Arama sonuçları: *

• Users: Ashandarei
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

🔥İndirim VATAN XPG TEŞHİR RAMLER UYGUN FİYATA YAKIN LOKASYONU OLAN ALABİLİR

Vatanın indirimi her hafta olacak sanıyor millet, keşke olsa, hepimiz sevinsek. 18:20'de gördüm indirimleri 3 farklı ram almaya çalıştım, site çöktü, şansıma son bir ram geldi denedim ısrarla ve onu alabildim. Rami aldığımda saat 18:56'ydı. Sanılıyor ki şu dakika olsa rahatlıkla alınabilecek :kekw:
  2. A

Yıldırım Ve Akım Koruyucu Priz 469 TL

Zeus'a karşı koruyor, poseidon athenayla kapışırken zeus'un yıldırımları bunlarla def etti :peepo2:
  3. A

🔥İndirim Amazon indirim kodları

12 kulaklık denedim hiçbiri olmadı, hayırlı işler :)
  4. A

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

onu deponun neresinden çıkarmışlar :kekw:
  5. A

🔥İndirim Samsung Shop S25 Ultra İndirimleri (512 GB - 76576,94TL , 1TB - 82276,94TL)

benim 20 bindi s22 aldım onunla da sonra babama verdim nothing phone 3 aldım :D
  6. A

🔥İndirim Samsung Shop S25 Ultra İndirimleri (512 GB - 76576,94TL , 1TB - 82276,94TL)

para varsa iphone cidden, yoksa samsung, farklılık olsun diyen varsa belki nothing :kekw: ama o paralara çıkınca baz iphone alınır geçilir
  7. A

nasıl becerdin almayı onca botçunun arasından :kekw:
  8. A

🔥İndirim MSI B760P PRO 4762 TL

Bize özgü sorunlar, bu anakart yurtdışında 200 dolar civarı, amazon almanyada 6200 lira falan. Ciddi bir indirim söz konusu. Pek çok B650 anakarttan da pahalı yurt dışında, aynı şekilde AMD işlemciler de öyle. Normalde inteller daha pahalı ama burada daha ucuzlar. Satanla alaklı bir durum...
  9. A

🔥İndirim GSKİLL 32 gb ddr5 ram 18.499tl

arz talep, ona bakarsan altın da taş parçası
  10. A

❌İndirim Bitti! Amazon Peşin Fiyatına 9 Taksit Kampanyası🔥

aldım, değmez. apple dongle yeterli. ha geri yollamayacağım, yedek dursun, apple dongle'ıma bir şey olursa kullanırım.
  11. A

Yardım 10 Dolarlık Ürünün Vergisi?

değmez hocam, bütçen ne kadar bilmiyorum ama echo-a ve apple dongle istediğim her şeyi verdi. qobuz'da test ettim ve kulaklarım bayram etti :kekw: 1777037883 bir de şöyle bir şey fark ettim, apple dongle'ı poweramp player ile kullanıyorum, truthear hexa'm için eq preset seçtiğimde ses seviyesi...
  12. A

apple donge alıp geçiniz :kekw: gaza gelip ja11, echo-a ve apple dongle aldım. fark yok, sadece ses farkı var onu da hallediyorsunuz, github'da yöntemi var, uğraşmak istemiyorum derseniz echo-a güzel ama bana gelende boşta noise var, apple dongle tertemiz.
  13. A

ben alırım kral :kekw: banyo için de var mı? bir de sifon-klozet takımı :shy:
  14. A

jcally jm6 pro veya fiio ja11 alacaktım
  15. A

:peeposad: öyleyse apple dongle alayım, imkanım olsa da 10 dolarlık ürünü 50 dolara satan adamlara yedirmeyeceğim. Teşekkür ederim cevabın için.
  16. A

Dongle DAC bakınıyordum, TR'de yok oğlu yok. Olanlar da 6-7 katı fiyat çekmiş. Fiyatında olanı alayım desem, bir Apple dongle var o da 0.5vrms üstüne bir de androidte yarı yarıya kısıyor. JA11 alayım diyorum, adamlar 10 dolarlık ürünü 50 dolara satıyor. Ben bunu alsam, gümrükte kaça patlar...
  17. A

Öneri Yazın Japonyaya Gidiyorum Gelirken Ne alabilirim

carhart, uniqlo dolandır gel, burada 2-3 katına satarsın :kekw:
Geri