemi ile
  13. joeldrake18

Hocam windows 10 pro hızı ve performansından memnunsanız o zaman kurmaya gerek yok. Fakat bilgisayarınızın hızınızdan memnun değilseniz desteği çok uzun zamandır kesilmiş. Ama yine de az idare ederim diyorsanız benim tavsiyem windows 7 olacaktır.
  14. joeldrake18

Windows 7 ama Microsoft çok uzun zaman önce desteğini kesmişti. Fakat windows 7 eskiden bilgisayarda o zamanlar kullandığım windows XP den sonra Microsoft'un o zamanlar için en iyi işletim sistemiydi.
  15. joeldrake18

Steam ve Epic Games'i Kapatabilecek Kanun Meclise Sunuldu !

Din ile bilim çelişir. Çünkü dinler mitolojiye dayanır ,ve o dönemin bilgisi ile kutsal kitaplar yazılmıştır. Bilim ise deney ve gözleme dayanır .Çin mesela ateist ülke adamlar dinden iyice uzaklar ama neredeyse yakında ekonomik olarak Amerika'yı geçecekler. Bu arada bende agnostik ateistim...
  16. joeldrake18

Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

Hocam bende kabul edeceklerini pek sanmıyorum. Ama steam, epic games temsilci atmazlarsa ülkemizdeki PC oyuncularına çok yazık olur. Ve oyunu bilgisayardan ulaşıp oynayamazlar da buda çok üzücü olur.
  17. joeldrake18

Steam özellikle dünya da PC oyunculuğunun yükselmesinde en büyük sebeptir. Gabe resmen steam ile PC oyunculuğunu yükseltti. Umarım tüm dijital oyun yayıncı platformları temsilci olarak atarlar .Gerçi steam pek temsilci olarak atacağını sanmıyorum.Ama umarım yanılırımda Steam,Epic games gibi oyun...
  18. joeldrake18

Ben PS5 sahibi olarak benim korkum şudur ki! Sony temsilci atmazsa bizim gibi playstation Türk oyuncularına çok kötü olur. Umarım playstation Sony Türkiye'ye temsilci atar. Ve geçen nesil olsun, bu nesil azda olsa bile Sony özel oyunları bazı PS5 oyunları Türkçe çıkıyordu . Umarım Sony...
  19. joeldrake18

Hocam size katılıyorum.
  20. joeldrake18

Hocam zaten aile ile çok alakalıdır .Maraştaki katil çocuğunun psikolojisi bozuk ve bu çocuğa babası silah kullanmayı öğretmesi, ve bu katil çocuğun daha önce bu saldırıyı önceden yapmasının plandığını daha önceden belli etmiş. Yani öğretmenler galiba önlem almak istemiş fakat babası...
Geri