Arama sonuçları: *

• Users: Toxtway
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Ryzen 5 5600 İçin Kule Tipi Soğutucu Önerisi

hava üfleyen herhangi bir şey alırsan yeterli olur stock amd soğutucusu var bende o bile yetiyor
  2. T

Android Nothing Phone 4a Pro Alınır mı? Kullanıcılar Memnun Mu?

selamlar batarya benim için çok önemli günlük olarak açık ekranda kaç saat verebiliyor
  3. T

R5 5500 Den R5 5600e Geçilirmi

her türlü geçilir 16 mb l3 ten 32mb l3 e geçiyorsun bi kere rekabetçi valorant,cs tarzı oyunlarda fps in belirgin şekilde artar aralarında da fazla fiyat farkı yok
  4. T

Öneri Mouse Önerisi Lazım Yardımcı Olurmusunuz

https://wraithesports.com/products/scyrox-v6-wireless-8k-mouse?_pos=2&_sid=16e9190ee&_ss=r
  5. T

amacım performans veya kamera değil bu modelin götüntüsü çok hoşuma gitti o yüzden almak istiyorum pek oyun oynayan birisi değilim zaten benim için uzun batarya ömrü ve rahat bir ui a sahip olsun yeterli
  6. T

4a pro almayı düşünüyorum tasarımından ötürü ama aklımda kalan birkaç soru var öncelikle işletim sistemi ve akıcılığı nasıl saf androide yakın olduğu için iyidir diye tahmin ediyorum ama yinede sorayım istedim benim için en önemli olay batarya süresi tek şarjlar kaç saat açık ekran süresi...
  7. T

Hikayeli Oyun Önerisi

metro serisini oynayabilirsin genelde nerdeyse beleş fiyata indirimli oluyorlar 2033 ve redux ı 6-7 saat civarında bitirmiştim exodus var son oyunu onu daha bitirmedim ama eski oyunlarından bile inanılmaz zevk almıştım oynarken seneye de yeni oyunu çıkacak bakmanı öneririm
  8. T

🔥İndirim Old Spice Wolfthorn Erkek Deodorant Stick 50 Ml 3 Adeti 269,77₺

narenciye kokusu var 1781983132...
  9. T

500 TL Küçük Boyutta Mousepad

https://www.trendyol.com/steelseries/qck-mini-gaming-mousepad-oyun-sensorleri-icin-optimize-edilmistir-p-583556?boutiqueId=61&merchantId=220053&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
  10. T

AMD Ryzen 5 7500f / Gıgabyte Geforce RTX 5060 8gb / 16gb Ddr5 / 512gb 40000tl

doğru diyorsun 2. el almak zaten daha mantıklıda 0 almak istiyorsan fena bi seçenek değil 40k tl ye daha ne bekliyorsun ki
  11. T

AMD Ryzen 5 7500f / Gıgabyte Geforce RTX 5060 8gb / 16gb Ddr5 / 512gb 40000tl

https://www.itopya.com/ataberk-dogan-birthday_h32869 az önce ucuzpc ci adlı kanalda gördüm ve fiyatı fena gelmedi ama sıcak fırsatlarda paylaşmaya değer mi bilemedim o yüzden konuyu böyle açtım sizce nasıl fiyatı
  12. T

Meccha Chameleon Alınır mı?

25 haziran olması lazım
  13. T

Öneri Tayland'dan Alınacak Leptop Önerisi

tamamda o iş öyle olmuyor geçen lenovo laptop aldım kod adları vs. aynı mesela aynı pc yurt dışında 2.5k oled ekranla satılırken türkiyede 1080p ips ekranla satılıyor yurtdışındaki mantıkla tr deki çok farklı bizim öneri vermemiz zor
  14. T

Meccha Chameleon Alınır mı?

yakında steam indirimleri başlıyor onu bekle
  15. T

RTX 5060 Yükseltmesi Yapılır mı?

sınırda olur muhtemelen 2k da kullansan daha iyi olabilirdi ama dediğin gibi yaparsanda kullanılır sadece işlemciye çok yük biner soğutucun iyiyse pekte problem olmaz edit: %1 fps in biraz düşük kalabilir düye düşünüyorum
  16. T

Şu Tarz PC Fan Stickerlarını Nereden Bulabilirim ?

herhangi bir cetvelle,metreyle çapını ölçebilirsin bencede en iyisi yazıcı ile çıkartman olur
  17. T

45.000 TL'ye Laptop Önerisi

biraz daha arttırıp asus u alabiliyorsan çok iyi olur bugün lenovo gelmişti 5060 lı stoğu bitmiş biraz beklersen güzel indirimler yakalarsın bütçene göre haftada birkaç kere düşüyor böyle
  18. T

pardon yanlış linki atmışım
  19. T

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-a16-fa608um-rv131-8gb-geforce-rtx5060-ryzen-7-260-16gb-512gb-ssd-16-fhd-165hz-p-1126078784?merchantId=118442&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme
  20. T

❌İndirim Bitti! 47700 TL Asus Rog Strix G16 RTX 5060 8940hx

böyle uçuk kaçık indirimleri anında görüp alanlar nasıl yapıyor özel botları vs. mi var
Geri