Arama sonuçları: *

• Users: Lahana11
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Lahana11

Gamepower Kaze Dual - 4k 160 Hz/Fhd 320hz Monitör 12.499 TL

Hocam 2k olayı nasıl oluyor bu monitörde bilgin var mı? 2k kaç Hz veriyor bi bulamadım
  2. Lahana11

❌İndirim Bitti! [Amazon] Fsp 800 Eco 800va/480w Kesintisiz Güç Kaynağı (Ups) - 1999 TL

750w kasa ve monitör için bence en az 1500va şart gibi.Yorumlarını okuduğum kadarıyla öyle kullanan bilgilendirirse daha iyi olur tabi
  3. Lahana11

🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺1999

Kral uygulamanın oyunlar için yaptığı eq değerleri ile ses iyice bozuluyor CS2 seçiyorum daha kötü bi ses oluyor.Hepsini denedim bence hiç uygulama felan kurmaya gerek yok orjinal hali daha iyi gibi bilemedim.
  4. Lahana11

❌İndirim Bitti! S25 Fe Mediamarkt Satıcılı 34.328 TL

Peşin fiyatına taksit yapıyor diye millet hücum etti sanırım stok kalmamış.Bi anneme bi kendime 2 ay önce bende almıştım çok memnunum telefondan
  5. Lahana11

❌İndirim Bitti! S25 Fe Mediamarkt Satıcılı 34.328 TL

Bunun yerine nothing phone 3 almak daha mantıklı değil mi? Ecük daha pahalı ama😀
  6. Lahana11

Çözüldü✓ Ps5 Dualsense Şarj Sorunu

Rica ederim genelde sorunları çözüyor 😀
  7. Lahana11

Çözüldü✓ Ps5 Dualsense Şarj Sorunu

Arkasında küçük bir düğme var iğne deliği kadar ona iğne ile reset atıp bi şansını deneyebilirsin
  8. Lahana11

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

Rekabetçi oyun için orta sayılır bence çok başarılı değil iem tavsiye ediyorlar rekabetçi oyunlar için onlara bakman daha iyi olur
  9. Lahana11

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız yapışın Cloud 3s iade edip bunu aldım 3 gün önce😀😀 inanırmısın bilmem ama cloud 3s den daha iyi geldi hem konfor açısından hem de ses olarak ya da benim cloud 3s ayıplı geldi bilemiyorum ama bu fiyata ses konusunda daha iyisi yoktur sanırım(rekabetçi oyunlar...
  10. Lahana11

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote 2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2000

Fuxi h7 kullanıp ikisini kıyaslama şansına sahip olduğum için dedim.Hatta fuxi h7 indirime girince 2-3 tane almayı planlıyorum malzeme kalitesi çok kötü ama ses konusunda gerçekten çok başarılı bence.Silah sesi,ayak sesi daha net ve anlaşılır seviyede fuxi h7 de.Hyperx cloud 3s iade edip bunu...
  11. Lahana11

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote 2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2000

CS2 için tavsiye etmiyorum arkadaşlar fuxi h7 ile bile daha iyi ses kasılıyor
  12. Lahana11

Donanım Arşivi Forum Sitesinde Sorun

brave indirdim onda bi sorun yok chromedan ve chorme içinden arama motoru yandex yaptıgımda halen cıkıyor artık brave kullancağım gibi :D
  13. Lahana11

@Abdullah Hacıgül kral bi el at uygulamada mı sorun var hiç bir sitede yaşamadığım bi sorun.Sorun diyorum çünkü sitede sürekli vakit geçiriyorum deli etti kapatıyorum gene geliyor 1782570502 yandex arama motoru yaptım gene geliyor
  14. Lahana11

nothing phone 3 bitek donbanım arşişvinde çıkıyor telefonda kafayı yedim ya.Annemde de aynı telefon var onda çıkmıyor hatta dün çıkmıyordu bugün çıkmaya başladı komple çerezleri geçmişi sildim bi ara düzeldi gene başladı 1782570329 kafayı yedım vallahı bende mobilden girmeyeceğim artık üstüne...
  15. Lahana11

denedim başka telden felan cıkmıyor pcde de olmuyor bende nıye bu var anlamıyorum.Bastığımda gemını tarafından üretildi yazıp o konu hakkında bilgiler yazıyor.Kpatıyorum yenı sayfaya geçince başka bi bilgi ile gene geliyor
  16. Lahana11

İnceleme Ön İnceleme: Havit H2015 Pro (O Meşhur Kulaklık)

Special mode dediğimiz sanal 7.1 ve tüm kulaklıklarda öyle hyperx cloud 3s de de öyle boşluktaymışssın gibi geliyordu😀
  17. Lahana11

Hyperx Cloud 3s Wirelless Beğenmedim ve İade

Bunlarda type c ve 3.5 jak seçenekleri varda fark ediyormu.Ben usb çoğaltıcı alıp typce dönüştürücü ile usb huba bağlamayı planlıyordum da
  18. Lahana11

1.5-2k arası ne önerirsin tangzular nasıl
  19. Lahana11

Hayırlı olsun aldığın kulaklıklığında yorumları iyimiş bende bakmıştım ona.Simgot da baya pahalıymış ama eminim parasını hakeder
  20. Lahana11

Arkadaşlar bu ne sürekli çıkıyor kapatıyorum gene geliyor sadece bu sitede oluyor basıyorum geminiden hangi konuysa bilgiler verilmiş yazılar yazıyor siteye yeni güncelleme mi yapıldı bende mi sorun var
Geri