Arama sonuçları: *

• Users: Tablet123
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Gta 6 İçin PlayStation mı Xbox mı?

En mantıklısı PS5 bence, alır kullanır istediğin zaman da minimum zararla hızlıca satarsın. Series S oyunu oynatır ama görsel kalitesi yerlerde olur büyük ihtimalle, 4TFLOP bir cihazdan bahsediyoruz. Series X ve PS5 oyunu gayet güzel oynatır oyun o ikisine odaklı yapılıyor zaten ama Series X...
  2. T

Airpods Pro 3. Nesil Alınır mı

Kulaklık alınır da o satıcı orijinal gönderir mi bilmiyorum.
  3. T

1070 Bu Fiyata Alınır mı?

O bütçelere 1660 serileri daha mantıklı bence. Darboğaz olmaz.
  4. T

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Yeni mimariyi AM4e getirsin demedim zaten onu geliştirirken yaptığı Argeyi kullanıp AM4ün desteklediği kadarıyla 5000 serisinden daha güçlü bir seri yapabilirlerdi dedim.
  5. T

Ryzen 5 3600 İşlemci Soğutucu Önerisi

Egzoz fansız kasanın içi hamama döner, yan camı çıkarıp dene farkını görürsün. 1781053212 Bu kasa şimdi alttan hava alıp yandan mı veriyor? Öyleyse de biraz garip bir hava akışı olur. Asıl sıcaklık egzoz fan civarlarında birikir hem ekran kartı oraya hava atıyor hem kule fan oraya hava veriyor...
  6. T

Yks Sayısal 25k Sıralama Nasıl Yaparım?

Bunu düşünmenin zamanı şuan değil, önce kafanı toparlayıp sınavına gir ve yapabileceğinin en iyisini yap sonrasını sonra düşünürsün.
  7. T

2026 Rx580 8gb Alınır mı?

Satmak için almaya değer mi değmez bence satmaya değecek bir kâr bırakmaz bilgisayar satmak ama oyun oynamak istiyorsan iş yapar.
  8. T

RTX 5060ti Sistem Yük Altında Siyah Ekran Veriyor

Nvidia kartı bile hataya düşürüyorsa PSU cidden leştir, ondan kurtul.
  9. T

Anakarttaki SATA Girisine SSD Takabiliyor Muyum Dönüşturücuyle

Aldığın sistemin soru cevap kısmına bak biri illaki sormuştur genelde cevap veriyorlar o sorulara. Soran yoksa sen sor.
  10. T

Ram Yukseltmek Fps Arttırır mı

Çift kanaldan dolayı çok az etkisi olur. Tabi şuan neredeyse hiçbir oyunu RAM yüzünden oynayamıyorsundur o sorunu çözmüş olursun.
  11. T

I5 14400f ile 4070 Super Birlikte İyi Gider mi?

1080P de gitmez, anakart yetiyorsa 14600KF geç en az.
  12. T

🔥İndirim Intel Core 225f-Rtx5070 Sistem 56.999 TL

225F direkt 7500F dengi, 245K da 9600X dengi denebilir. Zaten bu ikisi oluyor hep hazır sistemlerde. 1781046945 Bunun benzerlerini çok defa daha uyguna verdiler şuan çok indirim sayılmaz. SSD 1TB ve işlemci 245KF olsa alınabilir olurmuş.
  13. T

Şoknet İnternet Alınır mı?

Taahhüt yok sanırım istediğin kadar kullanılıyor sonra kapattırılabilir. Ben öyle yapmayı düşünüyorum 3-4 ay falan kullanıp kapatacağım. 1781046618 Kötü olmuş, başka nereye geçilebilir var mı mesela yakın fiyatlara modem dahil internet veren firma falan daha iyi olan? Ben Millenicom da...
  14. T

Öneri Intel Core Ultra 9 285 Soket 17.455tl Vatanda

270K hem daha ucuz hem daha güçlü bundan, alınmaz.
  15. T

2. El Işlemci Alacağım Satıcıya Güvenmeli Miyim ?

Hangi işlemci bu R5 5500 mü? Adam da ters bir şey dememiş bence.
  16. T

Yeni Bilgisayar Vs Elimdeki Parçaları Birleştirmek

Ram ve SSD zaten tek tek sistem toplayanları toplamaktan vazgeçiren 2 parça şuan, kalanı toplamak pek zor değil. Sizde hem bunların ikisi de var hem kasa PSU falan da var sadece 3 temel parçayı almanız yeterli. İkinci elde satsanız hem zor olur kasa gibi şeyler pek satılmıyor hem de RAMi kimse...
  17. T

14-15k Telefon Önerisi

Çevremde A05 gibi en giriş seviyesi Samsung modelleri kullananlar da var hiçbiri Note 11 Pro, Note 13 Pro gibi saçma sapan kasmalar yapmıyor 2 senelik cihazda aniden pilin ölmesi gibi sorunlar çıkarmıyor. Redmide sorunsuz modeller çok azdır çoğunda saçma sorunlar çıkıyor benim bildiğim sadece...
  18. T

14-15k Telefon Önerisi

Redmi kötü ya, çevremde alanlar hiç memnun değildi hepsi 2-3 seneye kurtuldu o cihazlardan. Samsung bak bence.
  19. T

Şoknet İnternet Alınır mı?

Bir sorun olmaz denirse bağlatayım da nasıl başvuruluyor bilen var mı şok marketlere mi sorayım?
  20. T

Trafikteki Yeşil Dalga Hayalim. Fikirlerinize İhtiyacım Var.

O bilgiyi aslında bir tuşlu bildirime gerek olmadan çok kullanılan navigasyon uygulamaları araçların sürüş verisinden çekebilir. Çok ufak bir faydası da olabilir belki virajlarda falan ama bunu entegre etmek yine Google, Yandex gibi firmalara düşer adamlarda fena araç verisi var. Zaten yol...
Geri