Arama sonuçları: *

• Users: MehmtÇ
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MehmtÇ

Vatan Bilgisayar İndirim Ekran Kartı

vatan yetkilileri : tabi efendim
  2. MehmtÇ

Hesabıma 100.000 TL Geldi

en mantıklısı bu olur zaten
  3. MehmtÇ

🔥İndirim Bej Kahve Lambader 3 Ayaklı 441,35 TL

odada yer kaplıyor rengi ve parlaklığı değişen bir akıllı lamba alın daha işlevsel olur yattığınız yerden kapa açta yaparsınız garanti de olur hem dert etmenize gerek kalmaz lamba patlar o olur bu olur diye. fiyatları da yakın zaten.
  4. MehmtÇ

❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

bende aldım hiç bir tuşta sürtme yok yalıtımı da iyi gibi bi sıkıntısı yok sanırım size sıkıntı ürünler gelmiş.
  5. MehmtÇ

Bir Ramin Cl'si Sizin İçin Ne Kadar Önemli?

ddr5 geçmeden cl16 3600 mhz stok 32gb çift modül ram vardı inanın cl en son bakacağınız şeylerden biri insanlar çok kasıyor
  6. MehmtÇ

test içindi bu , ürün faturalı ve garantili zaten daha ki oyunlarda hiç bir sıkıntı da görmedim aldığım arkadaşta pc mühendisiydi 1784152289 model numarasında c40 die belirtmiş cl40 olduğunu çakma orjinal die test ettim merak etmeyin
  7. MehmtÇ

1784152109 ramde orjinal bu arada çakma da değil çakma olsa zaten yemezdi 1.8 de yok olurdu
  8. MehmtÇ

istersen foto atayım 2 gün filan kullandım sonra zaten takılma yok yükseltip zorlamayayım deyip düşürdüm elemanlar zaten ramlere ömür boyu garantili diye satıyor işlemciden sonra en zor bozulan parça cl46 bile ucuzsa alınır, ben tecrübe edemedim diye bellek türünü oc e uygun cl40 aldım o yüzden...
  9. MehmtÇ

hiç okuyamam yazılanları sadece bilgi vereyim cl40 16gb ram hynix a çip var diye gittim 1.8v a mı ne çektim cl28 i filan gördü sanırım ( denemek için ) ısınmada yok çok kasılacak şeyler değil bunlar bellek türüne dikkat et kafi ama cl40 gibi değerde de bi fark hissetmemiştim max 5-10fps oynuyor...
  10. MehmtÇ

Ceramical Masa Alınır mı ?

fikrim yok fotodan gördüğün üzere bende bi sıkıntı cıkmıyor sende cıkacağını sanmam kasanın filan ortalama ağırlığını hesaplarsın int verileriyle
  11. MehmtÇ

Yardım Erkek Boxer Önerisi Lazım

size kalmış
  12. MehmtÇ

hocam don deyince akan sular duruyor ama öyle bir durum var, yoksa dediğine katılıyorum. önemli item malum
  13. MehmtÇ

kullanıyorum hatta şuan üstümde , feci rahat bişe hava da alıyor terletmiyor da geçen sene mezundum yani uzun süre masabaşında geçiriyordum ona rağmen feci memnundum en azından 1 kere dene derim
  14. MehmtÇ

şunu alıyorsun keyfine bakıyosun bütün markalara tek atar
  15. MehmtÇ

en büyük olan 160 a 60 mı 80 mi ne olan bendeki sitesinden almıştım
  16. MehmtÇ

işaretlediğin yer 4cm ama garanti olsun diyosan 4.5cm al dikey olarak ölçtüm 1783885092 anlık çektim valla yks kitaplarını infaz videosu çekecem daha iyi bilgi verdiysem sevindim 1783885189 bu arada bnedeki en büyük olanı ona göre hesapla
  17. MehmtÇ

şöyle duruyor bendeki kablo gizlemeli ama arkasına ikea dan ekstra kablo gizleme kanalı aldım onu da direkt çaktım çekiçle bi sıkıntıçıkmadı sadece halı girmiyor altına yoksa koltuğum sığmıyor o yüzden halı koymadım
  18. MehmtÇ

g29 olur ya ama önde demiri var sıkıştırma işlemini yapamayabilirsin fotoyu çekem
  19. MehmtÇ

bn kullanıyorum bi sıkıntısı yok çift monit ve kollar da ekli akvaryum kasa da öyle mesajlarıma gir baya eski ama bi yere foto atmış olmam lazım orda görürsün
  20. MehmtÇ

🔥İndirim 450₺ Spigen H12 Manyetik Araç İçi Telefon Tutucu

hayatımda aldığım en fiyat performans item olabilir. telefonun arkasına kılıfsız yapıştırmıştım direkt arka kapağa 1 yıldır hala sapasağlam mıknatıslarını azaltmadım ama yapmak isteyen ortayı acıp 2 tane mıknatısı cıkarsın cekince gelmez yoksa. ben gerek duymanım yatay çekip alıyorum. 1783770152...
Geri