Arama sonuçları: *

• Users: Mhrrmgkkrt
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

x360ce hata sorunu

selam arkadaşlar. x360ce programını oyun dosyasına kurduğum zaman hata alıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...
  2. M

İncehesap mağduruyum

Ücreti ödemeyi reddettip en kısa sürede maile cevap istiyorum dedim müşteri hizmetlerine, eğer maile gelecek cevap olumsuz olursa thh ye bsşvurup, savcılığa gidip kurum hakkında suç duyurusunda bulunucam dedim. Ve ben bir aydır bekliyorum bu sistemi size karşı maddi ve manevi tazminat davası...
  3. M

İncehesap mağduruyum

Merak etme ben adalet bakanlığı personeliyim hakkımı arayacağım elbette ama bir ürün satılırken de satıldıktan sonra yaşanılan problemlerde arkasında durmalarını isterim. Videolara yorum yaptım instadan yazdım mail attım dönmedi.
  4. M

İncehesap mağduruyum

O da cevap vermiyor instaya maile keşke cevap verip beni bilgilendirse yardımcı olsa
  5. M

İncehesap mağduruyum

Lütfen donanım arşivi bana yardımcı olsun. Onların videosunu çektiği el-capitan kasayı aldım. Sipariş geldikten sonra ekran kartını takıp powera bastım. Ekranda ram slot hatası çıktı. İncehesap müşteri hizmetlerini aradım. Anakartı söküp bize gönderin dediler. Gönderdikten sonra benden işlemci...
Geri