Arama sonuçları: *

1. K

PC Oyunu Açarken kasa arka fandan sıcak hava geliyor

kule tipi sıgmaz usta arka fan ve RAM arasında çok az yer var stok fan bile anca sıgıyor bak sana 1742583927 kasa XASER kendi üretimi bir kasa, kasa bu 1742583987 stok fanlardan iyisini taksak felan nasıl yaparız 1742584623 usta bu kule tipi sogutucun biraz daha küçügü yokmu
  2. K

usta bu kule tipi kasaya sıgmazsa ne yapacam peki 1742583671 şimdi detaylı baktımda kule tipi fan çok kalın ve iri bir fan Ana kartın üstüne takarken benim RAM lere kesin deger sıgmaz gibi
  3. K

bak sana uzunluk yeter gibi 1742582665 en kısa zamanda işallah :)
  4. K

eyvallah sagolun. 1742582540 benim kasaya sığar gibi kule tipi fan
  5. K

macunu yenileyim kule tipi takdırana kadar
  6. K

kule tipi yeterli olursa daha iyi olur
  7. K

dedin gibi bu fanlada alakalı olabilir bak sana çok küçük :)
  8. K

bu Fan işlemcinin üzerine mi takılıyor normal standart fan işe yaramıyo yani tamam sagol alayım bilgisayarcıya takdirim o zaman 1742581751 reis ilk zamanlar harbi o sıcaklık yoktu bu gün oldu 4 5 aydır kullanıyorum bilgisayarı aklıma direk termal macun geldi macunmu kurudu noldu dedim belki...
  9. K

valla usta ben pek fazla anlamam fandan stoktan felan 3 tane önde var 1 tane arkada var 1 tanede işlemcinin üzerinde fan var 1742581211 bak buda GTA V Enhanced degerleri
  10. K

şimdi farklı oyunda deniyecem yine böyle 70 felan olursa termal mecun yenileyecem her oyunda aynı sıcaklık derecesi olmaz
  11. K

bahsettiginiz programı indirdim kurdum CPU degerleri bu sıcaklık bir ara %71 çıktı ama
  12. K

kasanın önünde 3 fan var soguk ve serin hava geliyor bilgisayarı aldıgım ilk zamanlar GOW oynamıştım sıcaklık yoktu bu kadar özellikle takip etmiştim bakim ısınma olacak mı v.s olmamıştı oyuna güncelleme gelmiş ondan olabilir mi diye düşünüyorum az önce gta 5 girdim en yüksek ayarlarda sabit 120...
  13. K

bundan 3-4 ay önce özellikle takip ediyordum sıcaklıgı hissedilmeyecek kadar sıcak hava geliyordu o zamanlar şimdi sıcaklıgın artığını fark ettim bilgisayar normal bir şekilde çalışırken CPU %5-10 arası gidip geliyor termal macun yenilemeye gerek olsa normal şekilde çalışsa bile bilgisayar CPU...
  14. K

Arkadaşlar merhaba PC de oyun açtıgım zaman kasanın arka fan kısmından normal sıcak hava geliyor kasanın yan camı bile ısınıyor bu oyunlarda daha önce böyle bir şey olmuyordu sıcak hava felan bundan 3-4 ay önce şimdi böyle bir şey oldu ben GPU CPU verilerini paylaştım sıvıcı sogutucu...
Top Bottom