şuan baktım güvenli internet profili kapalı yazıyor
1776708094
İnternet Profili güvenli internet profili kapalı yazıyor
1776708151
telefonda mı bir sıkıntı var acaba VPN kullandım zaman youtube yorumlar görünüyor
günde en az 2 kere resetliyom zaten :)
1776707880
ya yok ne anası anam 60 yaşında telefonu zor açıyor :) :)
1776707947
telefonda VPN açınca düzeliyor ama youtube'de yorumlar görünüyor anlamadım ben bu işi
bu sorun sadece telefonda oluyor bilgisayar da olmuyor aynı wifi baglanıyorum bilgisayarda'da oluyordu'da google ayarlardan puplic DNS seçince düzeldi telefonda'da aynısını yaptım ama telefonda olmadı
şuan kulamı çok yaklaştırdım zaman ufak ufak tık tık ses geliyor ama sabah uyanıyorum mesala bilgisayarı açarken yüksek sesle tıkır tıkır ediyor 3 5 dakika sonra ses azalıyor
kasanın önünde 3 fan var altta ki fandan tıkır tıkır sesler geliyor bir kaç dakika sonra ses kesiliyor ama rahatsız etmeyecek şekilde çok hafif tıkırdıyor yinede her hafta kasanın içini fanların tozunu alıyorum fanın iç sisteminin'den şüpeleniyorum
kasanın önünde 3 fan var altta ki fandan tıkır tıkır sesler geliyor bir kaç dakika sonra ses kesiliyor ama rahatsız etmeyecek şekilde çok hafif tıkırdıyor yinede her hafta kasanın içini fanların tozunu alıyorum fanın iç sisteminin'den şüpeleniyorum
orta asya'dan çıkmışlar Harezmşahları yıkmışlar abbasi halifelini yıktılar rusyayı işgal ettiler anadoluyu işgal ettiler viyana'ya kadar gittiler ama ögeday han ölünce viyana kuşatamadan geri dönmüşler durum bu
arkadaşlar merhaba entarasan bir sorun yaşıyorum mouse uygulama taşımıyor sag tıklanmıyor ama sol tık yapınca uygulamaları açıyor mouse mi bozuldu acaba ?
arkadaşlar merhaba steam ve epic games kullanıyorum alacam oyun nerde ucuzsa ordan alıyorum steam de var ama Dispatch epic games de yok eklenir mi eklenmezse steam den alacam ?