Arama sonuçları: *

• Users: sarsilmaz6
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Sistemimi komple satmayı düşünüyorum ederi nedir?

Ekte tüm özellikler, mönitörler, Monsgeek fun 60 pro klavye ve attack shark x11 mouse dahil olmak üzere komple set halinde ne eder? bir tek lenovo monitör ve attack sharkın garantisi ve faturası yok geri kalan her şey komple kfg.
  2. S

Öneri B850M FORCE - COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14

hocam bütçemin 2500-3000tl üstü bir anakart max bütçem 7500 çıkabilir
  3. S

Öneri B850M FORCE - COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14

7800x3D işlemci için hangisi daha mantıklı fiyat olarak aynılar zaten hemen hemen?
  4. S

Chevrolet Trax 1.6 LT Alınır mı?

reisim ailem için suv araç bakıyorum suv dışında bu fiyata daha güzel binek araçlar var tabi ki ama bizimkilerin hayalini gercekleştirmek amacım
  5. S

Chevrolet Trax 1.6 LT Alınır mı?

araç 65bin km 2013 model fiyatı da gerçekten uygun ama araç konfor bakımından tatmin eder mi veya aynı fiyat bandında ix35 buldum en dolu paket 230binde ve iki araçta hasarsız tramersiz siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
  6. S

Öneri Hangisini tercih etmeliyim?

çok kafam karışık ne tercih etmeliyim bu fiyat bandına
  7. S

neden hocam sportage için çok yakıyor diyorlar
  8. S

1.6GDI Concept Plus 314000KM 2012 model safkan benzin kia sportage mi 1.4TSI Sport&Style 150HP 300000km 2010 benzinli vw tiguan mı ikiside 760bin tl ikisininde sol ön çamurluk boya başka işlem yok. Amacım sanayiye çok uğratmasın, arıza ve kronikle uğraşmak istemiyorum. Tiguan için 122hpler...
  9. S

Masaüstü veya oyunda farketmez mikro donmalar

sinerjiden alınma bilgisayar ama ben kasa falan değiştirdiğim için kendim yerleştirdim ve kasa akvaryum hocam sıvı sogutma üste takılı tabii ki ama dediğin gibi yan camı açmayı deneyeyim ve aklımda anakartı değiştirme fikri vardı zaten sizce problem yekten bununla alakalı mı?
  10. S

el atabilecek var mı
  11. S

Merhabalar sistem bilgilerim aşağıda mevcut. Başlıkta da belirttiğim gibi masaüstü dahil arada sırada yani mikro denemeyecek kadar uzun donmalar oluyor bilgisayarımda ne tetikliyor neden oluyor anlamış değilim fakat bilgisayar sesi, mouse hareketlerim yaklaşık 3-4 saniyeliğine titreşimli ve...
  12. S

Öneri Bu bütçe ile ilk aracımı almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Max zorlayabileceğim seviyeler şuanda böyle belki yaza kadar bütçeyi 700 yapabilirim sizce şuanda bu fiyata en mantıklı ne olabilir? Bir arkadaşım ford fiestaları tavsiye etti hosuma da gitti açıkcası ve seat ibizalar da hemen hemen aynı seviyede gitmekte. Daha önce aile aracımız olan golf4...
  13. S

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

kod atan var mı
  14. S

🔥İndirim Auhma AHV-02 Kablosuz Araç İçi Süpürge 822,06 TL

ilk paylaşıldıgında aldım en yüksek çekim gücünde golf 4 aracımı tek şarjta tamamen süpürüyor ve harbiden de güclü beklentileri kesinlikle karşılar ihtiyacı olan düşünmesin bile
  15. S

🔥İndirim Apple Airpods 4. Nesil 6.749 TL (KUPONLA)

lastiksiz acıtmıyor mu uzun süreli kullanımda
  16. S

7800x3d için ekran kartı

4080-5070-5060ti-9070xt-5070ti + bunların altındaki her türlü ekran kartı ama bunlar için psu da önemli ayrıca sen hangi amaçla istiyorsun hocam farketmez demek biraz garip verdiğin kriterlere 10 tane ekran kartı sayılır senin arayış ne tam olarak
  17. S

🔥İndirim Honorpad X9A Tablet 8.499 tl

Link AKCE200 koduyla 8300e geliyor burda aynı değil mi bunlar
  18. S

Fazeon 2K Monitör (27inç 150Hz 0.5ms Fast IPS) | 5224 TL (3 taksit)

manitaya alınır mı sizce çok prof değil ama monitörü cok kötü şuan
  19. S

Ryzen 7 7800 x 3xd alınır mı?

reis almışken güzelini al bence benim sistemimde başta 7600 vardı fakat ben yükseltmeyi tercih ettim 7800x3d aldım maddi yeterliliğimi sağlayınca. sen alabiliyorum diyorsun ki oyun anlamında da ciddi performans farkı var bence al geç.
  20. S

🔥İndirim Blackshark V2 x Kablolu Kulaklık Playstation Sürümü 1524 TL

temiz fiyatmış ben 2 ay önce pembesini bir arkadaşa 1990tlye almıştım. PC için kullanacak arkadaşlar mic sesinde başta çok cızırtı yapıyor aygıt yöneticisinden bir sürücüyü güncelleyince düzeliyordu videosu falan youtube'da var.
Geri