Arama sonuçları: *

• Users: Vgroover
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

WİFİ Adaptör Önerisi

görür tabi ama konu açarken hiç bir detay vermemişsiniz. Detay olmayınca orta halli bir öneride bulundum
  2. V

WİFİ Adaptör Önerisi

mercusys'nin ax3000 modeli vardı. Pci expresss girişine takılan. 1200-1300 civarı bir fiyatı var. 1 gbit'e kadar sorun çıkarmaz.
  3. V

Öneri NEDEN AMD EKRAN KARTINI GEREKSİZ ÖVME ÇABASI VAR

DE KARDEŞİM TUTAN MI VAR SENİ. AYRICA FİKİR SUNMAMIŞSSIN Kİ, AMD KÖTÜ NVİDİA SÜPER DEMİŞSİN. NEYE SAYGI DUYALIM. AMD FANI DA DEĞİLİM GÜZEL KARDEŞİM. HANGİSİ FİYAT PERFORMANS İSE ONU ALIRIM
  4. V

Öneri NEDEN AMD EKRAN KARTINI GEREKSİZ ÖVME ÇABASI VAR

Çok şükür capslock'un yerini bulmuş
  5. V

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Hocam gönderiyorlar, arayın durumu anlatın. Mail de gönderebilirsiniz. Ürünü satın alırken 2'den fazla alımlar diye belirtiyor. Bu durumu mailde belirtin. Sizi arayıp telefon üzerinden yeni sipariş oluşturup 2.'yi gönderiyorlar. Bir önceki indirimden iptal edilen 2. rami mail yöntemiyle almıştım.
  6. V

Gamepower eva 3 klavyemin usb kablosu koptu

Herhangi bir ucu type c bir ucu type a data kablosu kullanabilirsiniz
  7. V

Çözüldü✓ Eski PC'yi Canlandırma

Hali hazırda a320 chipsetle Ryzen 5600 kullanıyorum. Gayet de memnunum. Burada senin bütçen önemli. Elindeki malzemeyi kullanıp ekstra masraf yapmadan mantıklı adımlarla ilerlemelisin. rx6600 ve r5 5600 gayet mantıklı seçenekler.
  8. V

Sstemim oyun oynarken kapaniuor

madem 2-3 dk içinde kapanıyor ve kapandığı andaki sıcaklıkları göremiyorsunuz. Telefonunuzun video kısmına tam sıcaklıkların olduğu bölümü denk getirin. Oynamaya başlayın. Nasılsa telefondan video çekiyor olacaksınız. Bilgisayar kapandığında sıcaklıkları öğrenmiş oluruz
  9. V

MINI-ITX sistem onerisi

bu konu derya deniz. Ben deepcool ch160 kasada i3 12100f kullanıyorum. Genellikle ofis işleri yaptığım için hem soğutması daha kolay oluyor. Ayrıca asrock deskmini x300'üm de var. Onda da ryzen 5700g işlemciyi eşim ofis amaçlı kullanıyor. Ne istediğinize bağlı. 20 litre üstü kasa seçerseniz hem...
  10. V

MINI-ITX sistem onerisi

Bütçeyi korumak açısından d32 pro matx destekliyorsa anakart kısmında itx ile kendinizi sınırlamamış olursunuz. Herhangi bir bütçe sınırlamanız olmadığı için her şeyin en üst versiyonundan alabilirsiniz. İlk defa mini itx toplayacaksanız, parça esnekliği konusunda dar, litre olarak küçük...
  11. V

🔥İndirim Mercusys Halo H70X AX1800 Wi-Fi 6 Mesh Sistemi (3'lü Paket) 3499TL ye geliyor

Mercusys Halo h25be'de 160 mhz var. Ürünün başlığında bazı sitelerde 320 mhz yazmasına bakmayın. Üreticinin sayfasından kontrol ederseniz 160 mhz frekansının olduğunu görürsünüz.
  12. V

🔥İndirim Mercusys Halo H70X AX1800 Wi-Fi 6 Mesh Sistemi (3'lü Paket) 3499TL ye geliyor

Hocam sanırım bu üründe 160 mhz bandı yok. En fazla 80 mhz frekans destekliyor. Bu da ortalama 600-650 bandında tıkanır. Daha üstünü göremez gibi.
  13. V

Yardım TP-Link Archer TX20E Alınır mı ?

tp-link ile birebir aynı. Forumlardan gördüğüm kadarıyla tp-link'in yazılımı arkaplan rengi mavi, mercusys'nin kırmızı. 2 yıldır mercusys'nin h50g mesh sistemini kullanıyorum. Şuan için 1 gbit bağlantım var. Ortalama 500 civarı görüyorum. (80 mhz'den kaynaklı). Konudaki üründe 160 mhz bandı...
  14. V

Yardım TP-Link Archer TX20E Alınır mı ?

Wifi kartları öyle aşırı ısınma yapmaz ki. Ayrıca mercusys tp-link'in alt markasıdır. Genellikle fiyat performans ürünleri vardır. 2-3 yıldır mercusys halo h50g mesh kullanırımm. Çok stabil. Önemli olan noktalardan biri kaç mbit internet ile kullanacaksınız. 1 gbit internet ile mercusys ile...
  15. V

Ryzen 5 7500F Tray 6279!

Sarı site üzerinden 2 haftadır 7500f bakıyorum. 4500'e de satan var. 7000'e de. Ama genellikle 5000 - 5200 bandına yaklaştığında satılıyor. Bu fiyata düşünce ikinci el almak insanın içinden gelmiyor. Konu sahibine teşekkür ederim. Faydalandım.
  16. V

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Şöyle yazıyor "Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Vatan Bilgisayar iptal etme hakkını saklı tutar." ben 2 tane 16 gb 5600 mhz sipariş vermiştim. Bir tanesini iptal etmişler
  17. V

🔥İndirim Vatan bilgisayar ekran kartlarında indirim

22:00'da mağazalar kapanınca yapıyorlar. Amaç satışların indirimle birlikte gece de devam etmesi diye düşünüyorum.
  18. V

12600KF'den 7500F'e Geçilir mi?

bence bu daha mantıklı. İşlemci testlerine baktınız mı youtube üzerinden. Harcayacağınız para oranında fps alabilecek misiniz. Benim fikrim; ddr5 ram fiyatları düşene kadar ddr4 üzerinden upgrade gitmek (ekran kartı vs..) daha mantıklı.
  19. V

❌İndirim Bitti! 3169 LİRA .Patriot P400 V4 1TB M2 SSD 6000mbs/5000mbs 3

Demek ki fiyatlarda aman aman artış yokmuş. İstenirse bu fiyatlara satılabiliyormuş
  20. V

🔥İndirim COLORFUL CVN B860I GAMING FROZEN 6999TL

Hocam her iki sistemi de aktif olarak kullanıyorum. Evde atx, iş yerinde itx. Deepcool Ch160 ile h610i kullanıyorum. Tabi ddr4 olarak. ddr5 ramlerin yanına yaklaşılmıyor maalesef. Sırf bu yüzden ddr5'e geçemeyip ddr4'te kalıyorum.
Geri