Arama sonuçları: *

• Users: turaan1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

CMF Phone 1 İçin Kılıf Nasıl Bulunur

Yok hocam telefon bu yakın fakat boyutları tam uyuşmuyor ama zorunda kalırsam bunuda denerim
  2. T

Arayan arkadaşlar araştırırken 3d buldum etrafinizda 3d printer a sahip dükkan yada tanidiginiz varsa deneyebilirsiniz ben çok bilmiyorum fakat https://makerworld.com/tr/models/561710-simple-case-for-cmf-phone-1-with-buttons#profileId-481171 şu linki buldum bir bakın isterseniz
  3. T

Hocam bulursanız haber edin bir şekilde aldiririm belki tanidiklara
  4. T

Temu da bile yok çok garip hocam 1776091994 Ankara'dayim maalesef hocam
  5. T

Arkadaşlar geçen CMF Phone 1 aldım ama hiçbir internet sitesinde kılıf bulamadim kaplama değil kılıf arıyorum nerede bulabilirim fikri olan var mı yüz yüze önereceğiniz dükkan varsa Ankara'dayim.
  6. T

CMF PHONE 1 ALİNİRMİ

Hocam aralarında neredeyse 5.5k ya yakın fark vardı kısa vadede vermek istemedim
  7. T

CMF PHONE 1 ALİNİRMİ

Hepinize sağolun arkadaşlar telefonum aşırı uzun gitmeyecek ileride değiştireceğim
  8. T

CMF PHONE 1 ALİNİRMİ

Hocam cmf söyledim yaşım 18alti olduğu için NFC ye pek ihtiyacım yok e devlet yada bankam yok 1775920849 Cmf söyledim hepinize teşekkürler arkadaşlar
  9. T

CMF PHONE 1 ALİNİRMİ

A35in en ucuzu 20k hocam A56 alırım o paraya
  10. T

CMF PHONE 1 ALİNİRMİ

Neden peki hocam 4 yıl götürür mü a36
  11. T

CMF PHONE 1 ALİNİRMİ

Arkadaşlar 18 yaş altı olduğum için NFC ile işim yok sizce alınır mı? Benim tereddütüm servis ve yedek parça nasıldir sizce alınır mı?
  12. T

14K Bütçe İle Sıfır Telefon Önerisi Lazım?

Hocam bütçeyi biraz aşıyor ama degermi sizce Birde a26 yada cmf phone 1 nasıl olur sizce
  13. T

14K Bütçe İle Sıfır Telefon Önerisi Lazım?

Arkadaşlar şu anki telefonum aşırı eski yeni bir telefon alacağım bütçe bu kadar genel olarak ağır oyun oynamasam da arada pes falan oynarım bataryası günü çıkarsın yeterli kamerada aşırı kötü olmasın önerilerinz nedir yurt dışı düşünmüyorum bu arada.
  14. T

10.000TL civarı telefon önerisi

Hocam pek duyduğum bir marka değil güzel bir telefon ve markamı
  15. T

10.000TL civarı telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba şu anki telefonum çok eskidi yeni bir seye geçmek istiyorum bütçem 10k civarı azıcık esnetebilirim ağır oyun oynamam en fazla PUBG veya eFootball oynarım arada da sosyal medyaya girerim kamera batarya aşırı kötü olmasın yeterlidir önerileriniz nedir?
  16. T

Düşük ve yüksek ayarlarda aynı fps

arkadaslar sistemim cs go ve valorant gibi oyunlarda yüksek ve düşük ayarlarda aynı hemen hemen valo da 400 500 cs de 170 200 fps veriyor sistemim ınno3d rtx 5060 msi b650 m b ryzen 5 7500f 16 gb ddr5 ram
  17. T

💥 Kötü Haber ! Micron, Crucial Markasını Sonlandırdı ! 💥

arkadaşlar bilenler bir bilgi verebilirmi ben yeni vatandan hazır sistem aldım ram ı crucial ne olacak şimdi
  18. T

NVIDIA DSR ve düşük gecikme modu açılmalı mı?

Yeni bir PC aldım arkadaşlar, NVIDIA uygulamasını indirdim ve incelerken bunlara denk geldim, sizce acayim mi? Hem hikayeli hem de rekabetçi oyun oynuyorum, şimdiden teşekkürler.
  19. T

Yeni pc ye tarayıcı önerisi

Arkadaşlar yeni bir sistem aldım 16gb ddr5 Ramim var özelleştirme seçenekleri olan güvenilir hızlı bir tarayıcı arıyorum
  20. T

1000Tl soundbar önerisi

Arkadaşlar masam küçük olduğu için hoparlör düşünmüyorum bir soundbar düşünüyorum bütçem düşük gecikme falan bu bütçelerde önemli değil sesi çıksın yeter
Geri