Arama sonuçları: *

1. kskral00

Moğolları öven insanın rezil olması

orta asya'dan çıkmışlar Harezmşahları yıkmışlar abbasi halifelini yıktılar rusyayı işgal ettiler anadoluyu işgal ettiler viyana'ya kadar gittiler ama ögeday han ölünce viyana kuşatamadan geri dönmüşler durum bu
  2. kskral00

Öneri STALKER 2 alınır mı oynanır mı

160 gb dosya boyutu onun dışında bir sorun yok diyolar ben oynamadım hiç bunu yazarken indiriyorum şuan :)
  3. kskral00

Askerlikte banyo olayı???

acemide beklersin ustada acemi usta fark etmez her türlü bekleyecen koguşlar 10 kişilik Allahtan ben koguşta 2 kişi kalıyorduk :)
  4. kskral00

mouse masaüstü uygulaması taşımıyor toplu seçme yapmıyor v.s

arkadaşlar merhaba entarasan bir sorun yaşıyorum mouse uygulama taşımıyor sag tıklanmıyor ama sol tık yapınca uygulamaları açıyor mouse mi bozuldu acaba ?
  5. kskral00

Epic Games İndirme hızı çok düşük

resmi sitesinde böyle bir paylaşım var
  6. kskral00

Epic Games İndirme hızı çok düşük

indirme hızı neden böyle oluyor ?
  7. kskral00

Epic Games Dispatch oyunu eklenir'mi ?

arkadaşlar merhaba steam ve epic games kullanıyorum alacam oyun nerde ucuzsa ordan alıyorum steam de var ama Dispatch epic games de yok eklenir mi eklenmezse steam den alacam ?
  8. kskral00

Modem arayüz wifi users cihaz ismi görünmüyor

olmadı reis ya ama yinede çok sağol eyvallah hakkını helal et
  9. kskral00

Wifi ismi ag baglantıların'da farklı görünüyor

wifi ismi degiştirdim ama bilgisayarda Ağ Baglantıları kısmın da Wi-fi bölümünde wifi eski adı görünüyor yazım ile mi ilgili
  10. kskral00

hocam çok sagol ğ g yaptım düzeldi bişey daha sormak istiyorum wifi ismi degiştirdim ama bilgisayarda Ağ Baglantıları kısmın da Wi-fi bölümünde wifi ismi ArgunHan olarak görünüyor yine yazım ile mi ilgili
  11. kskral00

arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımın cihaz ismi Modem arayüzde wifi users bölümünde * işareti olarak görünüyor neden böyle ?
  12. kskral00

Red Dead Redemption 2 Nvidia APP

bannerlord optimize olmuyordu onuda kaldırdım tekrar yüklüyorum 1765379693 windows HDR sandım ben :D :)
  13. kskral00

oyun içi ayarlarda HDR varmış onu kapatınca oldu :D :D :)
  14. kskral00

kapattım yine olmadı nvidia app kaldırdım tekrar kuruyorum 1765378523 pencereli oyunlar için iyileştirmeler açık onuda kapatim mi ? 1765378627
  15. kskral00

arkadaşlar merhaba RDR2 oyunu optimize ettim zaman oyunun rengi soluyor gri beyaz oluyor neden böyle oluyor?
  16. kskral00

Mount and blade bannerlord nvidia app

arkadaşlar mount and blade bannerlord neden optimize edilmiyor oyun sürümü v1.3.9
  17. kskral00

TECHNOPAT'IN TERBİYESİZLİĞİ

ne bilim bir ara yorumlarını görmüştüm 😂
  18. kskral00

TECHNOPAT'IN TERBİYESİZLİĞİ

Recep Baltaş siteyi gtüm gibi yönetiyor
  19. kskral00

The Last of Us II'de Dönüş Yok modu

Abby görev bölümünde tek seferde 3 yakın dövüş silahını yükseltme görevi olmuyor 1 turda 3 farklı yakın saldırı silahını yükseltiyorum görev tamamlanmıyor anlayan var mı_ ?
  20. kskral00

Call of Duty Modern Warfare II #2022 Steam Yorumlar !!!

mevzu sadece fiyat olsa neyse oyunun içinden geçmişler yorumlarda 😄 1759586535 şuna bak sana oyuna girmek bile sıkıntılı 😄 1759586647 ya bide ben online oynarım diye alacam online durumlar nasıl acaba 1759586765 millet çabuk sıkılıyor demek ki hacı 1759586850 neyse vazgeçtim @k 😄😂...
Geri