Arama sonuçları: *

• Users: yusufxx1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. yusufxx1

Honor 400 Pro Alınır Mı?

Nerden ne kadara aldın sen hocam indirim olurmu acaba biyerlerde
  2. yusufxx1

Honor 400 Pro Alınır Mı?

Bende ilkte 400 alıcaktımda bu böyleyse prosu nasıldır düşüncesiyle pro almaya karar verdim. Siz memnunmusunuz telefondan yazılımda bir sorun yaşadınızmı :D
  3. yusufxx1

Honor 400 Pro Alınır Mı?

Şuan hepsiburadada 37.249TL fiyatı var. Ama bu şekilde almayı düşünmüyorum. Sahibindende 2 adet ilan buldum ikiside cihazın 15 gün önce alınıp kılcal çizik dahi olmadığını belirten telefon dükkanları ve 31.250 fiyatları var iki ayrı mağaza. O şekilde almayı düşünüyorum bir sorun çıkar mı acaba...
  4. yusufxx1

YD Mi 14 Ultra Alınır mı?

Mi 14 Ultra genel olarak nasıldır peki hocam hani normal olarakda alınır mı? yd olayı dışında iyi bir telefonmu
  5. yusufxx1

2.El düşünmüyorum iphone olursa min 98 pil istiyorum androiddede max 2 aylık istiyorum direkt sıfır tr olursada honor 400 pro düşünüyorum
  6. yusufxx1

Kayıtlı cihaz yazıyor mesela ilanda onlarda gitmeye gerek varmı 6ayda bir
  7. yusufxx1

13 pro xiaomiden mi bahsediyorsunuz hocam? xiaomi ise sorun yaşadınızmı yurt dışı olduğu için kayıt vs. muhabettlerine ne kadar para verdiniz
  8. yusufxx1

Çok kullanılmayan telefon var elimde marka model vs. fark etmiyor değilmi bilmiyorum bu olayları. Samsung J7 falan var 😃
  9. yusufxx1

Valla kameraya hiç dikkat eden biri değildim fakat 120x zoom olayı çok aklımı çeldi hocam ya... Ayrıca çokda uğraşmak istemiyorum xiaomi mi serisi yurt dışı olarakda güncelleme olarakda kolay deniliyor zaten ikiside üst düzey telefonlar ikisindede kasma donma olmadıktan sonra ha 160fps olmuş ha...
  10. yusufxx1

Sahibindenden bakıyorum kayıtlı yazıyor cihazlarda. Ayrıca ısınma problemi şuanki telefonumda da var ve buna kıyasla kat kat azdır diye tahmin ediyorum. Nasıl ısınacağınıda bilmiyorum önceden pes falan oynuyordum en ağır artık onlarıda kullanmıyorum. Günlük kullanındada ısınırmı? Ayrıca kamerası...
  11. yusufxx1

Mi 14 Ultra daha iyi değilmi hocam ya
  12. yusufxx1

Merhabalar şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve 3 yıldır kullandığım için berbat bir durumda şuan. Max 35k bütçe ile telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Bursada oturuyorum ve çevremdeki telefoncularda 29k ya Mi 14 Ultra bulunuyor ve gerçekten çok ilgimi çekti. Iphone'a tamamen karşıyım sadece...
  13. yusufxx1

Yardım Aula f87 pro çalışmıyor

FN+ESC basılı tuttunuz mu?
  14. yusufxx1

Gamermarkt icra davası açmış

Gamermarkt sitesinin kendi avukatı var böyle durumlarda hesabı alan kişinin sadece hesabın geri alındığını kanıtlaması gerekiyor. Gerekli kanıtları sunduğu zaman site ilgileniyor kullanıcıya yansıyan bir avukat ücreti vs. yok. Zaten site tamamen güvenlik üzerine kurulmuş en ufak detayına kadar...
  15. yusufxx1

🔥İndirim Amazon 20.000/1.500₺ İndirim Kuponu

Konu başta hepsiburadaydı eğer kod amazonsa konusu açıldı https://forum.donanimarsivi.com/konu/amazon-20-000-1500-kupon.1212069/
  16. yusufxx1

hepsiburada satıcılı ürünlerde olmuyor galiba
  17. yusufxx1

hangi kategori bu
  18. yusufxx1

Honor 400 Hala Alınır mı?

fiyatları aynı olursa honor tercih edin diyorsunuz yani değil mi
  19. yusufxx1

Benim aradığım tam olarak şu, telefon 3,4 yıl sonra arayüzünde yavaşlık olmasın istiyorum mesela şuan redmi note 12 pro kullanıyorum gerçekten bıkmış durumdayım saçma sapan yerlerden reklamlar çıkıyor instagrama giriyorum 1dk açılmasını bekliyorum ve bazen çekmeme sorunuda yaşıyorum. Muhtemelen...
  20. yusufxx1

Magic 8 Lite'a baktımda çok çirkinmiş ya. 12/256 Honor 400 A56'dan ucuz olduğu zaman alınabilirmi sizce? 22 civarına
Geri