Aynı bok değil kanka yaşı küçük olan 16-17 yaşında biri gelip sigara istese ben vermem açıkcası uygun değil kardeşim der geçerim forumda yaşın yazmıyor...
Nasıl biri olduğunu bilmiyorsa sigarada istememeli. Bence insancıl bir dille " pardon yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim " vs deseydi daha tatliya...
kavga etsem suçlu ben olurdum senin kafan basmıyo adama sigaran yoksa içme kimse darlama derler kimse ne sebeple istedimi bilmez
1790330205
pardon yanlış...
Karşılık verseydi Kavga da çıkabilir veren adamın nasıl biri olduğunu bilmiyoruz. Konuda dile getirebilir bence ama böyle sinirlenmesi üzerine küfürler...
Kral küfür nerde tam olarak adam varsayım üzerinden şöyle olsa böyle olurdu gibisinden konuşmuş adama doğrudan hakaret yok dalga mı geçiyorsunuz? Olmayan...
Sigarayi vermek istemediği için düzeltelim. Ya da gönüllü olarak " tabi efendim " diyerek vermediği için. Arkadaşın nefret kustugu yer tam olarak konuyu...
İnsanlar rahatsız olduğu durumu gelip burada paylaşabilir bunda bir sakınca yok adama nefret kustuğunuda düşünmüyorum üsluptan rahatsız olmuş ve sonraki...
Yani senin şu üsluba bak adama sürekli kari gibi diyorsun hakaretler ediyorsun inan bana o sigara için birbirini öldürenlerden pek farkın yok gibi duruyor...
Direkt gidip yeni paket al adamın hiç uygun değil deme sebebi yaşın falan mı küçük kaç yaşındasın?
1790316833
Sigara vermediği için değil sigarayı vermiş...
bir dal sigara için napacanı şaşıran mıy my edene ne denir başka :D:D
1790329303
ne istiyon kardeş show habere mi çıkalım 1 dal sigara için ölüm öldürrüm...
Insan fark etmez paketi biter firsati olmaz nakiti cikmaz unutur evde her sey olabilir 1 dal sigara istemek neden ayip olsun. Boyle dusunen arkadasta sorun...
ula hiç sorma la :) :) herifin ne B.K yedi bellisiz bir dal sigara verecek ne karar vereceni şaşırdı sanki ülkeler arası siyasi karar veriyor. Allah ıslah...