2. Elde çok aşırı uygun fiyata kapabileceğim zamanın efsanesi kasa kovalıyorum ddr4 sistem dizmek için.
Yani zamanında peynir ekmek gibi satılmış olan, hava...
Tamam da bir şeyi alabilmeni kriterlerin belirler. Kriterlerini bilemezsek ürün öneremeyiz; bu kriterlerin başını da bütçe belirler. Kimse sana “Ne kadar...
Evde değilim hocam bakamadım ürünlere bu hafta indirim oranı en yüksekten düşüğe listeyi atmaya çalışacam telefondan becerebilirsem
1779476456
Incehesap...
Arkadaşlar bu aralıklarda bir şey bakıyordum. Kaliteli beni uzun seneler götürecek bir şey istiyorum. Şuan MSI Force GC30 V2 Gaming gecesinde indirime...
Malzeme kalitesi kötü değil ama yıllarca götürecek bir şey arıyorsan daha yüksek fiyatlara çıkıp daha rahat gamepadlere bakabilirsin. Bunlar f/p gamepadler...
Şu bağlantıdaki görsele göre bir ürün alabilirsiniz. Özellikleri kıyaslayın veya isterseniz arkadaşı takip edip sorun yardımcı olacaktır. Hatta forumda da...
Bunun indirimini bekleyeyim o halde. Yıllarca götürür mü hocam kaliteli mı? Yani dersen ki bütçe 2-2.5 olsun dersen onu da yaparım. Yeterki verdigim paraya...