Arama sonuçları: *

• Users: CriticaL
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. CriticaL

🔥İndirim Exvega Lord Of The Rings War Mousepad 90×40 399,00 TL

roHIRRIM neymiş yav
  2. CriticaL

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

Bana 500 tl çekte gelmedi birde mailde pişkin pişkin .... numaralı siparişinin iptal işlemini talebin üzerine gerçekleştirdik. Yaziyor sanki ben iptal etmişim gibi.
  3. CriticaL

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

Mausu aldım klavyeyi başka hesaptan alırken kaldirdilar tüh be
  4. CriticaL

🔥İndirim Fazeon F19 Tahtalı Kasa Beyaz 750w Psu 3894tl

Küçükken yaptığım yaptığım çıtalı uçurtmanın çıtalarından dizmişler önüne
  5. CriticaL

🔥İndirim Philips 2200 Serisi Ep2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinesi 9.479 TL

Teşekkür ederim hocam aldım ne zamandır bakınıyordum
  6. CriticaL

🔥İndirim Philips 2200 Serisi Ep2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinesi 9.479 TL

Güncel kod var mı arkadaşlar, alamadım olmadı kod
  7. CriticaL

$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

Github hesabı kayıt şartlarını karşılamıyor diyor ne yapmam lazin github hesabını yeni açtım
  8. CriticaL

❌İndirim Bitti! 358,54 TL—Sensodyne Diş Eti Bakımı Diş Fırçası 12 Adeti

Aldık haber arkadaşa tesekkürler
  9. CriticaL

🔥İndirim Goodyear Anti-Uv Oto Güneşlik 120 X 60 Cm 109,90tl

Dubloya ufak mı gelir
  10. CriticaL

🔥İndirim Araç İçi Şişme Yatak Araba Arka Koltuk Yatağı + Şişirme Pompası 949 TL

Pompa lazımdı yatagida dobloya atariz artik iyi oldu haber veren arkadasa teşekkurler
  11. CriticaL

🔥İndirim NZXT 8 K Hz Kablolu Klavye 2.799 TL

Birsürü klavye oldu evde kimisi tkl kimi 65 tuş, yok abi tat alamıyorum şöyle full tuşlu numpadli büyük enterlı bi klavye arıyordum Türkçe dizilim olsaydı almıştım bunu logitech g213 alacaz bu gidişle.
  12. CriticaL

🔥İndirim Aigo Do360 Dijital Ekranlı 360 Mm Sıvı Soğutucu 2.199 TL

Fiyat iyi gibi ama bir yanlışlık olabilir özelliklerde 240 mm yazıyor
  13. CriticaL

🔥İndirim Montech Beyaz Nx400 - CPU Hava Soğutucu 899,00tl

https://www.n11.com/urun/fsp-nc5-argb-hdb-fanli-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-standart-70911666?magaza=dey-elektronik Sepete ekleyince 1000/200 bilgisayar bileşenleri kuponu çıkıyor 821 e düşüyor
  14. CriticaL

🔥İndirim Montech Beyaz Nx400 - CPU Hava Soğutucu 899,00tl

Bende fsp 6 bakır borulu ile bunun arasında kaldım hala indirimde bu arada 821 tl ye geliyor, görüntü olarak bu tabii ki ama ne yapsam bilemedim 2.pc ye takacağım
  15. CriticaL

❌İndirim Bitti! Züber Nutzilla, Antep Fıstığı Kreması, Fıstık Ezmesi - 2 Al 1 Öde

Desteğe bağlandım resmini gönderdim iademi edeyim tekrar mı gönderelim dedi tekrar gönderin dedim bende, ürünü geri göndermenize gerek yok dediler direk çöpe salladım.
  16. CriticaL

❌İndirim Bitti! Züber Nutzilla, Antep Fıstığı Kreması, Fıstık Ezmesi - 2 Al 1 Öde

tabii ki direk çöpe, yeniden gönderdiler
  17. CriticaL

Yok toprağa ekcem fındık ağacı çıkar belki
  18. CriticaL

🔥İndirim Pierre Cardin Erkek Lacivert Jean Pantolon Lacivert 518 TL

Yapıştırdım bitane 33 evdeki pantullara bakıyorum 31 olan var bol geliyor, 34 olan var dar geliyor bi tutturamıyorum şu pantolon bedenini yahu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Geri