Arama sonuçları: *

• Users: kskral00
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. kskral00

Tanımadığın Birisinden Sigara İstemek

kavga etsem suçlu ben olurdum senin kafan basmıyo adama sigaran yoksa içme kimse darlama derler kimse ne sebeple istedimi bilmez 1790330205 pardon yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim senin ben ... ... lan 1 dal sigara istedim diye istersen bide diz çöküm :D :D :D
  2. kskral00

bir dal sigara için napacanı şaşıran mıy my edene ne denir başka :D:D 1790329303 ne istiyon kardeş show habere mi çıkalım 1 dal sigara için ölüm öldürrüm mü 1790329443 ulan geri zekalı 1 dal sigara vermemek için ne söyleyeceni şaşıran ben degilim eminim sende aynı boksun 1790329534 ula oda...
  3. kskral00

ula hiç sorma la :) :) herifin ne B.K yedi bellisiz bir dal sigara verecek ne karar vereceni şaşırdı sanki ülkeler arası siyasi karar veriyor. Allah ıslah etsin bu milleti ben artık diyecek başka bişey bulamıyom. 1790286101 yalan söylese kullanmıyorum dese insana bu kadar koymaz en azından...
  4. kskral00

Anladım ne demek istediğini zaten ama ben zaten o tarz sürekli sigara isteyen insanlardan değilim. bu gün gerçekten evde, masamın çekmecesinde unutmuştum ve bir dal istedim. Verirken “yanlış anlama” denilmesi de ister istemez insanın zoruna gidiyor. Ben de yanlış anlaşılmamak için açıklamak...
  5. kskral00

günlerce kullanmadım zamanlar oldu genellikle yürüş yaparken tek kaldım zamanlarda efkar olsun diye kullanıyorum tirayikisi degilim 1790278490 abi millet kafayı yemiş haberlerde'de görüyoruz bazen sigara için birbirini öldüren kavga eden var ben almazdım o sigarayı ama dedim gibi almayacaksan...
  6. kskral00

sigarayı evde unutmuşum çalışma masamda çekmecem'de birinden selam vererek sigara istedim hiç uygun degil yanlış anlama dedi yinede verdi yok yok tamam kalsın diyecektim bu seferde madem almayacaksın niye istiyorsun der şimdi kavga ederiz diye istemeye istemeye'de olsa aldım sanki canını istedik...
  7. kskral00

League Of Legends oynanır mı?

oyuncu geçtim riot en ufak şeyde ban atıyo ceza kesiyo çok kuralcı bir oyun
  8. kskral00

League Of Legends oynanır mı?

hiç buluşma oyuncuları tamamı velet maxsimum yaşları 18 çogunun ve oyun seni en kolsuz oyuncuyla oyunmaya mecbur bırakıyor oyundan çıkarsan bekleme cezası afk kalırsan ceza oyunda kasıtlı olarak afk kalırsan 3 gün uzaklaştırma banı yersin naparsan yap ceza yiyorsun benim gibi 3 gün uzaklaştırma...
  9. kskral00

Discord'da Bütün Kişisel Bilgilerim Ele Geçirilmiş

nelerle ugraşıyoruz ya şimdi benim ne suçum var devlet yok kanun yok adam savcıya şehitlere sövüyor hapse girse bile 3 5 ay sonra devam edeceni biliyor herif 1789400505 ha bide ben herifi discord üzerinden engelliyordum tekrar engeli kaldırıyordu :D :D 1789400545 discordu hesabı v.s silince...
  10. kskral00

ulaştıkları bilgiler kısıtlı bence yoksa diger bankalar üzerinden'de aynı şeyi yaparlardı o bankadan yaptıkları işlemde ben internetten alışveriş yaparken kullandım kart :) 1789400160 banka kartında para olmazsa nasıl işlem yapacak :D 1789400226 başvurum siber suçlara iletilirse iyi olur...
  11. kskral00

banka kartı banka kredi kartı degil
  12. kskral00

hesap hareketlerine baktım hiç bir şekilde dolar tl felan para gönderimi giriş çıkışı olmamış kredi çekemezlar saten kara listedeyim ben anlamadım dolar işlemini nasıl yapmaya çalışmış bunlar la şimdi ben banka gitsem 1000 TL bile vermez bunlar dolarla iş yapmaya çalışmış
  13. kskral00

bu gün gittim bankaya işte görevli güvenlik birimine mail attı 1 saat sonra bankada ki görevli aradı 4500 dolar işlem yapılmaya çalışılmış o yüzden kartına güvenlik blokesi konulmuş dedi bende ben yapmadım dolandırıcılar yaptı dedim görevlide yarın kart başvurusu yap dedi şubeye gel dedi...
  14. kskral00

cimerden siber suçlara gönderdim herşeyi dilekçe yazdım ekran görüntüleri bilgisayar boyutu oldu için çıktı alamadım görüntüleri flash belleğe atıp öyle verecektim savcıya sonra cimer aklıma geldi içişleri bakanlığı siber suçlara gönderir heralde karta bloke konmuş para 4500 dolar olunca banka...
  15. kskral00

ayrıca kasperpky premium vürüs programı vardı 1789398319 yaşları küçük gibi geldi 4000 TL istemişlerdi :) 1789398372 bence discordla alakalı çok bir çok kişi bunu yaşamış discorda bu yüzden kapanmış zaten 1789398402 whatsaaptab aradıkların da isim olarak yakupcan dalton yazıyordu :)...
  16. kskral00

discorda hiç bir linke tıklamadım sadece youtube yayıncının kurdu bir kanal vardı ona katılmıştım 3 5 günlük bişeydi sonra da bu oldu sildim 1789398231 bu banka benden almaz işallah 4500 doları karta bloke koymuş zaten banka dolandırıcı oldunuda bildirdi banka güvenlik birimine bankanın ekran...
  17. kskral00

arkadaşlar merhaba dün akşam discordan hiç tanımadım birisi bütün bilgilerimi bulmuş telefonumda ki rehberler galeri fotograf bilgisayarımın anlık ekran görüntüsünü attı para istedi göndermedim sabah uyandımda'da banka kartıma bloke konuldunu bildiren bir mesaj aldım banka kartı kredi kartı...
  18. kskral00

4070 Süper Sistem Kaça Satılmalı

İşlemcisi amd ryzen 7 5700X ram 32 ekran kartı 4070 süper 12 vram 1TB SSD DDR4 1785870838 İşlemcisi amd ryzen 7 5700X ram 32 ekran kartı 4070 süper 12 vram 1TB SSD DDR4 1785870903 kule tipi sogutucusu var ana kartı MSI A520 a PRO
  19. kskral00

4070 Süper Sistem Kaça Satılmalı

arkadaşlar ben 5070 sistem kullanıyorum ama eski kasam 4070 süper duruyor onu satmak istiyorum kaça satmalıyım ?
  20. kskral00

mouse sag tık yeni kısmında Word Uygulaması görünmüyor

mouse sag tık yeni kısmında Word görünmüyor ama diger uygulamalar görünüyor denetim masası programlar'dan offlice hızlı onarım ve çevrim içi onarım yaptım ama düzelmedi
Geri