Arama sonuçları: *

• Users: primalwork
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Yardım SignalRGB dahili argb kontolcüyü destekler mi

merhaba splitter ile kontrolcü tam uyumlu calışıyor demi bu attıgım iki ürünü alıcamda
  2. P

Anakartımda Argb girişi yok neyapmam gerek

Corsair nautilus sıvı sogutma aldım argb girişleri 5v3pin benim anakartımda argb girişi yokmuş nasıl çözebilirim
  3. P

İtopyaya garantiye gönderdim kasa 20 iş gününü gecicek ne yapmaliyim

garantisinin bitmesine 1 buçuk ay kala verdim değişim iade olmaz bence tamirdeyken garanti süresi gidiyormu yoksa sonradan ekliyorlarmı üstüne
  4. P

İtopyaya garantiye gönderdim kasa 20 iş gününü gecicek ne yapmaliyim

merhaba kaç günde teslim edilci sisteminiz acaba bende elden verdim 18 gün oldu hazır olunca arayacağız diyip duruyorlar
  5. P

Yardım İtopya teknik servis süreci ne kadar sürer ?

merhaba monitörü ne yaptın acaba bendede g2412 var kutularla eksiksiz elden teslim ettim 18 gün oldu size kaç günde cevap verdiler
  6. P

Yardım İtopya Garanti Servis Süreci Nasıl İşliyor?

hocam ne yaptınız acaba bende monitörü verdim 18 gün oldu daha aramadılar elden teslim ettim ürünü eksiksiz
  7. P

Itopya 20 iş günü cumartesiler dahil mi

sistemi 2 ci kez götürdüm ilk seferde 7 gün test yapmışlar sorun çıkmadı diye geri verdiler eve geldim aynı sorun yine var sistemi getirmeden önce devam ederse kutularla getir dendi elden teslim ettim yine kutularla busefer test yapmazlar herhalde bilgisayarın şifresini bile istemediler
  8. P

15 gün oldu daha dönmediler haftaya dönerler galiba
  9. P

itopya 20 iş günü cumartesiler dahilmi ?
  10. P

Itopya teknik servis nasıl işler

anladım gelince görcez kısaca monitor icin değişim dediler ondan yana sıkıntı yok
  11. P

sistem hazır olunca servis tamir raporu falan veriyormu ne yaptıklarına dair
  12. P

1 kere servis kaydı açıldı zaten sistem test edildi sorun çözülmedi bence tekrardan teste sokmazlar direk teknik servise göndermişlerdir umarım
  13. P

monitörüde götürdüm msi g2412 altta cizgiler cıktı onuda verdim birlikte kargoyla uğrasmadım sorunu onlara anlattım orda artık yapabilceklermi bilmiyorum ama sistemim nvlddmkm.sys hatası verip drop giriyordu bu hata genelde ekran kartı kaynaklıymış sorunu cözerler herhalde
  14. P

itopyaya bilgisayarım oyunlarda boşta durdukyere kapandığı için sistemi götürdüm kutular hariç bana arıza tespit yapılcagı söylendi 1 hafta geçti sorun olmadığı arıza olmadıgı söylendi ve geri aldık sorun devam ederse kutuları ile birlikte getirmemizi söylediler sorun devam etti götürdük süreç...
Geri