Arama sonuçları: *

• Users: betrayed
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. betrayed

❌İndirim Bitti! 9800x3d-5080-32 Ram-1tb SSD 132.999 TL 🔥 🔥

indirimi bitmiş, 150k şuan ki fiyatı alınmaz
  2. betrayed

🔥İndirim Migros Süt İndirimi İkinci Urüne %50

Bu indirimi kötü ama denk gelirsen hem money indirimli hem 2 al 1 ödelerde çok güzel ürünler bulabiliyorsun ayrıca dondurmalarda da hem money indirimli hemde 500e 250 indirim çok sık yaptılar baya ucuza yedik bu yıl külah parasına maraş usulü aldım sürekli. Mesela geçen hafta sürmelik ürünlerde...
  3. betrayed

Rust İçin Bütçe Bütçe Pc Tavsiyesi İstiyorum

Ben oem almıştım bazen daha uyguna gelebiliyor ama genelde parçaların yarısını değiştirmek istiyorsun. Ben kasasından sıvı soğutucuya , ramden ssdye anakarta kadar hepsini değiştirmiştim yine de piyasa fiyatından uyguna denk gelmişti. Rust için en az 32 ram ve x3d işlemci çok işini görür ekran...
  4. betrayed

Rust İçin Bütçe Bütçe Pc Tavsiyesi İstiyorum

Pahalı daha uyguna bulunabilir takipte kal bende rust için imzada ki sistemi topladım mouse klavye kulaklık vardı monitör ve kasa için 90k harcadım rustı da 4k da oynuyorum 700+ popta 125 civarı fps alıyorum ama görsel şölen tavsiye ederim
  5. betrayed

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/gigabyte-b850m-eagle-wifi6e-gen5-soket-am5-ddr5-8200mhzoc-atx-gaming-anakart-fiyati-90091/ fiyat fena durmuyor
  6. betrayed

çok bütçen yoksa işlemciyi sonra al 7500x3d işini görür onun yerine ram 32 çıkart daha faydalı olur ama fiyat güzel gibi
  7. betrayed

siyah olanda indirim yapmamışlar yoksa alırdım bende :( hayırlı olsun size
  8. betrayed

hep o fiyatlara düşüyor dostum , 9070xt kovala
  9. betrayed

geçen hafta 36ya düşmüş , şuan vatan da 34.470
  10. betrayed

Hayal de mi kurmayalım :D
  11. betrayed

https://www.incehesap.com/slate-gold-oem-paket-fiyati-46113/ 60k bandına düşerse bu daha makbul gibi
  12. betrayed

https://www.incehesap.com/el-capitan-oem-paket-fiyati-45726/ yap şunu 100k faydalansın insanlar :D
  13. betrayed

Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi ! - Xdrive Anka

benim de ihtiyacım var koltuğa sandalye de oturmaktan sıkıldım :D titanseat'e mail atmıştım geçenlerde biz forumdaşlara %10 indirim ayrıca özel günlerde ekstra indirim yapabileceklerini söylemişlerdi. gün içinde bir mail daha attım eğer bayrama özel daha da indirim yaparlarsa hemen konu açacağım...
  14. betrayed

Xdrive Koltuk Bu Fiyata Alınır mı

benim de koltuk ihtiyacım var, titanseat markasına mail attım bugün biz forumdakilere fiyatta yardımcı olur musunuz diye %10 ve özel günler için ekstra daha indirim yapabileceklerini belirttiler. yeni bir mail gelirse konu açıp paylaşacağım kaliteli ürünleri ve iyi bir müşteri hizmetleri...
  15. betrayed

Vatan Teşhir Ürünü Alınır mı

süpürgelerde çok ucuzmuş annem istiyordu telefonla arasak alabiliyormuyuz mağazaya gitmeden? birde demo telefon almak mantıklı mı tecrübesi olan varmı? şuan ki telefonum yurtdışı yedek olarak bir tanede demo alayım dedim fiyatı görünce :D
  16. betrayed

10-13k Bandında Oyuncu Koltuğu

bende araştırıyorum yıllardır acı çekiyorum sandalyede oturarak aslında en önemli şey sağlığımız için, pahalı diye inat edip almıyordum ucuz ne kaldı ki... yapay zekaya falan sordum beast alma diyor throne al diyor birde utanmadan :D Titanseat throne anthra modeline bakıyorum 11.5a vardı şuan o...
  17. betrayed

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

12 ay kaptım iyi oldu valla teşekkür ederiz konu için
  18. betrayed

Corsair Mouse Alınır mı

kuponunuz ile başka bir şey bakın bence itopya da beyazı 1500 tl şuan link
  19. betrayed

🔥İndirim .

80 kere olabilir dönem içi harcaması -257bin :D
  20. betrayed

🔥İndirim .

aynen bir akıllı sizsiniz biz gerizekalıyız ayrıca parmaklarımız kangren olmuş f5 bile atamıyoruz
Geri