Arama sonuçları: *

• Users: femomadnes
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran 2999 TL + 150TL kargo

Hocam örnek performansa etikisi göstermek adına, yoksa puan peşinde olmak değil olay. Olay performansa etkisinin olduğunu göstermek, 2 gün sonra fps oyunlarda neden low fpslerim anlık bu kadar düşük diye aramayın.
  2. F

Bu tarz programların aslında arka planda telemetry dediğimiz sıcaklık, fan hızı, kullanım yüzdesi gibi değerleri sürekli okuyan ve ekranda gösteren yapıları vardır. Bu üründe bu yazılım kaynaklı sorun yaşandağını gördüm reddite bir kaç konuda. En basitinden cinebecnh yaparken benzer bir...
  3. F

Kullanan varsa, kendi yazılımına kendi isteidğiniz arka planı vs yükleyebiliyor musunuz? yoksa tamamen yazılımda olan seçenekler mi ? Birde fps konusunda sorun yarattını söyleyen bir kaç konu gördüm redditte varsa benzer sorun yaşayan belirtirse alacaklara da fikir olur.
  4. F

Yıldırım Ve Akım Koruyucu Priz 469 TL

Bunun usbli versiyonu var mi?
  5. F

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo ARGB 420 İşlemci Sıvı Soğutucu 3186TL TT Kuponu varsa (2886TL)

6.5 değil stok en son varken 9k satılıyordu, aktif takip ettiğim kasaydı. tek kötü yanı arkadaki egzos desteği 80 yada 90mm olmalı. 120mm desteklemiyor. Bu arada ggde 3k satılıyormuş zaten 150 tl indirim var aslında.
  6. F

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo ARGB 420 İşlemci Sıvı Soğutucu 3186TL TT Kuponu varsa (2886TL)

Kupon konusunda destek olabilecek varsa çok sevinirim bu arafa
  7. F

Kasaya sığıyorda kupon yok, msi core liquid almistik 3kya. 2.8 bunu çözsek iyi olurdu
  8. F

❌İndirim Bitti! COLORFUL BATTLE AX 5070Ti 48.999 TL PRAGMATA HEDİYELİ.

2kda aktif olarak kullaniyorum, UV + OC ile %30 küsur fan açıyor sadece daha üstüne çıkmadı. Canavar gibi kart cidden, bazılarında cw çıkmış bana denk gelmedi, biraz şans işi.
  9. F

3899TL !!!! NZXT H7 Flow

Geçen hafta 3.6k düşmüştü, belli ki elden çıkartıyorlar ne varsa
  10. F

❌İndirim Bitti! Auhma Ahv-02 Kablosuz Araç Içi Süpürge Mor 664TL

Bunu kasa fan temizliğine falan kullanan var mı? İş yaparsa benzer indirimlerde çekeceğim bir tane.
  11. F

🔥İndirim COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 - 6999TL

bios güncellemek ve ayar için armut mu? garipmiş.
  12. F

🔥İndirim MSI MAG PANO 100R (5.481,73TL )

Bildiğim kadarı ile üst tarafa biraz uğraş ile 3x140mm fan takılabiliyor. Kasa, gördüğüm videolarda ve görsellerde çok estetik gelmedi bana, tabi kişisel bir yorum bu. Redditte ise kendi fanlarının biraz sesli çalıştığına denk geldim çokça, genelde farklı fanlar ile değiştirilmiş.
  13. F

❌İndirim Bitti! 70x160 cm Çalışma Masası 1690 TL

Bana ait değil arkadaşa fikir olması için attım, monitor kolu sorunsuz montajlanıyor diye.
  14. F

1775683934 Alyan çıkıyor mu içinden kurulum için? Birde köşelerde ezik sorun falan var mıydı?
  15. F

Takılır ya, HB üzerinden baktım baya 1 el kadar boşluk vardı görsellerde. 1775683450 Ben de çektim bu arada, tamda akvaryum kasaya geçmiştim indirim gelirse masa değişimi yapacaktım mükemmel oldu.
  16. F

140MM Reverse Blade Fan

3k bandında direkt artic P14 reverse set dahi var 3lü, tercih edeceksem onları ederim yüksek ihtimal. Teşekkürler. @LegendaryCrazy Bir de bu aralar bazı sitelerde 700-150 600-150 gibi kuponlar ile tek tek alıp ucuza getirebilirim gibi düşünüyorum.
  17. F

140MM Reverse Blade Fan

140MM Reverse blade ve normal fana ihtiyacım var. Mevcutta Thermalright TL-C14C-S ARGB x3 var elimde fakat reverse versiyonlarını göremedim. Vrasa önerileriniz bekliyorum. Lianli tarzı fan gövdesi ARGB tercih etmiyorum. Bu şekilde fanlar önermezseniz sevinirim.
  18. F

Argb fan kontrolcü önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/570940/thermalright-8-portlu-fan-ve-argb-coklayici/
  19. F

UCUZ KASA ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ

Bence direkt 2.ele bak, bu fiyata 0 akvaryum bulsanda çok dandik bir şey olur. ikinci elde kasa fiyatları ölüdür, çok high tier bir kasa değil ise 1-2k civarına temiz kasalar bulursun. Ek olarak ilk olarak oturduğun yere yakın elden bak, çok daha ucuza alabilirsin.
Geri