Arama sonuçları: *

• Users: femomadnes
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

🔥İndirim Vatan Anakartlarda Dip Fiyatlar

Düzgün karta 6 taksit yok ki alalim
  2. F

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

Rgb seçerken özel renk seçeneği oluyor, anakart yazılımı vs varsa orada zaten RAM rgbsini ayrı olarak tanıyor direkt. Sadece ram seçerek bu kodları dene beyaza en yakın olanı seçersin. Dikkat etmen gereken tüm argb bu renk olmayacak, sadece ram argb bu değer olacak.
  3. F

XPG RAMleri beyaz yapmak istiyorsan aşağıda kodlardan birini dene, RAM özel renk seçerek tabii ki. Aynı modele sahibim, rgblerini ayarlamak eziyet. RGB(80, 80, 220) #5050DC RGB(100, 100, 230) #6464e6 RGB(99, 76, 178) #634CB2 RGB(38, 37, 255) #2625E1
  4. F

❌İndirim Bitti! Klasse Classic Mouse Pad 1 TL

Hepsi iptal edilecek
  5. F

Yok mu ya bi anakart am5
  6. F

🔥İndirim MSI Mpg X870e Edge Tı Wıfı Am5 15.889 TL Amazon(9 Taksit)

Siyah alternatif var mıdır? 10k bandında arıyorum.
  7. F

Bu ürün iyi mi?
  8. F

Bir kaç sayfa geride asus 750w var yorumlarda.
  9. F

Msi 9k düşmüş hocam onu çeksenize
  10. F

Kasayı açınca kablosuz falan 2dk fanları tozları çekse yeter ya ama iş yapmaz gibi.
  11. F

iş yapar mı bu ya? kasa içi fanlar için falan?
  12. F

Çözüldü✓ Fan Rpm Ayarlama Yapamıyorum

Fan Control yazılımını kullanmanı öneririm, hiçbir üretici yazılımında olmayan özellikler mevcut zaten.
  13. F

Sıvı Soğutma Pompa Hızı.

Pompa motoruna göre değişir fakat genelde sabit hız önerilendir, %90 ya da %80 sizin için termal kayıp yaratmıyorsa bu şekilde kullanmanız en sağlıklısıdır. Bunun ile ilgili bir çok video ve kaynak bulabilirsiniz biraz araştırarak.
  14. F

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 5.399 TL 3 Taksit Hepsiburada Satıcılı

Üzerindeki fanlar 3000 RPM kadar çıkabiliyor, 3000 RPM sessiz çalışan fan olmaz zaten. Varsayılan ayarlarda kullanılmaz bu ürünler, custom curve yapmanız gerekir. Karşılaştırdığınız diğer modelleri tahmin edebiliyorum, yüksek ihtimal 2400-2600 RPM ve daha düşük statik basınç sağlayan...
  15. F

🔥İndirim Lian Li 8.8″ Universal Ekran Siyah 4.099 TL

Globaldeki fiyatina inmiş neredeyse, değerlendirilebir. Maximuma 3 olsa alırdım.
  16. F

🔥İndirim Lian Li Unı Fan Reverse Sl Wıreless 1x120mm Siyah 899 TL

Bana da boş geliyor, lcd fiyatı ise çok düşmüş diye emin olmak için sordum. Arctic p14 pro dolu kasa.
  17. F

🔥İndirim Lian Li Unı Fan Reverse Sl Wıreless 1x120mm Siyah 899 TL

Bu lcd eksransiz model dimi?
  18. F

🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası 2000tl

1.6 düştüğünde almıştım canavar gibi masa ama şuan eski fiyatına çıkmış. 2 monitör ve devasa kasa ile kullanıyorum. Gram sallanmıyor.
  19. F

10.000 TL Üzeri Hepsiburada Satıcılı Anakartlarda 1000 TL Kupon

Amazonda genel olarak daha ucuz ve 10k 1k vardı orada da, amazona da bir bak istersen.
Geri