Arama sonuçları: *

• Users: Yesil_Cephe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Çözüldü✓ 12gb VRAM 2k Yeterli mi?

Hocam ben Nvidia almanızı öneririm. Çünkü içinize sinen o ve onu alın. Ayrıca konu Nvidia/ AMD tartışmasına dönmüş biraz, arkadaşın sorusu fazla yanıtlanmamış. 12GB VRAM ile yıllarca hiçbir sorun yaşamadan oyun oynayabileceğinize eminim. Ayrıca Nvidia / AMD olayına gelirsek. Benim gönlümde hep...
  2. Y

Ucuz Eski Kasa Önerileri

2. Elde çok aşırı uygun fiyata kapabileceğim zamanın efsanesi kasa kovalıyorum ddr4 sistem dizmek için. Yani zamanında peynir ekmek gibi satılmış olan, hava akışı iyi, zamanın efsanesi ama artık eski düşen fakat iş görecek kasa arıyorum. Birkaç ay, ilan kovalayabilirim. Amacım tamamen çok uyguna...
  3. Y

Msı Force Gc30 V2 1899tl'ye Alınır mı?

Arkadaşlar bu aralıklarda bir şey bakıyordum. Kaliteli beni uzun seneler götürecek bir şey istiyorum. Şuan MSI Force GC30 V2 Gaming gecesinde indirime girdi. Alınır mı yoksa biraz bütçeyi arttırıp daha iyi bir şey mi alayım...
  4. Y

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

1 TL ürün olacak mı?
  5. Y

Pc İçin F/P Gamepad Tavsiyesi

Bunun indirimini bekleyeyim o halde. Yıllarca götürür mü hocam kaliteli mı? Yani dersen ki bütçe 2-2.5 olsun dersen onu da yaparım. Yeterki verdigim paraya, beklediğim indirime değsin
  6. Y

Titreşimli mi peki?
  7. Y

Merhabalar. Aslında çok bütçem yok. Söyle 1000 liraya bir şey bakıyorum ama çok dandik olabileceğini düşündüm bu fiyat bandında. O yüzden bütçeyi arttırabilirim. Sadece beni uzun yıllar götürsün istiyorum. Önemli NOT: İndirim kovalayabilirim vaktim var. Bütçe olarak dediğim gibi yukarılara...
Geri