Arama sonuçları: *

• Users: Arlprt
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Vozol 40 k likit hızlı bitiyor

Arkadaşlar 3 gündür vozol rave 40 k içiyorum ve şarzının yüzde 70 e gelmesine rağmen yüzde 10 likit bitti normalmi günde çok çok içmiyorum Regular modda akşamları falan içiyom bazen öğlenleri dakkada 1 puff alıyom Max günde 500 600 alıyorumdur çok daha az normalmi bu
  2. A

Vozol 20k aroma önerisi

Bilmiyorum hocam büyük ihtimal yoktur
  3. A

Vozol 20k aroma önerisi

waterlemon bubblegum denemiştim vozol vista 20 k da gayet güzel bir aroma fakat aynı aromayı cok fazla icince aromayı alma hissin azalıyor bu öznel de olabılır bilmiyorum waterlemon bubblegum guzel baymıyor
  4. A

Re9.exe bulunamıyor steam

arkadaşlar residen evil requem indiğrdim steam toolstan fakat böyle bir şey diyor dosya doğrulaması yaptım 2 kere ve içinde gerçekten oyun başlatıcısı yok nasıl cozerım bu sorunu
  5. A

Uygun fiyata premium likit önerisi

arkadaşlar kaç kere likit denedım hepsini tütüncülerden 200 liraya vozol likit diye alıyordum ve tad alamıyorum aroması ne kadar şekerli olursa olsun tad alamıyordum 30 ml likitede 900 1000 gibi bir fiyat ödemek istemiyorum kargo parasıyla birlikte 600 ü geçmeyecek likit önerir misiniz? ml si...
  6. A

Vozol Rave 40K Likit Önerisi

hocam cok pahalı ya onun 30 ml sini falan satan varmı ve onun alternatifi 30 ml 600 700 tl olan varmı
  7. A

Satın alabileceğim bir site varmıdır ve bu kadar iyi likit yoksa puffları nasıl dolduruyorlar 0 olanları
  8. A

E hocam sigarayı bırakmak amacım sigara içmek yerine bunları içiyorum önereceğiniz bir alternetif varmı nikotini tek bildiğim snus var oda ağız kanseri diş Le alakalı problemler yapıyor
  9. A

Arkadaşlar vozol rave 40 k peach ice aromalı puff likiti bitti ve 20 k lık bir puff daha vardı hangi aromayı koyarsam koyayım tadı çok az geliyordu ve likitleri tütüncü lerden alıyordum evde likit yapma imkanımda yok parası önemli değil 600 den yüksek olmasın yeter yoğun aroma alacağım bir...
  10. A

3d doğrulama istemyen site

arkadaşlar cok acil bir şey almam gerekıyor ve nedense 3d secure kodu telefonuma gelmiyor 3d doğrulama istemeyen site varmı
  11. A

WİNDOWS DEFENDER koruma bilgileri alınıyor

WİNDOWS defenderde krouma bilgileri alınıyor diyor bunun cozumu nasıl olur virüs müdür 2 saat bekledım gecmedşi
  12. A

WİNDOWS 11 SESLER GARİP GELİYOR

hocam doonanımsalmış kulaklıgın giriş tarafına bastırınca çalışıyor banladım 1 gün gitti banta işe yaramadı onun çözümü nedir
  13. A

hoperlörden ama donanımsal değil anakart gigabyte h510 m h 1774079087 o kısmı bulamadım 1774079155 hocam az gelmiyor anlaşılmıcak şekilde geliyor bazen dızt dızt diye geliyo ama arkadaki müzik sesi geliyor oda düzgün gelmiyor bilmem anlatabildimmi 1774079196 kapattım düzelmedi halen
  14. A

ARKADAŞLAR SES SÜRÜCÜSÜNÜ EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜNÜ FALAN İNDİRDİM HALEN ÇÖZÜLLMEDİ SES TAMAMAMEN GELMİYOR DEĞİL AMA COK COK GARİP GELİYO KONUŞMALAR ANLAŞILMIYOR VİDİYODAKİ ARKADAKİ SESLER COK GARİP ŞEKİLDE GELİYOR VE BÜTÜN UYGULAMALARDA BÖYLE DONANIMSAL SORUN OLDUGUNU SANMAM FORMATTAN SONRA OLDU
  15. A

Sesler garip geliyor

yok hocam halen aynı kulaklıkla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum formattan önce calısıyodu
  16. A

Sesler garip geliyor

indirdim hocam restart atınca mı olcak
  17. A

Sesler garip geliyor

kanka ekran kartı driveri yükledim bir şey değişmedi sistem i5 10400 f h510 m h rtx 3070
  18. A

Sesler garip geliyor

hayır hocam formattan sonra oldu bu hiç bir şey yükelemedim ve nasıl yüklerim rtx 3070 1774030634 hayur 1774030648 nıormal kablolu kulaklıkj
  19. A

Sesler garip geliyor

arkadaşlar format attım hiç bi ses düzgün gelmiyor youtebede ses geliyor ama cok garip oyunlardada geliyor ses ama sadece yürüme sesleri vb nasıl çözerim
  20. A

ACİL rat nasıl silinir

arkadaşlar bana rat attılar bu ratı ücretsiz şekilde nasıl silebilirim format atmadan
Geri