İncehesap mağduruyum

Reaksiyon skoru
1
Lütfen donanım arşivi bana yardımcı olsun. Onların videosunu çektiği el-capitan kasayı aldım. Sipariş geldikten sonra ekran kartını takıp powera bastım. Ekranda ram slot hatası çıktı. İncehesap müşteri hizmetlerini aradım. Anakartı söküp bize gönderin dediler. Gönderdikten sonra benden işlemci slotunda arıza var arıza tespit ücreti 180 lira diye mail geldi. Birde bunun tabir ücreti varmış. Aldığım sıfır ürünü bana hatalı gönderip benden para isteniyor.donanım arşivi Instagram hesabına yazdım. Mail attım. Abdullah hacı gül ona yazdım ama geri dönüş yok. Pazarlamasını yaptığınız ürünün arkasında durun ve bana yardımcı olun...

• Kızgın
Reaksiyonlar: vpro
Hocam öyle bir şey olmaz. Garantili ürünün ne tamiri olacak. Bastırın iyice. En kötü thh ye verirsiniz paranızı alırısnız.

Saçmalık!
Adamları biraz köşeye sıkıştırın THH'ye başvuracağım falan diyin.
0 yeni bir anakart göndersinler.

Lütfen donanım arşivi bana yardımcı olsun. Onların videosunu çektiği el-capitan kasayı aldım. Sipariş geldikten sonra ekran kartını takıp powera bastım. Ekranda RAM slot hatası çıktı. İncehesap müşteri hizmetlerini aradım. Anakartı söküp bize gönderin dediler. Gönderdikten sonra benden işlemci slotunda arıza var arıza tespit ücreti 180 lira diye mail geldi. Birde bunun tabir ücreti varmış. Aldığım sıfır ürünü bana hatalı gönderip benden para isteniyor.donanım arşivi Instagram hesabına yazdım. Mail attım. Abdullah hacı gül ona yazdım ama geri dönüş yok. Pazarlamasını yaptığınız ürünün arkasında durun ve bana yardımcı olun...
İşlemci slotu derken benim bildiğim amd işlemcilerde pinler anakartın üzerinde değil garantisi var zaten bilgisayarcıya mı götürüyorsun para istiyorlar hani pinler anakartın üzerinde olsa senin yamultma ihtimalin olabilir ama öyle bir şey de yok kullanıcı hatası yok burada.

bunu günde çok fazla kişinin yaşadığını ve hatalı mal için ücrete tabi tutlduklarından eminim şikayette bulunamlısın abdullah abi bir yere kadar bir şey yapabilir sen kandi hakkını aramalısn.

bunu günde çok fazla kişinin yaşadığını ve hatalı mal için ücrete tabi tutlduklarından eminim şikayette bulunamlısın abdullah abi bir yere kadar bir şey yapabilir sen kandi hakkını aramalısn.
O da cevap vermiyor instaya maile keşke cevap verip beni bilgilendirse yardımcı olsa

O da cevap vermiyor instaya maile keşke cevap verip beni bilgilendirse yardımcı olsa
ama kanka sistem her ne kadar onun olsada onun burda yapabiliceği tek şey firmayı bilgilendirmek sen kendi hakkınıda savunmalsın ama şansa abk ki şokağa çıkma yaşağı var

Merak etme ben adalet bakanlığı personeliyim hakkımı arayacağım elbette ama bir ürün satılırken de satıldıktan sonra yaşanılan problemlerde arkasında durmalarını isterim. Videolara yorum yaptım instadan yazdım mail attım dönmedi.
Siz tekrar şirket ile görüşün tatmin edici bir cevap vermez ise anakartı geri isteyin veri THH'ye başvurun.
El Capiton sonrası incehesap patladı. Aşırı miktarda sorun yaşayan var.

Ücreti ödemeyi reddettip en kısa sürede maile cevap istiyorum dedim müşteri hizmetlerine, eğer maile gelecek cevap olumsuz olursa thh ye bsşvurup, savcılığa gidip kurum hakkında suç duyurusunda bulunucam dedim. Ve ben bir aydır bekliyorum bu sistemi size karşı maddi ve manevi tazminat davası açıcam dedim. Bakalım çarşambayı bekliyorum. Ama sinirden patlıyorum.

İnşallah aldığım kulaklığı iade ederken böyle bir sorun yaşamam. Bugün kargoya vericem.

Geçmiş olsun. Bu arada hiçbir şekilde ücret alamazlar ki garantisi var daha yeni ürün. Saçmalık tamamen. THH'ye de versen iş uzaarr uzaar. Ama hakkını her türlü ara gerekirse 1 sene sürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,333
Üyeler
199,140
Son üye
zedtr

Geri