Arama sonuçları: *

• Users: Lahana11
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Lahana11

Samsung 25 FE Taksitle Nereden Alınır?

Arkadaşlar peşin fiyatına taksitle s25 fe almak istiyorum amazonda 3 taksit yapılıyor diye biliyordum ama bulamadım peşin fiyatına 3 taksit ve üzeri alabileceğm yer var mı?
  2. Lahana11

🔥İndirim Razer Barracuda Kulaklık Kablosuz, Pembe 2399 🔥🔥

Havit sitesinde indirime giriyor salı günleri ben ilk çıktığında 1600 küsüre almıştım geçen ay mı ne 1000₺ ye düşmüştü o fiyata daha iyisi yoktur oyun için eminim ama dediğim gibi sesi ne kadar iyi ise malzeme kalitesi o kadar kötü
  3. Lahana11

Fuxi h7 yi ilk çıktığında ilk alanlardanım hâlâ kullanıyorum.Malzeme kalitesi hariç CS2 de çok güzel ses kasılıyor hatta oyun içi soranlar oluyor kulaklığın ne diye ama daha profesyonel bi kulaklığa geçmek istiyorum o zaman hyperx cloud 3 e para biriktirmek lazım
  4. Lahana11

Benim havit fuxi h7 daha iyi o zaman😀😀
  5. Lahana11

Herkes kız arkadaşına alıyor alıp kendim kullansam ayıp olur mu🤔
  6. Lahana11

❌İndirim Bitti! Secuzi gamepad LIG-3601 1599 450tl kupon ile 1149

Claws tactical mortaldan iyi midir??
  7. Lahana11

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Arkadaşlar dualsensenin jak girişinde kullanan var mı? Hikayeli Oyun içi sesleri için aldım mikrofon önemli değil zaten mikrofonu da yokmuş
  8. Lahana11

Dün öğlen sipariş verdim kargoya vermemişler😢
  9. Lahana11

❌İndirim Bitti! 🔥Ekran Kartı Destek Aparatı Nvidia Baskılı Kuponla 80TL Amazon🔥

çift fanlı ekran kartım var gerek var mı sizce ? 8 aydır ayaksız kullanıyorum
  10. Lahana11

Ps5 için alıyorum teşekkür ederim
  11. Lahana11

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1200₺ (3 taksit)

Alacaktım şimdi de 1000₺ civarlarına düşer kesin ben aldıktan sonra bilemedim😀
  12. Lahana11

❌İndirim Bitti! HYPERX Cloud III S 5700 TL

Deri olması yazın problem olmuyor mu?
  13. Lahana11

🔥İndirim Yandex ai ile 3 aylık TOD süper dolu hediye!

Kral beleş yapması basit zaten sende parayla satıyon😀
  14. Lahana11

Resident evil 3 Türkçe yama

Arkadaşlar Re3 remake için güvenilir TR yama(Exe olmadan) nerden bulabilirim
  15. Lahana11

🔥İndirim 🔥Skechers Erkek Ayakkabı 2982 TL 🔥Tüm Zamanların En İyi Fiyatı

şu güzel ayakkabıya şu renk taban uymuş mu ayıp vallahi
  16. Lahana11

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

1800 gayme verip alacaz artık.Nedir pek bilmem ama sanırım crack olmayacak
  17. Lahana11

daha önce oynadığım bi tür değil bg3.Expedition ile arasında kalıp baldursu aldım daha başlayamadım da
  18. Lahana11

Normalde beklerim de şu enabada fiyatlar 70 dolar gibi olursa Steam gibi ondan endişeleniyorum
  19. Lahana11

geçen hafta baldurs gate 3 aldım iade edip crimsonu mu alsam diye düşünmedim değil .İkisinde de yapılacak çok şey var gibi baldursu da merak ediyorum para kalmadı birinden birini feda etmem lazım:D
Geri