Oyunu yeni bitirdim 2024 yılında çıkmış ben sadece kalede'ki hemşire kıza ve cadı diye suçlayıp öldürdükleri kadına üzüldüm gerisinin ..K artea denen çirkin karıda dahil.
pazartesi gidebilirsem işim olmazsa nüfus müdürlüne gidek sorak bakim cimere yazdık onlar cevap verene kadaaaaar evin yolunu şaşırrız ..K 🤣 🤣
1790970126
valla bilmiyom e devlette yeni soyadım görünseydi nufüsa gidip kimli yenileyecem randevu alacakmıyım degiştirme parası ödeyecekmiyim onuda...
onaylandı zaten kardeş sistemde görünmüyor pazartesi nüfus müdürlüne bi gidim cimerden'de yazdım nüfus müdürlügüne ama onlar görüp yazana kadar 3 ay geçer :)
e devlette görünse gidip kimliği yenileyecem hala eski soyad görünüyor 2 hafta itiraz süreci var ondan sonra karar kesinleşecekmiş
1790948007
hakim nüfus müdürlügüne yazı göndereceni söyledi uyaptan bakıyorumda göndermemiş bişey belkide uyapta görünmez bilmiyorum
napacan eski soyadımı ona göre mi işlem yapıyo nüfus müdürlüğü nüfus müdürlüğü zaten mahkemeye yeni soyadımın uygun olduguna dair resmi yazı yolladı nüfus müdürlügü onayladı zaten yeni soyadımı mahkeme gününden taa 3 ay önce gönderdi hadda onaylı yazıyı :) :)
kavga etsem suçlu ben olurdum senin kafan basmıyo adama sigaran yoksa içme kimse darlama derler kimse ne sebeple istedimi bilmez
1790330205
pardon yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim senin ben ... ... lan 1 dal sigara istedim diye istersen bide diz çöküm :D :D :D
bir dal sigara için napacanı şaşıran mıy my edene ne denir başka :D:D
1790329303
ne istiyon kardeş show habere mi çıkalım 1 dal sigara için ölüm öldürrüm mü
1790329443
ulan geri zekalı 1 dal sigara vermemek için ne söyleyeceni şaşıran ben degilim eminim sende aynı boksun
1790329534
ula oda...
ula hiç sorma la :) :) herifin ne B.K yedi bellisiz bir dal sigara verecek ne karar vereceni şaşırdı sanki ülkeler arası siyasi karar veriyor. Allah ıslah etsin bu milleti ben artık diyecek başka bişey bulamıyom.
1790286101
yalan söylese kullanmıyorum dese insana bu kadar koymaz en azından...