Arama sonuçları: *

• Users: 1beyefend1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. 1

🔥İndirim MSI Spatıum 2tb Nvme M.2 SSD 9.449,00tl

Evet 1 tb kioxia. Msi mı lexar mı alsam karar veremedim.
  2. 1

Üni Laptop Önerisi 65-70 K

Ekran kartı 80w limitli olması performansı düşürüyor. 115w ekran kartlarına bakın derim.
  3. 1

Acer Nitro 18 Aı An18-61 Laptop Alınır mı?

Ne zaman başladı ne zaman bitti ya 79ken alabilirdim
  4. 1

Acer Nitro 18 Aı An18-61 Laptop Alınır mı?

84 bin gözüküyor
  5. 1

Mühendislik İçin Laptop Önerisi

Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım laptopa ihtiyacım var bütçem max 75k. Prize bağlı yaşamak istemiyorum laptopla şarjı uzun gidecek bir ürün olmalı. Mac windows uygulamaları için uğraştırır diye düşünüyorum ama hafifliği ve pil ömrü cezbetmiyor değil. Düşündüğüm birkaç model...
  6. 1

Macbook Air Vs Asus Tuf A16

Yalnızca Windowsta kullanılan programlar veya kullanımı için gpu gücü gerektirip de kullanamadığınız programlar oldu mu acaba? Ben oyun geliştirmeyi düşünüyorum ama üniversite için mac yeterli olursa gpu gerektiren işleri tatillerde evde yapabilirim diye düşünüyorum bu yüzden mace sıcak bakıyorum.
  7. 1

Macbook Air Vs Asus Tuf A16

Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım desktopum var zaten ama yurtta kaldığım için laptopa ihtiyacım var okula götüreceğim. Şarjının uzun gitmesi sebebiyle mace yakınım fakat harici gpu bulundurmaması alma hevesimi kaçırıyor. Yerine Tuf A16 alıp ram ve ssd mi eklesem yoksa Hp Omen 24 rtx5070 i 72k...
  8. 1

Bilgisayar Mühendisliği İçin Laptop Önerisi

Teşekkür ederim yardımınız için, anladığım kadarıyla ultrabooklarla macler benzerlik gösteriyor, ben oyun geliştirme kısmına yönelmek istiyorum meslek hayatında bunun için de üniversitedeyken ufak tefek projeler yapmak istiyorum. Sizce bu şartlar altında ultrabooklar mı daha mantıklı olur macler...
  9. 1

Macbook pro 87 den başlamıyor mu ya apple sitesinde öyle gördüm. Render islemciden alınıyordu ama şu an yeni nesil güçlü grafik kartları işlemciden daha hızlı almıyor mu ? Arkadaşın attığı asusun pil ömrü iyi diye biliyorum aslinda ram ve ssd takviyesiyle iyi olmaz mı ? Ultrabookların mantığı nedir?
  10. 1

A16 yı önerilerde görüyorum fakat ram ve ssd yükseltmesi nasıl oluyor laptoplarda bilginiz var mı? Mac air ile ikisi arasinda hangisi daha tercih edilebilir?
  11. 1

Oyun oynamayacağım bu laptopun batarya performansı üniversitede kullanmak için uygun mu? 5070 yerine 5060 alınıp batarya ekran veya işlemci yükseltmesi daha mantıklı olmaz mı?
  12. 1

Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim 4 sene beni götürecek laptop arıyorum. Masaüstü bilgisayarım güçlü olduğundan çok AAA oyun oynamam laptoptan bana daha çok render ve kodlama için eğitim amaçlı bir laptop lazım. Bütçe esnek 50-75 bin arası önerilere açığım. Macbook da düşünebilirim fakat...
  13. 1

Görüntü bu şekilde geliyor

Yok ekrandan değil eminim ondan
  14. 1

Nasıl yani 1753906402 Monitörde sıkıntı yok hocam ramlerden olduğunu biliyordum çıkarıp taktım da sistem daha 1 aylık neden oldu acaba böyle, bugün iki kez elektrik gitti ama hem psunun korumaları tam hem de priz akım korumalı hasar gelmemiş olması lazım
  15. 1

Arkadaşlar bilgisayarım düzgündü açınca böyle geliyor artık görüntü neden olur bu?
  16. 1

47.500 TL Topladığım Sistem Hakkında Yorum Yapar mısınız Parçarları Yazdım

Bu fiyata gayet iyi hocam yalnızca kasayla gelen 4 fan yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum fan sayısı artırılabilir. Sıvı soğutucular hakkında pek bilgim yok onun dışında bu fiyata 10 numara, hayırlı olsun.
  17. 1

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Kablosuyla bağladım açıldı 10 saniye sonra kapandı şarj olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz bunun arkadaşlar ışık falan yanmıyor bende
  18. 1

Kral hiç satıs yapmadim daha önce de mecbur satıcam heralde ikisi arasında mchose daha iyidir değil mi? Ekranlı olmaması daha iyi benim için
  19. 1

Gelmeyecek diye ihtiyacımdan mchose g75pro almıştım ne yapacağım şimdi ben bunu ya
Geri