kskral00 isimli üyenin son içerikleri

1. kskral00

Banishers: Ghosts Of New Eden – Oynayanlar Ne Düşünüyor?

artea denen karı daha güzel olabilirdi çok çirkin ben yinede dirilttim o kadar ugraştık red için kaldırdım
  2. kskral00

Banishers: Ghosts Of New Eden – Oynayanlar Ne Düşünüyor?

Oyunu yeni bitirdim 2024 yılında çıkmış ben sadece kalede'ki hemşire kıza ve cadı diye suçlayıp öldürdükleri kadına üzüldüm gerisinin ..K artea denen çirkin karıda dahil.
  3. kskral00

Mahkeme Kararıyla Soyadım Degişti E-Devlette Ne Zaman Güncellenir ?

pazartesi gidebilirsem işim olmazsa nüfus müdürlüne gidek sorak bakim cimere yazdık onlar cevap verene kadaaaaar evin yolunu şaşırrız ..K 🤣 🤣 1790970126 valla bilmiyom e devlette yeni soyadım görünseydi nufüsa gidip kimli yenileyecem randevu alacakmıyım degiştirme parası ödeyecekmiyim onuda...
  4. kskral00

hangi birine bildirim en az 8 10 tane bankada hesabım var :) 1790969958 kimligi yenileseydim gerisi kolay
  5. kskral00

onaylandı zaten kardeş sistemde görünmüyor pazartesi nüfus müdürlüne bi gidim cimerden'de yazdım nüfus müdürlügüne ama onlar görüp yazana kadar 3 ay geçer :)
  6. kskral00

en fazla 1 ay olur dedin gibi 2 hafta zaten kararın kesinleşmesi süresi var 20 25 gün belki
  7. kskral00

profilden belli 🤣 🤣
  8. kskral00

Resmi Prosedür öyle yoksa kim itiraz edecek dedin gibi bende memnunum ilçe nüfus müdürlügüde 🤣 🤣
  9. kskral00

e devlette görünse gidip kimliği yenileyecem hala eski soyad görünüyor 2 hafta itiraz süreci var ondan sonra karar kesinleşecekmiş 1790948007 hakim nüfus müdürlügüne yazı göndereceni söyledi uyaptan bakıyorumda göndermemiş bişey belkide uyapta görünmez bilmiyorum
  10. kskral00

napacan eski soyadımı ona göre mi işlem yapıyo nüfus müdürlüğü nüfus müdürlüğü zaten mahkemeye yeni soyadımın uygun olduguna dair resmi yazı yolladı nüfus müdürlügü onayladı zaten yeni soyadımı mahkeme gününden taa 3 ay önce gönderdi hadda onaylı yazıyı :) :)
  11. kskral00

24 eylül'de mahkemem vardı soyadı degiştirme mahkeme dosyanın kabulü ile karar çıkardı kimlik yenileme ve e devlette ne zaman güncellenir ?
  12. kskral00

Tanımadığın Birisinden Sigara İstemek

kavga etsem suçlu ben olurdum senin kafan basmıyo adama sigaran yoksa içme kimse darlama derler kimse ne sebeple istedimi bilmez 1790330205 pardon yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim senin ben ... ... lan 1 dal sigara istedim diye istersen bide diz çöküm :D :D :D
  13. kskral00

bir dal sigara için napacanı şaşıran mıy my edene ne denir başka :D:D 1790329303 ne istiyon kardeş show habere mi çıkalım 1 dal sigara için ölüm öldürrüm mü 1790329443 ulan geri zekalı 1 dal sigara vermemek için ne söyleyeceni şaşıran ben degilim eminim sende aynı boksun 1790329534 ula oda...
  14. kskral00

ula hiç sorma la :) :) herifin ne B.K yedi bellisiz bir dal sigara verecek ne karar vereceni şaşırdı sanki ülkeler arası siyasi karar veriyor. Allah ıslah etsin bu milleti ben artık diyecek başka bişey bulamıyom. 1790286101 yalan söylese kullanmıyorum dese insana bu kadar koymaz en azından...
Geri