Arama sonuçları: *

• Users: ali_tr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Bugün Trendyol Kazı Kazan Yada Kazandıran Çark Bildirimi Yollayacak

Klon uygulama tespit edildi diyip açılmıyor uygulama. Çözümünü bilen var mı? (Trendyol için klon uygulama kullanmıyorum)
  2. A

Spotifydan Yt musice geçiş programi

YT Premium alırsanız Tunemymusic ile limitsiz ve ücretsiz bir şekilde aktarım yapabilirsiniz.
  3. A

🔥İndirim Nays ile Steam'de %30 İade (max 100₺) [MAYIS]

Evet dediğiniz gibi.
  4. A

🔥İndirim Baseus Tungsten Gold 240 W 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu 269TL

67W hızlı şarj destekleyen Redmi Note 12 Pro 5G kullanıyorum. Aşağıdaki şarj aleti telefonu Max. 25W'la şarj ediyor. Bu kabloyu alırsam 45W şarj eder mi...
  5. A

🔥İndirim Nays ile Steam'de %30 İade (max 100₺) [MAYIS]

Eklenti güvenli mi? Eklenti hakkında şöyle bir yorum var: "bu uygulamayı yükledikten sonra steamdaki bütün öğelerim satıldı benden habersiz hesabıma erişip herşeyi satıp gelen parayıda 30 kuruluk şeylere 30 tl verip bitirmişler anlamadığım tek şey steam guard olduğu halde nasıl hesabıma eriştikleri"
  6. A

Instagram Takip Etmeyenleri Çıkarma (Unfollower, Bot Tespiti, Hayalet Hesaplar)

Geçmişte beğendiğimiz gönderilerden beğenileri topluca geri çekecek bir eklenti yapabilir misiniz?
  7. A

❌İndirim Bitti! Amazon İndirim Kuponları

Tükendi sanırım. Bende önce geçerli dedi sonra aynı üründe tekrar denediğimde geçersiz dedi
  8. A

🔥İndirim Baseus Enerfıll FC31 20000 Mah 45W Powerbank 1.611TL

5000mah bataryayı ortalama kaç defa şarj eder? Ve Xiaomi telefonları 45w ile şarj ediyor mu? Kullanan varsa cevaplarsa sevinirim.
  9. A

10.000TL Telefon Önerisi

Bende fotoğraf, video vs. çok yok. Hafızanın çoğunu uygulamalar kaplıyor. O yüzden sd kart işe yaramaz. Bu yüzden yd olarak ya aynı telefonu ya da varsa biraz daha iyi bir modeli almayı düşünüyorum.
  10. A

10.000TL Telefon Önerisi

Bu daha iyi. Ama en ucuz 14.300TL. Bütçeyi fazla aşıyor.
  11. A

10.000TL Telefon Önerisi

Öneriniz için teşekkürler. Lakin bu işimi görmez diye düşünüyorum. Şu an YD Redmi Note 12 Pro 5G kullanıyorum. 2024 Ağustosta 8000tlye almıştım. Buna denk bir şey arıyorum. Bundan daha iyi olursa daha da iyi olur. Ayrıca 128gb bana yetmez. Kullandığım telefon 256gb ve 65gb boş alan var.
  12. A

10.000TL Telefon Önerisi

Olur da bu bütçede düzgün bir model yok diye biliyorum. Anca yurtdışı vardır.
  13. A

10.000TL Telefon Önerisi

10.000TL'ye yurtdışı telefon önerisi istiyorum. Telefonda benim için önemli olan performans. Bataryası iyi gitsin ve mümkünse hızlı şarj olsun. Onun dışında kamera çok önemli değil, net fotoğraflar çeksin yeter. Önerileriniz 10.000TL'yi çok geçmezse iyi olur. Diğer aradığım özellikler: +En az...
  14. A

Redmi Note 12 Pro 5G ne kadar eder?

2024 Ağustos ayından beri kullanıyorum. Kozmetik olarak temiz. Herhangi bir kırık, hasar vb. yok. Telefon yurtdışı ve direnç ile IMEI kaydı yapıldı. Şebeke sorunu var. 2024'te 8000TL'ye almıştım. Şebeke sorunu sebebiyle satmak istiyorum. Ederi nedir? Edit: Bendeki 8/256 olan model. (Epey'de en...
  15. A

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Nisan-Mayıs(KİŞİYE ÖZEL)

Yaşınız kaynaklı olabilir. 18-25 yaş arası hesaplar bankalarda genç hesap diye geçiyor. Bendeki hesap babama ait. Muhtemelen o yüzden bana MasterCard tlcard gönderdiler. Müşteri hizmetlerini arayıp özellikle MasterCard tlcard istediğinizi söylerseniz belki yardımcı olabilirler. Uygulamadan yeni...
  16. A

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Nisan-Mayıs(KİŞİYE ÖZEL)

Uygulama içerisinden MasterCard talep edebiliyorsunuz.benimki de troy'du MasterCard aldım ve sonrasında kampanya çıktı.
  17. A

Steam kampanyasını kullandım. Xbox ve Microsoft store için olan kampanya için öneri istedim
  18. A

Xbox ya da Microsoft Store'dan ne alabilirim önerisi olan var mı
  19. A

2000TL Bluetooth kulaklık önerisi

Gördüğüm kadarıyla Qcynin kronik sorunları varmış ve servisi kötüymüş
  20. A

🔥İndirim Havit M9068 Akıllı Saat 699 TL

Ramazan'a özel 18.00-7.00 saatleri arasında her yerde geçerli diye biliyorum. Max. 200TL indirim yapıyor.
Geri