XanthiN
Kategori Moderatörü
- Reaksiyon skoru
- 2,013
Bunu da geçmişte 99k'ya yakalamıştım iptal geldi, eğer seninki edilmez ise yılın fırsatı olur.yüksek ihtimalle iptal gelecek bakalım
Bunu da geçmişte 99k'ya yakalamıştım iptal geldi, eğer seninki edilmez ise yılın fırsatı olur.yüksek ihtimalle iptal gelecek bakalım
buda çok iyiydi bu arada 5080 laptopların fiyatları acayip uçmuş bu kadar yükseldiğini bilmiyordumBunu da geçmişte 99k'ya yakalamıştım iptal geldi, eğer seninki edilmez ise yılın fırsatı olur.
Alıntıyı görüntüle
240k fiyatlı ürün, 100k ya alıp 150 ye seri seri satma işi çık aklımdanBunu da geçmişte 99k'ya yakalamıştım iptal geldi, eğer seninki edilmez ise yılın fırsatı olur.
Alıntıyı görüntüle
Masaniz musaitse kesinlikle gecin. Mumkunse 240 Hz olani alin. Rekabetci oyun oynuyor olsaniz da ekran buyuklugu bence guzel bir ekstra oluyor. Medya tuketiminde 2k'dan sonra 4k ilac gibi gelmisti bana.Elimde samsung g6 360Hz oled var, satıp linkteki 32" 4k oled e geçilir mi?
Rekabetçi oyun oynamıyorum, sadec AAA oyunlar oynuyorum, o yüzden 32" bakmaya başladım. 4070ti superin ömrü 4k da ne kadar olur tabi onu bilemiyorum :/Masaniz musaitse kesinlikle gecin. Mumkunse 240 Hz olani alin. Rekabetci oyun oynuyor olsaniz da ekran buyuklugu bence guzel bir ekstra oluyor. Medya tuketiminde 2k'dan sonra 4k ilac gibi gelmisti bana.
Hocam 12 GB GRE versiyonu 550 dolardan piyasaya girdi.16GB olanın daha ineceğini sanmam 9 taksit var satıcı amazon bence riske gir al 14 gün içerisinde fırsat çıkarsa iade edersinhocam sizce biraz daha inmez mi fiyatları ?
6 gün daha sürer elbet gelir ilk günden her şeyi sermezler diye umut ediyorum ama burası TR amazon tabi güvenim tam yokprime day bitti mi yoksa hala iyi birşeyler gelir mi
hocam para ver al demek saçma sonuçta herşeyin segmenti belli ama 9070xt yi 32.5 satıyolar 9070e 28k yerine 9 taksit varken alınabilir belki aylık 400 450 lira fark ediyorhocam sizce biraz daha inmez mi fiyatları ?
hocam bunları hızlı satabiliyormusunuz. 32 gündür indirim takip ettim bi pc toplıcam diye mala bağladım. Artık bulursam al sata yönelicem galiba tuvalete kredi kartıyla girer oldukBunu da geçmişte 99k'ya yakalamıştım iptal geldi, eğer seninki edilmez ise yılın fırsatı olur.
Alıntıyı görüntüle
AA hocam ayıpfena yamyamlar a520 1k ya düşmüş ben göremedim bile
gereksiz bence düz olan fazlasıyla işinizi görür ki o da daha düşük fiyatlara geliyor nereden baksanız fark 1500 liradır.https://amzn.eu/d/0fiJxet7 Alınır mı yoksa düz olan oneblade mı mantıklı 1000 tl fark var.
hocam vücüt başlıklı olanı alacağım 1600 tlgereksiz bence düz olan fazlasıyla işinizi görür ki o da daha düşük fiyatlara geliyor nereden baksanız fark 1500 liradır.
h.oAA hocam ayıp![]()