Arama sonuçları: *

1. bulut.demirkan

Doktora acil yardım lütfen

driverler güncel mi
  2. bulut.demirkan

3d doğrulama istemyen site

CC yapıcam ama forumda banlanmadan nasıl soru sorarım cart curt
  3. bulut.demirkan

Crimson Desert BDO gibi P2W mi birde sistemim kaldırır mı?

tamamdır teşekkür ettim herkese
  4. bulut.demirkan

Oyun online değil miydi? Vay be baya yanlış ilerlemişim ben iyi o zaman alırım
  5. bulut.demirkan

Crimson desert alıcam 1 nisanda ama BDO gibi yatır parayı kazan hesabı gibi mi yoksa öyle değil mi? Birde imzadaki sistemi kullanıyorum bilgisayarım kaldırır mı steam yorumlarında herkes ağlamış biraz kaldırmıyor diye
  6. bulut.demirkan

Oblivion hazır kasa 120 k

Windforce giriş seviyesi oluyor forumda başka bir arkadaş konusunu açmıştı. Fan sesleri daha gürültülü olup malzeme kalitesi de fark ediyor. Birader 120 bin lira verip niye ondan alsın daha iyi bi ekran kartı bulabilir yani. Benim zamanında her şeyi peşin alıp ekran kartına para kalmayınca ben...
  7. bulut.demirkan

Oblivion hazır kasa 120 k

Bu fiyata giriş seviyesinde bi ekran kartı almak yerine başka bir şey alsan daha iyi olur gibime geldi. Ha bütçen bu kadarsa bence iyi gibi.
  8. bulut.demirkan

Ekran Kartı Güncellemesi

Bende ki Tİ değil ki hocam, doğru söylüyorsunuz yetiyor aslında. Teknolojiden geri kalmaz mıyım?
  9. bulut.demirkan

Ekran Kartı Güncellemesi

Herkese selam, bilgisayarımda ekran kartı güncellemesine gitmek istiyorum. Şuan da Elimde bulunan kartı aşağıya linkleyeceğim, almak istediğim kart RTX 5070 Tİ veya RTX 5080 Tİ olabilir. Hikayeli oyunlar olsun, FPS oyunları olsun her türden oyunu oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Güncel...
  10. bulut.demirkan

❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

mala anlatır gibi anlatır mısın hocam. benim bildiğim kz cs 1.6 jailbreak ta var
  11. bulut.demirkan

❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

bir tek ben mi gariban gibi xiaomi redmi bluds 4 active kullanıyorum mk
  12. bulut.demirkan

Yardım Gta5 de online ban yedim nasıl açtırabilirim

Ömer DMN diye bi eleman vardı zamanında, hala yapıyor uygun fiyata belki kaldırabilir eğer mümkünse. Değilsede al bi tane gta 5 bak keyfine hacı mamed
  13. bulut.demirkan

5050 sıfır fiyatı nedir

5050 alacağın parayı bana ver ben onu güzelce bi çar çur edeyim sana da bi tane gazoz alırım
  14. bulut.demirkan

Direksiyon hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen

he tamam varmış :D, ayriyetten shifter da aldım mı tamam aslında 1770063818 tamam kızma https://www.gaming.gen.tr/urun/845568/pxn-v10-pro-pc-xbox-one-series-ps4-uyumlu-direksiyon-seti/ bunda karar kıldım artık.
  15. bulut.demirkan

birde bunun vitesini alsam aslında tamam olur ama masaya tutturacak platformu yok galiba.
  16. bulut.demirkan

Neden hocam? https://www.hepsiburada.com/pxn-v10-ps5-oyun-direksiyon-seti-yaris-direksiyonu-ayarlanabilir-6-1-vites-ps5-ps4-pc-xbox-one-pm-HBC00007FY801 bunun incelemesine baktım ve gayet güzel duruyor aslında. 1770063445 gerçi bu dişli galiba direct drive bile değil.
  17. bulut.demirkan

Madem öyle tek tek alıcam mecbur. Gerçi steam yasaklanırsa forza 6 da yalan olur ama neyse. 1770062356 PXN V10 nasıl olur sence? Vitesiyle birlikte alsam kaliteli bir işlev görür mü?
  18. bulut.demirkan

Hepsinin içinde bulunduğu bir sistem yok mu?
  19. bulut.demirkan

https://www.gaming.gen.tr/urun/845585/pxn-vd4-bundle-pc-uyumlu-direksiyon-seti/?ref=akakce Bu direksiyon setinde debriyaj ya da vites yok mu acaba?
  20. bulut.demirkan

Yani şahsen gidipte 40 bin liralık bir şey almam 20 25 bandına kadar çıkabilirim. 1769974400 Bunların vitesi bulunmuyor mu hocam
Geri