Arama sonuçları: *

• Users: mr.ayano0
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. mr.ayano0

Forza Horizon İlerlemem Silinir mi?

Oyunlar genelde xbox hesabına kayıt oluyor diye biliyorum. Bende hep microsoft hesabı alıp gamepass den kendi xbox ilerlemem ile oynuyorum çünkü.
  2. mr.ayano0

Yd kayıtlı cihaz ile 5g kullanımı.

Sende 5G vardı bende direkt yoktu imei kaynaklı ama düzelttim. Simi başka telefona takıp orada aktif edip sonra kendi telime takarak şu an kullanıyorum. Hız testinde falanda 300 mbps gördüm ben
  3. mr.ayano0

Yurtiçi kargo İhtirazi kayıt belgesi?

Dışında koruma olsa bile yapıyorlar bende sistem göndermiştim bana nasıl geldiyse aynı şekilde kutusuna koyup köpüklerini koydum yine de bunu hep imzalattırıyorlar sanırsam.
  4. mr.ayano0

Yd kayıtlı cihaz ile 5g kullanımı.

Bende de server kayıt X7 pro var bende 5g bile yazmıyor :D gelmez herhalde kıytırık bı telefonla IMEI attılarsa 1775022396 Telefon direkt 5G uyumlu değil diyor bu imeiden mi kaynaklı? :)
  5. mr.ayano0

Bilmiyorsanız şu berberliği yapmayın

Ben artık anlatmıyorum her zamankinden olsun diyorum(7 yıldır aynı yere gidiyorum) kendi bildiğine göre yapıyor :D ilk 1 2 hafta saç Allaha emanet dursada sonradan düzgün bir hal alıyor bu da garip bişi :)
  6. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Bunun titreşim ayarını nasıl yapıyoruz çok garip titriyor la :D ben böyle bişi görmedim içinde bişi var dönmeye çalışıyor gibi 1774615343 Harbiden dönüyormuş şimdi farkettim küçük pencere gibi olan yerdeki şey :D
  7. mr.ayano0

Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın

Zamanında çokça Underground ve Most wanted oynamış biri olarak oyun tuning açısından tatmin etti beni çok oynayamasamda. Arada bı girip müzikle araba sürüp çıkıyorum gamepad ile sürüş keyfi başka boyuta çıkıyor first person kamera modunda :) Yeni nesil araba oyunları çok arcade olmuşlar sarmıyor...
  8. mr.ayano0

Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın

Kral ben oyunu senin bi yorumundan görüp indirmiştim mobilde vardı ama pc de olduğunu bilmiyordum oyunu çok oynayamadım zamanım olmadığından. Bir gün düzgün oynayamaya başlarsam modifiye işlerine girişmeyi düşünüyorum. Sadece toyotanın bi arabasını wallpaperdaki hale benzetmiştim oynayışımda :D
  9. mr.ayano0

TÜRKİYE İNTERNET HIZI RAPORU

Millenicom un 1000 mbps tarifesini kullanıyorum her oyunu dakikalar içinde yükleyip silebilmek çok güzel bence herkeste olması gereken bişi :D 100 mbpsye geri düşemem sanırsam artık
  10. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Bende çektim bi tane sağ olasın
  11. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! KIOXIA 960GB Exceria Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) 3869TL(SEPETTE)

Dostlar Msi Pro B650m-E anakartım var ben bunu alsam kullanabiliyor muyum nereye takıyoruz bu sata ssdyi
  12. mr.ayano0

PSU dan gelen garip ses nedir endişelenmeli miyim?

Endişelenmedim sayende abi eyw
  13. mr.ayano0

Bu coil whine mı oluyor? Durduk yere 1 hafta önce falan başladı
  14. mr.ayano0

Dostlar PC de oyun açtığımda PSU dan garip bir bızzz sesi geliyor bu neyden kaynaklıdır endişelenmeli miyim?(Videonun sesi fullerseniz) https://streamable.com/qs9zcv https://streamable.com/sd2e1x
  15. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! 7Go Ahv-14 2'si 1 Arada Kablosuz Araç Içi Süpürge 18000PA 759TL

Şunun şarjı kısa sürede dolup uzun süre gideni yok mu :D
  16. mr.ayano0

Yapıkredi kart aidatı istedi

Kartın aidatlı olup olmadığına bakmanın bi yolu var mı yoksa MH yi mi aramalıyız garanti nin kartı var bende de
  17. mr.ayano0

5$ steam cüzdan kodu çekilişi

Katılıyorum
Geri