Arama sonuçları: *

• Users: bulkorion
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

ASUS NUC12 Pro Slim Kit - Intel® Core™ i7-1260P Barebone Mini PC - 16.458 TL

Öyle direk deneyemiyor box lar var gereksiz pahalı Çin olayıda sıkıntı olduğu için herkes harici gpu takip kullanayım dediğinde de pahalı oculink olanlar uygun ondada soket yok ssd yerine takabilir o zaman ssden feragat edip ngff ssd takması gerek
  2. B

Elimde ramde var ssd de o yüzden benim için dert olmuyor ram ssd alacak olsam depo ürünü ile ayni fiyata gelirdi mac mini m4 bundan daha iyi cihaz ama macos alışacağım sistem degil, windows rahat geliyor sıkıntısıda olsa, şuan bile hem android hem ios cihaz var android daha rahatım hatta ondan...
  3. B

Bizde aldık ama ne yapacaz belli değil 21bine macos avr diye mac mini m4 almadım amazon depodan, işte dümenden mini diye aldık thunderbold 4 var en azından
  4. B

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

1 haftadır yatıyor parasının hakkı olmadığı icin gitmiyordur çoğu kullanıcı şikayetçi memnun değil gördüğüm
  5. B

🔥İndirim RAZER Klavye ve Kulaklık indirimi ITOPYA

Amazon bu kulaklığı 13900 kusure verdi geçenlerde, bu site wolverine v3 pro en pahalı satan firma idi çokta indirim olduğu söylenemez
  6. B

🔥İndirim Razer Wolverine V3 Pro | 7199 TL 9 Taksit

Zamandı 9960tl oldu, normal kullanımda pek fark hissetmezsiniz, sensa hd özelliği farkı oda haptik olayı oyuna göre ambians veriyor
  7. B

Hocam bu çit budama için tarla tapanda iş yapmaz anca bahçıvanlara gelir.makinesi pahalıymış baya
  8. B

https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu https://gank.com.tr/machenike-s3-dual-mode-hall-effect-nfc-siyah-rgb-charging-dock-gamepad https://wraithesports.com/products/fantech-eos-pro-ii-oyun-kolu?variant=49416159396033...
  9. B

200 dolar yurt dışı fiyatı amazon olmasa bu razer ürünleri uygun fiyat olmayacak hazır sistem satan turuncu site 18bin tl sattı bu ürünü
  10. B

Şüpheye düşüyorsanız İzleyin
  11. B

Xbox a gore 20-30 gram falan ağırdır 8 ve 9 nesil kollarını denedim işaret parmak ile l2 r2 kullanan birisi icin v3 pro daha rahat geliyor tutuşu biraz daha güzel, tam tutuş kullanan için arka tuşları alışık olmayan bazı kişileri rahatsız edebilir veya yanlışlıkla basma ihtimaliniz var.
  12. B

Güzel monitör bu gigabyte deki kvm olayı çok iyi bugün kaliteli bir kvm almak istesen ugreen marka 2.5-3bin tl aten marka 4-5bin tl lerde, ayrıca bu monitöre 18w pd sarj eklemişler apple ve samsung da 18w hızlı şarj yapar bilgisayar yanında fişe boşa düşer panel kalitesini bilmiyorum ama ss ips...
  13. B

Ben depodan aldım 6450 küsüre aldım onu iade edicem. 9 taksit sıfırını dün aldım salı günü teslimat, Bayadır indirim yapıp duruyor amazon belki tekrar indirim veya kupon olur diye geç teslimat sectim. Güzel joystick sensa hd için bunu aldım ama şuan chroma yazılımında sıkıntı var frejya...
  14. B

🔥İndirim Amazon 15.000TL 1.500TL / 7.500 750TL indirim kodu : AMZN1500 / AMZN750

Bende baya baktım hifiman lara ama hatta dün hifiman ananda alacaktım amazon depoda 3,4 gündür sepette durdu 18bin küsüre geliyordu masraf açısından beklemeye aldım fiio ft1 kullanıyorum şuan, planar magnet te oyun deneyimi nasıl emin olamadığım için masrafsız girmek istemedim, siz müzik harici...
  15. B

🔥İndirim Bosch Akülü Darbeli Matkap 4.650 TL 9 Taksit Peşin Fiyatına

Hocam ilandaki model akülü vidalama, bizim yorumda görüştüğümüz pnömatik kırıcı delici, size akülü vidalama lazım ise einhell Einhell TP-CD 18/60 Li-i BL n11de 2669tl kömürsüz motor 60nm tork solo cihaz darbeli tuğla yutong vs dubel için delik açabilirsin, 80nm modelide TP-CD 18/80 li bl (bl...
  16. B

🔥İndirim Amazon 15.000TL 1.500TL / 7.500 750TL indirim kodu : AMZN1500 / AMZN750

Hangi kulaklığı seçtiniz hocam planet magnetlerden mi
  17. B

Ben bir cok marka bataryali bataryası el aleti kullandım bu ilandaki bosch akülü vidalama sadece 18v süpürgesi olanlar icin mantıklı diger türlü alınmaz uneo max içinde ayni geçerli
  18. B

Bu uneo max in kullandığı uç tipi 1776253110 Sds quick te uç seneçekleride limitli limitli kömürlü motor çok eski cihaz o fiyati haketmiyor hocam zamanında normal kalıyordu, bunu almak yerine einhell ürünlerini tercih edebilir,
  19. B

Sds quick ürünler almak mantıksız uçları gereksiz pahali ve kalitesiz kalıyor,
  20. B

Kulaklika 1500mah batarya olsa 25,30gram ortalama 3000 mah olsa oda 50-60gram arasi 350 gram kulaklığı 400-410 grama çıkarır batarya arttirmalari, firmaların burda daha yeni nesil ses islemcisi vs kullanması ile anca ağırlık sorunu aşılması ile çözülüyor, üreticiler tüketiciyi düşünseydi suan ki...
Geri