Arama sonuçları: *

• Users: ejderos33
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Kernel Power 41 Hatası

BIOS ayarlarını şimdilik bu şekilde bıraktım. Bilgisayarı 8-10 saat açık tuttum ve hiç reset atmadı. Servise göndermeyi düşündüğüm için eski PSU'yu geri taktım, ona rağmen yine bir sorun yaşamadım. Birkaç gün daha test etmeyi düşünüyorum. Umarım tekrar restart atmaz.
  2. E

Kernel Power 41 Hatası

Pazartesi yine servise göndereceğim teknik bilgim çok fazla değil. Pazartesi pcyi tekrar servise göndereceğim. Eğer yine "sorun yok" şeklinde dönüş yaparlarsa ne söylemem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz ?
  3. E

Kernel Power 41 Hatası

1780660797 Eski PSU varken Core Performance Boost’u kapattığımda sorun düzelmiş gibi olmuştu, o süre içinde reset attığını görmedim. Bilgisayar bilgim fazla olmadığı için testleri ChatGPT’den yardım alarak yaptım.
  4. E

Kernel Power 41 Hatası

PC’yi aldığım günden beri bu sorun devam ediyor. İlk başta iade etmeyi düşünmüştüm ancak direkt iade yerine servise gönderdim. Toplamda 2 kez servise gitti ve her seferinde “sorun yok” denilerek geri gönderildi. Daha sonra kişisel hayatımdaki yoğunluklar nedeniyle bilgisayardaki soruna tam...
  5. E

Kernel Power 41 Hatası

Selamlar, Yaklaşık 7–8 aydır bilgisayarımda rastgele yeniden başlama (reset) sorunu yaşıyorum. Sorun tamamen düzensiz; bazen sistemi açtıktan birkaç dakika sonra, bazen saatler sonra, bazen de boşta kullanımda ortaya çıkıyor. Oyun oynarken de boşta iken de olabiliyor. Reset olduğunda ekran bir...
Geri