Arama sonuçları: *

1. bulut.demirkan

İnternetim Salonda Çekmiyor, Bunu Nasıl Çözebilirim?

Arkadaşlar TürkNet kullanıyorum, modem ayarlarım da her şeyi denedim, iletim gücü zaten %100 ve kanal da değiştirdim. 2.4 kullanıyorum şu an. Evin her yerinde internetin çekmesi için ne yapabilirim?
  2. bulut.demirkan

Aldığım Kulaklığı PC Kasama Nasıl Entegre Ederim?

Steelseries arctic nova 3p aldım ve fazla güç kullanımı diyerekten uyarı veriyor, kasanın arkasına taktığımda ise psu ve anakart kendini korumaya aldı. Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?
  3. bulut.demirkan

Kaliteli Mousepad Önerisi

Daha önce hiç görüp duymadığım, tam destek alabileceğimden emin olmadığım bir markaya 3.8k vermek istemedim. Daha çok bilindik bir markadan almayı tercih ettim sadece. 1787471060 Bunlardan hangisinden bahsediyorsunuz hocam? Hangisini almalıyım?
  4. bulut.demirkan

Steelseries Arctic Nova P3 kablosuz kulaklık aldım Aqua rengi hocam.
  5. bulut.demirkan

Ekipmanlarımı yeniliyorum, kulaklığı önce ki konuda hallettim şimdi de yeni bir mousepad almak istiyorum arkadaşlar. Kullandığım mouse Wraith W1, FPS odaklı oyunlar oynuyorum ve beni üzmeyecek bir mousepad arayışındayım. Bütçe sıkıntım yok, boyut fark etmez lakin cam mousepad istemiyorum...
  6. bulut.demirkan

Çözüldü✓ 4-5 Bin TL'ye Kulaklık Satın Almaya Karar Verdim, Öneri Bekliyorum.

Birazda yapay zeka ile konuştuktan sonra 3P de karar kıldım o halde. Hem yılların markası, hem de 5 yıl boyunca kulak üstü kullandığım için yabancılık çekmeyeceğim bir kulaklık. Aqua ya da Lavanta versiyonlarından birisini alırım. Teşekkür ettim hepinize.
  7. bulut.demirkan

O halde sanırım 3P ye kayacağım ya, 3X ile arasında bir fark var mı arkadaşlar? Birisi 400-500 TL daha pahalı.
  8. bulut.demirkan

Anladım peki son soru, sen şimdi benim yerimde olsan, 3P mi alırdın, yoksa moondrop rays ıem mi?
  9. bulut.demirkan

Gaming Gen TR nin vereceği desteği az çok biliyoruz zaten, bir çok defa burada konusunun açıldığını da gördüm onu eledim. 3P ile 3X arasında ne fark var? Hem FPS ( ses kasma ), hem müzik açısından sence nasıl bir kulaklık yeteri kadar iyi mi? Mikrofonu hakkında ne düşünüyorsun onu da bilmek isterim.
  10. bulut.demirkan

Yani bundan çekiniyorum işte, bir sorun olur, ulaşımda olsun veya geldikten sonra olsun. Destek alamazsam bu paramın da boşa gideceği anlamına geliyor ve başımın ağrımasını seven birisi değilim. Moondrop rays incelemelerini izliyorum şimdi, mikrofonu aman aman iyi değil fakat ses konusunda güzel...
  11. bulut.demirkan

Ya MCHOSE X9 ve o söylediğim Moondrop Rays IEM gerçekten aklımı çeliyor aslında. Ben hayatımda hiç kulak içi kulaklık kullanmadım ( PC ve oyun için ). Alsam pişman olur muyum diye düşünmüyor da değilim çünkü bilgisayar başında oturup şarkı söylemeyi de seviyorum ve müzik konusunda geri kaldığını...
  12. bulut.demirkan

Çok komik gelecek belki ama Rampage Rm-k68 scorpy idi markası. 5 yıl 5 ay boyunca kullandım ve sadece son 1.5 yılda mikrofonu adım adım kötüleşti, son 1 haftada ise ses sistemi tamamen çöktü. Zamanında 168 liraya almıştım öyle düşün.
  13. bulut.demirkan

Wraithesports Moondrop Rays IEM kulaklık düşünüyorum. İnceleme ve yorumlarına baktığımda gerçekten övüldüğünü gördüm, mchose x9 da güzel duruyor ama bir kaç kişiden de olumsuz yorum aldım ve kafam karıştı. Daha sonrasında moondrop rayse denk geldim, bütçeme de uygundu ve açıkçası benim için...
  14. bulut.demirkan

Peki arkadaşlar son bir soru soracağım, bütçe herhangi bir bütçe olsaydı siz ne alırdınız? Meyergaming sitesi ayriyetten sipariş vermek için güvenilir bir yer mi sıkıntı yaşadınız mı hiç orayla? Ve IEM kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz?
  15. bulut.demirkan

Tam tamına 2000 gün yani 5 yıl 5 ay önce aldığım kulaklığım bugün itibariyle bozuldu. Yeni bir kulaklık satın almak istiyorum ama bu konu da bilgim eksik, bana FPS oynarken, müzik dinlerken ( PC başında ) iyi ses verecek ve mikrofonu yeterli düzeyde iyi olan bir kulaklık arıyorum. Bütçem fazla...
  16. bulut.demirkan

Doktora acil yardım lütfen

driverler güncel mi
  17. bulut.demirkan

3d doğrulama istemyen site

CC yapıcam ama forumda banlanmadan nasıl soru sorarım cart curt
  18. bulut.demirkan

Crimson Desert BDO gibi P2W mi birde sistemim kaldırır mı?

tamamdır teşekkür ettim herkese
Geri