Arama sonuçları: *

1. Tristan Reveur

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

Onu yaparsa daha da fazla yığılma oluyor. Mediamarkt da kulaklık indiriminde adet ile satın alma şartı koymadı ama sonrasında iptal etti mesela.
  2. Tristan Reveur

Hocam az çok aynı vakitlerde hepimiz sipariş verdik. Mesela yukarıdaki fotoğrafta teslim alan arkadaş abartmış ve neredeyse hiçbiri de iptal olmamış gibi. @Benimsi hocamın teorisi daha mantıklı gelmeye başlıyor. Birkaç ürünü reklam amacıyla gözden çıkarmışlar gibi. Alabilenler de almış oldu...
  3. Tristan Reveur

Aynı şey başka bir üründe yaşanmıştı ve satıcı Amazon'un hatası olduğunu söylemişti. Böyle durumların çoğunda hata Amazon'dan kaynaklanıyor. Eğer satıcı kaynaklıysa iptal edebilirdi. Zaten THH'ye gitsen bile satıcıyı haklı bulurdu. Muhtemelen Amazon gönderilen ürünlerin zararını karşılamıştır.
  4. Tristan Reveur

Amazon'un hatasını ben niye üstleneyim?
  5. Tristan Reveur

Kaç kişinin eline ürün ulaştı? Gördüğüm kadarıyla sadece 3-4 kişiye gitti.
  6. Tristan Reveur

Bir tane RGB'li Mousepad, 10 tane de mouse bilek desteği.
  7. Tristan Reveur

İptal olanların Prime aboneliği var mıydı? Hızlı teslimat olmadığı için iptal yemiş olabilir. Benim ürünler saat 2'de kargoya verildi.
  8. Tristan Reveur

Benim kalanlar iptal oldu. Şansına istediğim ürünler teslim edildi. @Benimsi tekrar teşekkürler hocam. Senin sayende PC çevre birimlerini tek tek diziyoruz uyguna. :blobdance::blobdance::blobdance: Hala ümidin varsa bol şans dilerim hocam. Bugün gelenlerin harici hepsi iptal. Zaten seninki...
  9. Tristan Reveur

Araç Süpürgesi 300 TL

Ayrıca 50 TL Prime abonelerine indirim veriyor.
  10. Tristan Reveur

Evet. 😂 Yalnız boyutu çok küçük. Çok da işe yarar mı bilmiyorum. Birkaçını birleştirip klavye desteği yapmaya çalışacağım. Kalanını da abime hediye edeceğim.
  11. Tristan Reveur

Şu siparişlerin gelmesi imkansız hocam. Neden böyle bir şey yaptınız ki? 1-2 tane alsanız garanti gelirdi. Bu arada ilginç olan benim 10 tane bilek desteğinin gelmiş olması. Normalde bu kadar fazla olan siparişi iptal etmeleri lazımdı.
  12. Tristan Reveur

Hatanın satıcı bazlı olduğunu nereden biliyorsunuz? Benzeri bir olayda satıcı Amazon'un hata yaptığını dile getirmişti ve masrafını karşılarsa gönderim yapabileceğini söylemişti. O olayda ürünler gönderilmiş miydi bilmiyorum fakat hata satıcının ise zaten iptal hakkını elinde bulunduruyor. Çünkü...
  13. Tristan Reveur

Neye göre gönderim yaptıklarını bilmiyoruz. Umarım gönderirler.
  14. Tristan Reveur

Muhtemelen bazıları teslim edilip diğerleri iptal edilecek.
  15. Tristan Reveur

Hayır. Mousepad ve mouse desteği almıştım. RGB'li mousepad ve mouse destekleri geldi. Diğer mousepadler kargoya verilmedi.
  16. Tristan Reveur

İlginç bir şekilde aldığım iki ürün geldi. Kargo bilgisi vs. yoktu. Az önce teslim aldım.
  17. Tristan Reveur

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion M410 Mouse 400 TL

Evet fakat sesin neyden geldiğinden emin değilim. Click de olabilir scroll da.
  18. Tristan Reveur

Bir daha deneyeyim. Beş dakika sonra size tekrar yazarım. Belki de kulaklık ile kullandığım için ses duymadım. Kulağa dayadığında batayanın sesi var fakat o da zor duyuluyor. Masanın üstündeyken ses çıkmıyor.
  19. Tristan Reveur

Yedek olarak aldığım için en fazla 1-2 saat kullandım fakat sanırım öyle bir ses yoktu.
  20. Tristan Reveur

Siz siparişler kısmında ödemeyi kontrol edin. Ödeme doğru çekilmişse sorun yok. 1782319627 Olayın uzmanı değilim fakat karşılaştırdığınız ürün 12-13 sene öncenin olduğunu siz söylüyorsunuz. 10 sene önce benim kullandığım Rampage klavye de iyiydi. Sorun markaların ürettikleri ürünlerin zamanla...
Geri