Arama sonuçları: *

• Users: Tablet123
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Chat Gpt'nin Korkutucu Özelliği

Bunu ben de denedim, bu tarz random bir yanlışlıkla çekilen fotoğraf veriyor fotoğrafın açıklamasını istediğimde o tabii ki ben değilim beni görsel olarak göremezsin ben o yüzden diğer kriterleri dikkate aldım falan diyor.
  2. T

Beyler Bu Ram Kaça Alınır

Sıfırı 20K falandı zaten bunun indirimsiz, ikinci ele düşenine 15K dan fazla vermem.
  3. T

Gram Altın 6350₺'ye Düştü! Düşüş Devam Ediyor.

Öyle deme bazı insanlar 3 ay sonra vereceği borcu bile artacağına inanıp altına yatırıyor 😀
  4. T

Onu bilemezsin işte. Evet altın bir gün 12 bini görecek diyelim ama kaç yıl sürecek bu? Belki 5 yıl sürünecek altının fiyatı sonra görecek yani bunu öngörmek o kadar basit değil. O şekilde de diyelim 5 yıllık enflasyonda her şeyin fiyatı da 2.5 katı oldu sen altından 3 katını aldın, uzun vadede...
  5. T

İşlemci Sıcaklığı ile Alakalı Problem Yaşıyorum

500-1000TL arasına bir kule tipi soğutucu alsan yeter, hatta ikinci elle uğraşırım dersen şehrindeki ilanlara bak çok daha ucuza da kapatabilirsin. Çift fana gerek yok 12cm 4 borulu en ucuzunu al geç. 1780934039 Bir de öndeki o fanın bozuk olduğuna emin misin? Biraz bilgin varsa kasanın...
  6. T

4 bine düşerse de 20K zarar olur o mantıkla. Altın kısa süreli yatırım için çok mantıklı bir araç değil şanslıysan kâr eder şanssızsan dibi boylarsın kısa vadeli yatırımda. Uzun sürede illaki getirisi olur ama 3 ay sonra ihtiyacınız olacak parayı yatırmak için çok yanlış tercih onu demek istiyorum.
  7. T

Ekonominin temel kuralı, fazla yükselen şeyler illaki üzerindeki fazlalığı atar. Uzun vadeli aldıysan panik yapmana gerek yok illaki bir ara yükselir ama bir süre düşüş bekliyorum.
  8. T

Aldığım Anakart İşlemci Soketı̇Nde Problem Varmı?

Detaylı bak ya bazen öyle gözüküyor ama sorun olmuyor.
  9. T

❌İndirim Bitti! Thermalright Lga 1700 Mavi Güçlendirme Kiti (Tf7 Macunlu) - 409 TL

i3 12100F için alınır mı bir de montajı zor mu pinleri yamultmayalım sonra :)
  10. T

Üniversite Okumayacağım Ne Yapmam Lazım?

Çalışırsam iyi sıralama yaparım diyorsan üniversite yine de düşünülebilir. Yok ben asla yapamam hiç boşa uğraşmayım dersen TYT çalışıp kendine uygun 2 yıllık bir yere gir hem biraz öğrenirsin hem diploman olur. Şu devirde elinde yapacağın işe dair belge olmadan kimse iş vermiyor veren de köle...
  11. T

Kahvede Niye Herkes Çay İçiyor

Aslında olay vatandaşa maliyeti değil. Zamanında kahve kültürümüz varmış ama son yüzyılda kahve yetişen topraklarımız olmadığı için çok kahve ithal etmeye başlamışız, çözüm olarak devlet halka kahve yerine kafein kaynağı olarak başka bir şey içirelim ve ithal etmemiz gerekmesin diye düşünüp çayı...
  12. T

Çözüldü✓ Bu İkinci El Ekran Kartı İlanları Sahte Midir?

Öyle zaten, ucuz bir fiyat ve kadın satıcı ismi olunca uğraşıp yazmıyorum bile 😀
  13. T

5070 Veya 5060ti İçin İşlemci Önerisi

245KF iyidir F/P olarak. Ek olarak hazır sistem kovala tek tek toplamayı denersen maliyetin gereksiz yükselir. 55K ya 5070 alabilecekken gider 60K yı bile aşıp zar zor 5060Ti toplarsın.
  14. T

150-200 Bine A2 Motor Önerisi

Orada karar senindir ama değer kaybı oluyor satarken, aynı motorun sıfır ayarında olanlarının piyasasına bir de sıfır piyasasına bak ödeme kolaylığı için o farkı kabulleniyorsan alabilirsin.
  15. T

Sistemime Göre Nvıdıa Ekran Kartı Önerisi

Abartma indirimsiz fiyatı bile en ucuz 21K şuan, 15K ya kadar da görmüşlüğüm var son zamanlarda. 1780858227 O zaman bütçen dahilinde 5060Ti bak, zaten ekran kartın var acelen yoktur diye düşünüyorum karne kampanyası falan filan birşeyler gelir düşer fiyatı öyle alırsın.
  16. T

150-200 Bine A2 Motor Önerisi

Doğrudur.
  17. T

Sistemime Göre Nvıdıa Ekran Kartı Önerisi

Sıfır olacaksa indirimde 5060Ti kovala arada o fiyatlara iniyor ondan iyisi zor, ikinci el olursa 4070 bak.
  18. T

Çözüldü✓ Bu İkinci El Ekran Kartı İlanları Sahte Midir?

Ben aldım ikisini de (!)
  19. T

Pc Toplama Yardımı

7700XT daha ucuzsa değerlendirilir çok büyük fark yok arada, tam tersi ise zaten saçma.
  20. T

Pc Toplama Yardımı

Sıfırdan kurunca aynı fiyatlara DDR5 de kuruluyor zaten, en fazla 2-3 bin fazla verir yine alırsın yani hiçbir mantığı yok.
Geri