Arama sonuçları: *

• Users: MXTB
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MXTB

9060xt 16 GB Lı Donanım Fiyat Bilgilerim

O zaman iyi almışsınız ben 2 taksit 4.5k şeklinde görmüştüm kusura bakmayın
  2. MXTB

9060xt 16 GB Lı Donanım Fiyat Bilgilerim

Sırf ekranlı olsun diye bu soğutucuya 10k vermek yerine 6ya ocypus 3 taksit de alabilirdiniz https://www.n11.com/urun/sigma-l36-pro-siyah-360-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-122523918?magaza=sinerjibilgisayar
  3. MXTB

Yardım 10k Bütçe Sıvı Soğutucu Önerisi

Teşekkür ederim hocam hala değerlendirme aşamasındayım, ekim sonu gibi sipariş vermeyi düşünüyorum bakalım
  4. MXTB

N9 X870e mi Aorus B850m mi Almalıyım ?

Hangi renk hocam
  5. MXTB

2. El Ekran Kartı Sorunu

Çok geçmiş olsun, ölen kartları sıcaklık verip bu şekilde satıyorlar. Param güvende tarzı sistemler olmadan ürün almamak lazım. Bir tamirciye götürüp voltajlarını vs kontrol ettirmeyi deneyebilirsiniz
  6. MXTB

Hocam bu mjolnir mesela lcd ekran mı yoksa sadece sıcaklık değerlerini mi gösteriyor? Thermalrightın 15 farklı modeli var 360lık ne alaka çözemedim
  7. MXTB

Ya enermax ya da ocypus alacağım sanırım duruma göre
  8. MXTB

AMD Ryzen 7 7800x3d ile Gecikme Değerlerimi Nasıl Minimuma Çekerim

Nebi akgünün sistem optimizasyonuyla ilgil videolarını izleyebilirsiniz öneririm
  9. MXTB

hava soğutma olabilir de sıvı soğutucu 2. elde riskli olmaz mı
  10. MXTB

Lian li bütçeyi aşıyor biraz
  11. MXTB

Yok mu fikir verebilecek dostlar
  12. MXTB

Yardım Sizce Monitörü Şimdi mi Almalıyım Sonra mı

Oled fiyatları 30dan 23 seviyesine indi, monitör konusunda beklemek daha mantıklı olabilir
  13. MXTB

O zaman benim kasaya sığar diye düşünüyorum
  14. MXTB

arctic mx4 kullanıyorum ben de, sıvı soğutucu konusunda hala karar veremedim sanırım en son Sigma L36 Pro Beyaz 360 alacağım sanırım
  15. MXTB

49999 TL Bütçe Sistem Önerisi

50k olmaz mı yani? 1790510764 Sanırım şuan en uygun ve peşin fiyatına 9 taksit imkanlı sistem bu var; https://www.hepsiburada.com/nake-eco-i-amd-7500f-i-gigabyte-geforce-rtx-5060-windforce-oc-8g-i-gigabyte-a620m-i-16gb-500gb-sdd-i-oem-paket-pm-HBC0000JMRVHH?magaza=TEB%C4%B0LON
  16. MXTB

Yardım 9800x3d İçin 2 Anakart Arasında Kaldım.

Kasanın beyazında nzxt n7 b850 kullanıyorum ben gayet memnunum 1790506836 Attıklarınızdan aorus model anakartı almayı düşünmüştüm gerçekten çok hoş gözüküyorlar
  17. MXTB

Dediğim gibi bu trofeo görsellik olarak çok güzel ama ekranında çok problem yaşanmış. Bu bütçede de alınabilecek bu görsellikte bir soğutucu yok. En son enermaxı alacağım 3.5e sanırım
  18. MXTB

Görselliği güzel olacaksa performans olarak çok fark olmaz büyük ihtimalle
  19. MXTB

Bu sayıları mı baz alacağız acaba? 1790503384 Sadece bu şekilde belirtmişler
  20. MXTB

Yardım M2 Yuvasının Konumu Nerede Olması Daha İyi

Soldaki anakart benim kasayla uyumlu değil, benim kasa işlemciyle ekran kartı arasında m2 ssd slotu olması gerekliliği bulunduruyor. Onun dışında nerede olduğunun herhangi bir önemi yok
Geri