Arama sonuçları: *

• Users: evrn_ozts
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Yardım Sıvı soputma pompası 250rpm üstüne çıkmıyor

Bi anlık düzeldi ama yine 250 lerde takıldı şimdi kafayı yicem 1 ay olmadı alalı
  2. E

Hocam az önce bi kablolarla oynadım ama bi anlık düzeldi pompa sonra kablolsrı tekrsr gixlemek için eski haline getirip takınca tekrar eskiye döndü anakarttan bi problem olamaz çünkü cha fana takılı radyatör fanlarını cpu ya pompayıda chaya taktım yine aynısı oldu
  3. E

Soğutmam deepcool le360v2 anakartım asus prime h610m-k d4 anakart bios ayaları aynı baktım
  4. E

Merhaba 1 ay önce yeni sistem topladım ve bugun durduk yere işlemcim yüksek ısıda çalışmaya başladı sıvı soğutmayı ilk kurdugumda pompayı cpu fana radyatör fanlarını cha fana takmıstım popmayı max hıza çektim ve hiç bi sorun yoktu bugun bi anda pompa 255 rpm in üstüne çıkmamaya başladı cha ile...
  5. E

Yardım 3 fanlı sıvı soğutma nasıl takılır

Acaba fan bağlantılarında hub satadan güç alıyo ya hubı cha fana takmasam direk splitter ile 3 adet sıvı soğutma fanını taksam sirek cha fana pompayıda cpu fanamı takmam lazım yada direk huba takıcam tüm fanları kasa ve sıvı soğutma dahil hubın pwm çıkışınıda cha fanamı takmam lazım
  6. E

Yardım 3 fanlı sıvı soğutma nasıl takılır

Merhaba anakartım asus prime h610m-k d4 argb anakart anamartımda sıvı soğutma için herhangi bir soket yok sadece cha fan girişi ve cpu fan girişi var toplam 2 adet aldıgım kasada hub var ve hubda hem argb giriş hemde pwm var sıvı soğutmam deepcool le360v2 içinden splitter çıkıyo 3 fan girişini...
  7. E

Çözüldü✓ Merhaba anakartıma sıvı soğutma takıcağım destek lazım

Hocam öncelikle cevabın için tekraradan çok çoook teşekkürler :)) konuya gelicek olursak zaten bu hublar kendi fanları ile beraber sıvı soğutma kullanabilecek şekilde ayarlanıyor diye biliyorum birde dediğiniz gibi bu kasa zaten her halükarda çok ısınıcak öyle yada böyle aşırı toz çekicek zaten...
  8. E

Öncelikle her şey çok çok teşekkürlerimi iletiyorum senin kadar ilgilisini başka bi yerde görmedim :) çok sağol teşekkür ediyorum,. Konuya dönersek bu kasa zaten çoğunlukla estetik görünüm için olan bi kasa arkasında 2 adet egzoz fan var ne kadar hava boşaltır bilemem ama hani lian li nin 2 adet...
  9. E

Hocam müsait olunca bakıp cevap verirseniz iyi olur kasayı ona göre alıcam bu kasa olma diyosanız çok ısınır falan revenge supernova 7 var onu alcam 1773436373 Bu zoko queen kasa fanları 45cfm 1200+rpm bu arada
  10. E

Anakartımda sadece cha ve gpu fan girişi var kasa kontrolcü ile geliyor zaten kasanın altında 3 adet reverse yan panelde 3 adet reverse ve arkada 2 adet egzoz var lian li o11 vision compact muadili bildigin bu sebepte push-pull düşündüm reverseleri aynen takıcam radyatöre sıvı soğıtmanon kendi...
  11. E

Öneri Zoko queen nasıldır?

Fanları değişsem nasıl olur?
  12. E

Öneri Zoko queen nasıldır?

Merhaba Zoko queen kasa almayı düşünüyorum Lian Li muadili gerçekten şık duruyor ama şöyle bir sıkıntı var sıvı soğutma ile kullanmak istiyorum ve tavanı cam oldugu için yan paneldeki 3 adet fanın oraya push-pull sistem sıvı soğutma takmayı planlıyorum sizce? Sistem parçalarım asus prime h610m-k...
  13. E

Merhaba öncelikle zoko queen marka ve modelli bi kasam ve asus prime h610m-k ddr4 anakartım var ve anakartta sadece cha ve cpu fan girişi var ekstra olarak aldıgım lasanın tavanı cam ve akvaryum oldugu için yan paneldeki 3 lü fanı söküp oraya sıvı soğutma takmayı planlıyorum orda 3 fan reverse...
  14. E

Yardım Jelatini açılmamış 1 yıl başka kullanıcının elinde duran sıvısoğutma alınır mı??

Bilmiyorum ki 1773228865 Valla 6-7 aydır ilanda kalan süreyi bilmiyorum
  15. E

Yardım Jelatini açılmamış 1 yıl başka kullanıcının elinde duran sıvısoğutma alınır mı??

2500 lira 1773228119 2500 e alıcam 2 yıl garantisi varmış
  16. E

Yaklasık 1000tl daha ucuz 1773227723 Jelatinleri açılmamış daha kutunun garantiside var
  17. E

Merhaba dolap üzerinden bir kullanıcı deepcool le 360 v2 modelli sıvı soğutma var kullanıcı 1 yıl bu soğutucuyu elinde tutmus satıyor jelatini açılmamış garantisi var alınır mı??
  18. E

Yardım Asus prime h610m-k d4 ddr4 anakartta resizebar özelliği varmı?

Merhaba asus prime h610m-k d4 argb ddr4 anakart alıcam bu anakartla b580 titan kullanıcam ama bu anakartta resizebar özelliği mevcutmu?
  19. E

Çözüldü✓ Beyaz akvaryum pc topluyorum ama bi kaç sorun var

https://ty.gl/graluahx1tlew
  20. E

Çözüldü✓ Beyaz akvaryum pc topluyorum ama bi kaç sorun var

Peki her şey beyaz olsa fanların rengi vs. Hepisni mavi yaksam ekran ksrtıda mavi zaten sırıtırmı?
Geri