kskral00 isimli üyenin son içerikleri

1. kskral00

YouTube "Kısıtlı mod ağ yöneticiniz tarafından etkinleştirildi" hatası

olmuyo 1776708341 youtube giriyorum yorumlar gizlendi felan yazıyor VPN açıyorum düzeliyor yorumlar görünüyor bilgisayar'da oluyordu google ayarlardan puplic DNS seçince düzeldi 1776708384 denedim telefonu sıfırladım hadda :)))) 1776708437 KISITLI MOD aktif oluyor telefondan youtube girince...
  2. kskral00

şuan baktım güvenli internet profili kapalı yazıyor 1776708094 İnternet Profili güvenli internet profili kapalı yazıyor 1776708151 telefonda mı bir sıkıntı var acaba VPN kullandım zaman youtube yorumlar görünüyor
  3. kskral00

günde en az 2 kere resetliyom zaten :) 1776707880 ya yok ne anası anam 60 yaşında telefonu zor açıyor :) :) 1776707947 telefonda VPN açınca düzeliyor ama youtube'de yorumlar görünüyor anlamadım ben bu işi
  4. kskral00

bu sorun sadece telefonda oluyor bilgisayar da olmuyor aynı wifi baglanıyorum bilgisayarda'da oluyordu'da google ayarlardan puplic DNS seçince düzeldi telefonda'da aynısını yaptım ama telefonda olmadı
  5. kskral00

Kasa fanın'dan ses geliyor

kablo degil fanın içinden geliyor ses 10 saniye sonta ses gidiyor ama yok yaklaşırsan ses duyuluyor
  6. kskral00

neyse ya bilgisayarcıya götürüm o yapsın şimdi elimizde kalır :)
  7. kskral00

fanı sökmesini bilmiyorum nasıl sökecez söküce bide yagı nereye damlatacaz etiket var fanın arkasın'da onun arkasında mı acaba
  8. kskral00

şuan kulamı çok yaklaştırdım zaman ufak ufak tık tık ses geliyor ama sabah uyanıyorum mesala bilgisayarı açarken yüksek sesle tıkır tıkır ediyor 3 5 dakika sonra ses azalıyor
  9. kskral00

nasıl söküleceni bilmiyorum 1776210917 yoksa bilgisayarı aldım'dan beri hiç yaglama felan yapmadım 2 yıl oldu
  10. kskral00

kasanın önünde 3 fan var altta ki fandan tıkır tıkır sesler geliyor bir kaç dakika sonra ses kesiliyor ama rahatsız etmeyecek şekilde çok hafif tıkırdıyor yinede her hafta kasanın içini fanların tozunu alıyorum fanın iç sisteminin'den şüpeleniyorum
  11. kskral00

kasanın önünde 3 fan var altta ki fandan tıkır tıkır sesler geliyor bir kaç dakika sonra ses kesiliyor ama rahatsız etmeyecek şekilde çok hafif tıkırdıyor yinede her hafta kasanın içini fanların tozunu alıyorum fanın iç sisteminin'den şüpeleniyorum
  12. kskral00

Moğolları öven insanın rezil olması

orta asya'dan çıkmışlar Harezmşahları yıkmışlar abbasi halifelini yıktılar rusyayı işgal ettiler anadoluyu işgal ettiler viyana'ya kadar gittiler ama ögeday han ölünce viyana kuşatamadan geri dönmüşler durum bu
  13. kskral00

Öneri STALKER 2 alınır mı oynanır mı

160 gb dosya boyutu onun dışında bir sorun yok diyolar ben oynamadım hiç bunu yazarken indiriyorum şuan :)
  14. kskral00

Askerlikte banyo olayı???

acemide beklersin ustada acemi usta fark etmez her türlü bekleyecen koguşlar 10 kişilik Allahtan ben koguşta 2 kişi kalıyorduk :)
  15. kskral00

mouse masaüstü uygulaması taşımıyor toplu seçme yapmıyor v.s

arkadaşlar merhaba entarasan bir sorun yaşıyorum mouse uygulama taşımıyor sag tıklanmıyor ama sol tık yapınca uygulamaları açıyor mouse mi bozuldu acaba ?
Geri