Arama sonuçları: *

1. ozzinvincible

Yardım Kayip Kargo Destek Cok Onemlı

3 5 liradan kısacağım diye bu tarz işlere nasıl girişiyorsunuz ki arkadaşlar. Yasa gereği kaybolan ürün ve sistemde taahhüt edilen ücret esastır. Bizzat kurye firması sahibi olarak app üzerinden çalışan müşterilerde geçenler 300 bin tl lik ürün kaybolmuş ve app sahibi beni ilgilendirmiyor diyip...
  2. ozzinvincible

7800x3d ve 5060ti İçin F/P Anakart

ikinci el düşünürsen tertemiz garantili bir kart var elimde. b650 msi gaming plus wifi
  3. ozzinvincible

🔥İndirim Colorful X870a-Gha Wifi 10.000tl

bende aynı şeyleri gördüm yabancı forumlarda. ekran kartlarında da yazılım tarafında sorun oldugunu duymustum
  4. ozzinvincible

Beyaz 5080 7 9800x3d Bir Sistem Topluyorum Yardımcı Olurmusunuz

B serisinden vazgeç. aynı ekran kartını kullanıyorum cok memnunum bütçen varsa yapıştır düşünme. Anakart olarak dun b650 den https://www.hepsiburada.com/msi-mag-x870e-edge-400mhz-oc8-ddr5-am5-atx-anakart-p-HBCV00007S9M8S?magaza=Hepsiburada bu anakarta geçtim x870e hem indirimde suanda hemde çok...
  5. ozzinvincible

DETAYLI PC TOPLAMA İÇİN YARDIM?

Eğer sistem toplama bilginiz yoksa bir hatanız sisteme mal olabilir. 20 senedir bu işle uğraşıyorum hala bilmediğim şeyler cıkıyor en iyisi profesyonel destek almak. he diyorsan ben öğreneyim mal önemli değil youtube da bir sürü kasa toplama ne nereye nasıl takılır vs videolar var. onları...
  6. ozzinvincible

Sistemimi 2. El Ne Kadara Satmalıyım?

kesinlikle mantıklı o şekilde yapabilirsin.
  7. ozzinvincible

Arkadaslar Sistem Topladım Tek Tek Nasıl Yorumlayın Bakim

Güzel sistem sadece ilerde rtx serisine geçersen (5070 ve üstü ) her zaman daha avantajlı olursun. ve fiyatta gayet iyi eline sağlık
  8. ozzinvincible

Bana verdiğin cevap için yazmadım yukarda ki yorumumu söyle yapabılırsın yeni sistem toplayacaksan m2 yi satma gayet kaliteli. Yok hepsini satıp tekrar toplayacağım dersen biraz daha üzerine ekle o sekılde ilana gir duruma göre cok talep olursa bil ki ucuza koymussun talep olmazsa da bilki cok...
  9. ozzinvincible

Kardeşim bir kere sanırım 2. el piyasa işleyişi hakkında cok bilgin yok sanırım. fiyat arastırması yaparken sarı siteden piyasasına bakarsın. sonrasında eğer hızlı satmak istiyorsan ona göre tok satıcıysan da ona göre fiyat yazarsın satarsın. ak akçeden 0 fıyatına bakarak benım malım bana...
  10. ozzinvincible

aksesuarlar hariç 55 k civarı ederi var.
  11. ozzinvincible

Sistem Upgrade ve Öneri

Selam arkadaşlar, Bir süredir sistemi güncelleme planım vardı. Başta işlemci, anakart, SSD vs. komple yükseltme düşünüyordum ama biraz daha mantıklı gitmeye karar verdim. Biraz önce indirimden MSI MPG X870E EDGE TI WIFI aldım beyaz sistemin son parçasıydı. Lianli ekosistem yapmak gibi bir...
  12. ozzinvincible

🔥İndirim MSI Mpg X870e Edge Tı Wıfı 15.999 TL 6-9 Taksit 🔥

Full beyaz sistemimde b650 gaming plus wifi vardı en son gigabyte x870 ice alacaktim bu fiyata. indirimim ve bonus puanlarım ile 14 bine geldi hemde 3 taksit aldım. ram slotları ve soket girişleri siyah olması biraz beni üzdü ama onlarda zaten soketler takılınca görünmeyeceğini düşünüyorum. Hem...
  13. ozzinvincible

Ekran Kartı ve İşlemci Dışında Parça Önerileri

ozaman intel önerileri ile devam edebilirsin. eğer acelen yok ise indirimleri takip ederek epey uyguna da getirebilirsin parça parça alarak. bugun bende b650 den x870e msi a gectim resmen 870 düz fiyatından daha uyguna x870e msi gaming beyaz anakart aldım :)
  14. ozzinvincible

Ekran Kartı ve İşlemci Dışında Parça Önerileri

Bu bütçede ve 2K 144 FPS + 5 yıl kullanma hedefinde ben olsam birkaç noktaya dikkat ederdim. Öncelikle seçtiğin işlemci olan Intel Core Ultra 7 270K kötü değil ama şu an oyun odaklı sistemlerde AMD'nin X3D işlemcileri hâlâ daha güçlü durumda. Özellikle 5 yıl boyunca ekran kartını tam beslemek...
  15. ozzinvincible

Airpods Pro 3. Nesil Alınır mı

Çıktığı zaman almıştım. Hepsiburada satıcılı şekilde. Airpods pro 2. nesil vardı , aralarında çok über bir fark yok ama tabii ki iyileştirmeleri var. Vade farksız taksit seçeneği ile yetkili satıcılardan gerekirse bir tık fazla olmak kaydıyla alınır.
  16. ozzinvincible

Forza Horizon 6 Optimizasyon Sıkıntısı

4k full özelliklerde suanda 300 fps sabit alıyorum monitörüm 4 k 240 hz hiç takılma donma vs yaşamadım ayrıca pxn vd4 ile oynuyorum 60 fps kilitlenme sorunuda yasamadım birşeylerde mutlaka yanlıslık vardır dostum
  17. ozzinvincible

Yardım Forza Horizon 6 Yol Keşfi - Yardım -

ana şehir merkezinde ki otobanda alt yollara bakman lazım buyuk harıtada gorunmuyor genelde birde bu öyle lanet bişey ki bazı yerde sanki tamamlanmıs gibi görünüyor ama aslında cok ufak milimetrik acıklık kalıyor gerı kalan 4 tanesı sanırım oyle bısey olmus. onuda harıtayı maksimum zoom yapıp...
  18. ozzinvincible

Yardım Forza Horizon 6 Yol Keşfi - Yardım -

https://ibb.co/ZpNbd1BN bu resimde haritanın sol tarafında toprak yolda bir kısım va onun haricinde bende göremedim
  19. ozzinvincible

150-180k Bütçe ile Pc Toplama Yardım

Sistemin temeli zaten çok güçlü olmuş. 5070 Ti + 9850X3D + 6000 CL30 RAM kombinasyonu tam FPS oyuncusu sistemi. CS2, Valorant ve Rust tarafında işlemci odaklı senaryolarda gayet iyi sonuç alırsın. [H3 id='Anakart+Tavsiyem']Anakart Tavsiyem[/H3] Şu an düşündüğün: Asus TUF Gaming X870-PLUS...
  20. ozzinvincible

Babamın Borcu Yüzünden Pc'yi Haciz Edebilirler mi?

Dikkat et dolandırıcı olmasınlar
Geri