Arama sonuçları: *

• Users: FlowingMind
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. FlowingMind

Sistemim Ne Kadar Eder?

Şunu unuttun ( Dünya Lideri ) :)
  2. FlowingMind

Sistemim Ne Kadar Eder?

Ben de 7.5K'ya almıştım. Aslında hiç yazmaya da gerek yoktu haklısın. Alacak olursan sana satarım 29K'dan ::)
  3. FlowingMind

Sistemim Ne Kadar Eder?

Normali 2800 evet ama bendeki ARGB olan versiyon o da stokta az olduğu için 12.5K fiyat girmişler. Fiyatı makul seviyeye çektim zaten hepsi 102.5K yazdım yine yüksek gelebilir. Paketler halinde satabilirim diye not düştüm sağ olsun buradaki arkadaşlar fikir sundu. 1776348897 Evet ben de o...
  4. FlowingMind

Sistemim Ne Kadar Eder?

Evet sizde haklısınız, parça kalitesini 1-2 tık düşüp taksitle alabilir insanlar. Bir de ekipmanı olanlar sadece monitörü veya kasayı isteyebilirler. Evet kasa ve içindeki donanımlar dahil 80k düşüncem var. Kule tipi soğutucusunun bile sıfır fiyatı 11k olmuş piyasa nasıl uçmuş böyle. 1776346319...
  5. FlowingMind

Sistemim Ne Kadar Eder?

Merhabalar üstatlar, Aşağıda donanımlarımı paylaşıyorum, sizce ne kadara satabilirim. 10 aylık kutulu garantili sistemdir. Fikirlere açığım şimdiden teşekkür ederim. Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen7 9700X Ekran kartı: İnno3d RTX5070 Anakart: Asus B650M-K RAM: 32gb (16x2) Patriot...
  6. FlowingMind

🔥İndirim Baseus BASEUS Airpow Hızlı Şarj Powerbank 20.000 mAh - 999TL

Teşekkür ederim, Allah razı olsun üstat.
  7. FlowingMind

🔥İndirim Baseus BASEUS Airpow Hızlı Şarj Powerbank 20.000 mAh - 999TL

1-2 haftadır bakınıyordum 1 adet aldım teşekkürler konu için. Uzun yolculuklar da artık dinlenme tesisi aramaya gerek kalmayacak :)
  8. FlowingMind

Yardım Spiderman Remastered ile Spiderman 2 arasındaki fark ne?

Arada bir de Miles Morales diye ara oyun var, bütçenizde sorun yoksa onu da oynamanızı tavsiye ederim. PS5 de oynuyorsanız eğer Miles Morales ve Spider Man 2 extra paketler içine dahildir. Yani playstation plus extra üyeliğiniz varsa ücret vermeden indirip oynayabilirsiniz. Düzeltme: PC...
  9. FlowingMind

Türknet Referans Kodu

Akıllı asistan ile konuştunuz mu? Eğer size bu cevabı veriyorlarsa ''ben bu arkadaşım sayesinde türknet'li oldum bu kodu aktive etmenizi talep ediyorum'' derseniz aktifleştiriyorlar aynısını ben de yaşamıştım ısrar edince aktif ediyorlar.
  10. FlowingMind

Türknet Referans Kodu

VPI92TU95DKI buyur hocam, uygulama üzerinden de akıllı asistan yardımıyla kodu tanımlatabilirsiniz.
  11. FlowingMind

Ps5 ve Pro'ya 150$ Zam Geldi!

İyi ki geçen yıl taksitle zorlayıp hem PC hem PS almışım çok şükür. Ama tabii iş makineyi almakla bitmiyor oyun fiyatları darbe vuruyor bu sefer de :)
  12. FlowingMind

Kredi kartına ne kadar faiz gelir

2 kartınız varsa, 1 kartınızı mutlaka 50k limitin altında (49.999) olsun ki asgari ödeme tutarınız %20 olsun. 50k üstü limitlerde ekstre asgari ödeme oranı %40'dır. 1766561038 arkadaşın yaptığı hesap doğru, gerisi sizin ödeme durumunuza kalmış.
  13. FlowingMind

Kredi kartına ne kadar faiz gelir

Selamlar, asgari ödedikten sonra kalan tutar için x3,80 / 100 yapıyorsunuz cevabı buluyorsunuz :) (gecikme faiz oranı = akdi faiz oranı) Aşağıdaki tabloya göre de takibinizi yapabilirsiniz. 1 Ocak'tan itibaren kredi kartı faiz oranları (borç tutarına göre) düşüyor.
  14. FlowingMind

Metro bütün seri mi tek bir oyunu mu almak mantıklı

Paketiyle birlikte almak daha mantıklı, oynarken zaman akıp gidiyor.
  15. FlowingMind

❌İndirim Bitti! KOŞŞŞŞŞŞ Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥 5.999₺ (Dip Fiyat )

Ben de ikisi arasında kaldım ama bu görünüş olarak daha iyi gibi.
  16. FlowingMind

AMD Ryzen 7 9700X-AMD Ryzen 7 7700 AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 5nm İşlemci öneri

Ben 9700X almıştım memnunum. Hem oyun oynuyorum hem de render işlerimi hızlıca halledebiliyorum.
  17. FlowingMind

Çözüldü✓ 15 K zam normal mi !! 4 ay önce 7 k ya almıştım

Ben 4050 TL'den 3 taksitli almıştım Mayıs ayında. Dizdiğim kasa 60-65 civarındaydı (monitör hariç) şimdi 80-85 küsürlere çıkmış hayırlısı olsun her şeyin, almak isteyenlere nasip etsin inşallah.
  18. FlowingMind

GNÇ ÜCRETSİZ SİNEMA BİLETİ KAMPANYASI

Arkadaşlar selam, aynı kampanya Türk Telekom uygulamasında da mevcuttur. Biletiva.com'da geçerliymiş detaylar uygulamasında ''mağaza'' sekmesindedir.
  19. FlowingMind

Cupra formentor alınır mı

Islak şanzımanlı olan versiyonu varsa eğer alınabilir. En azından şanzımandan yana daha az sıkıntı yaşarsınız. DQ381 ıslak şanzıman
Geri