Arama sonuçları: *

• Users: Tablet123
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Vento Kasa + FSP Güc kaynağı uyumlu değil ? [VG3400S]

Erkek niye lazım PSU dan dişi çıkar zaten onu bağlayacaksın direkt fanların molexine. Resmi çektiğin tarafına değil diğer tarafına bağlayacaksın PSU dan geleni.
  2. T

Vento Kasa + FSP Güc kaynağı uyumlu değil ? [VG3400S]

Molex olmayan PSU mu olur ya vardır illaki. Birçok şey molex ile güç alıyor hem eski hem modern sistemlerde. Mevzu molex sayısı ise o kabloları üst üste takabiliyorsun kasanın tüm fanlarını peş peşe takıp tek molexten bağlayabilirsin mesela (ama yine de çok abartma peş peşe takma sayısını)
  3. T

Psu yu kasaya nasıl koymalıyım?

Fan aşağı bakmalı neredeyse her kasada bu böyle, yanlış montaj yaparsan sıkıntı olabilir fan hava çekemezse ısınıp yanabiliyor bunlar başıma geldi bir defa. O Psu modeli sanırım akvaryum kasa için tasarlanmış o kasalara dik montaj oluyor, o yüzden tasarım ona göre ayarlanmamış.
  4. T

En ucuz internet paketi hangisi

50GB idareli kullanırsak yeter ama az fazlasına daha iyi ev interneti oluyorsa öyle mi alsak demiştim. 1000TL verecek olsak Türk Telekomdan 1000Mbps kotasız internet bağlatırız zaten de ucuz olması lazım.
  5. T

Superboxun en ucuzu bile 1000Mbps limitsiz internetle aynı fiyat değil mi?
  6. T

4060 ekran kartıma bakım yapmalı mıyım

Sıkıntı yoksa dokunmaya gerek yok.
  7. T

Model alması mantıklımı?

Ve böyle düşünüp Monster mi bakıyorsun? Çok yanlış tercih. 1775772495 MSİ Cyborg berbat cihaz ama Omen 16 olan olabilir.
  8. T

Bu macbook air m4 alınır mı?

Şahsen 7K koy sıfırını al derim ama bütçe çıkmıyorsa alıp şansını deneyebilirsin belki sıfıra yakın cihaz gelir sana kalmış.
  9. T

Kilerde duran sistemi ne yapayım ?

Bozuk değilse 1000 liraya falan verebilirsin sembolik olarak, uğraşmak istersen 1500 civarına da alıcı çıkabilir.
  10. T

2.4kg sütlü fındık kreması %30 fındık 605tl

Bunu da tam öyle olmasa da nutellanın beyaz çikolatalısı gibi düşünebilirsin içeriğinde baya süt var yine sadece kakao yok, fındık ezmesi ile alakası yok pek. Gerçi bu ürünün benzerlerini de o adla satıyorlar ama kıyasladığın migros ürünü baya farklı bir şey.
  11. T

INTEL Core Ultra5 225F/ GeForce RTX5070 62999TL

Bu da parafa 6 taksit zaten sadece ona ek axess için de 5 taksit var sanırım.
  12. T

Ucuz bir ev interneti var mı kotalı da olur ama 1-3 aylık ucuz sonra geçiren firmalar olmasın böyle bir şey var mı yoksa direkt 50GB internetli telefon hattı mı kullanmalı?
  13. T

Ryzen 5 5600 için en tepe 1080 Ekran kartı

Maks 5060Ti veya dengi 4070 olur, üstü pek mantıklı olmaz darboğazdan.
  14. T

Türkiye üzerindeki en büyük tehdit

5G de 100GHz kullandığımızı nereden çıkardınız tam olarak? 5G nin öncüsü ülkeler bile kullanmıyor o kadarını. Türkiye özelinde konuşursak 4.5G ihalesinde verilen en yüksek frekans 2400MHz idi geçen yıl yapılan 5G ihalesiyle de 3500MHz bandı ve 700MHz bandı verildi. Neredeyse herkesin evde...
  15. T

8399TL Samsung Tab A11+ alınır mı?

4GB sorun ama 6GB yeterli gayet bu segment için.
  16. T

Yapmaz sırf o yüzden tableti değiştirmiştim. Çok basit notları falan alırsın matematik hariç testler de rahat çözülür ama oturup şu PDF ye çıktı almakla uğraşmadan notlar alayım dediğinde bir süre sonra delirtiyor kalemin hassasiyeti ve palm reject olmaması.
  17. T

RTX 5070Ti besleyecek sistem önerisi?

Yani kasanın ya da soğutucunun kaç yıllık olduğunun ne önemi var ki? Zaten birkaç yıllık parçalar çoğu çok eski değil. Satış işini ben pek beceremiyorum bazıları satıyor falan da ya benim elimde kalır ya ölü fiyata gider ben denesem 😀
  18. T

7K ya iş yapar basit kullanımda. İşlemcisi iyi. Benim için tableti tablet yapan ilk şart kalem desteği olması o ayrı :)
  19. T

RTX 5070Ti besleyecek sistem önerisi?

Al sat işiyle uğraşmak istemiyorum zaten sistemde işime yarayacak pek parça da yok. Ekran kartı satılacak diyorsun kasa PSU da bende var satarım anakartı çok giriş seviyesi satarım SSD yi belki 500GB yetmez diye kullanırım yani direkt al sat yapmış gibi olacağım gerek var mı buna?
Geri