🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

yüksek ihtimalle iptal gelecek bakalım
Bunu da geçmişte 99k'ya yakalamıştım iptal geldi, eğer seninki edilmez ise yılın fırsatı olur.

1782129934018.webp

Elimde samsung g6 360Hz oled var, satıp linkteki 32" 4k oled e geçilir mi?
Masaniz musaitse kesinlikle gecin. Mumkunse 240 Hz olani alin. Rekabetci oyun oynuyor olsaniz da ekran buyuklugu bence guzel bir ekstra oluyor. Medya tuketiminde 2k'dan sonra 4k ilac gibi gelmisti bana.

Masaniz musaitse kesinlikle gecin. Mumkunse 240 Hz olani alin. Rekabetci oyun oynuyor olsaniz da ekran buyuklugu bence guzel bir ekstra oluyor. Medya tuketiminde 2k'dan sonra 4k ilac gibi gelmisti bana.
Rekabetçi oyun oynamıyorum, sadec AAA oyunlar oynuyorum, o yüzden 32" bakmaya başladım. 4070ti superin ömrü 4k da ne kadar olur tabi onu bilemiyorum :/

hocam sizce biraz daha inmez mi fiyatları ?
Hocam 12 GB GRE versiyonu 550 dolardan piyasaya girdi.16GB olanın daha ineceğini sanmam 9 taksit var satıcı amazon bence riske gir al 14 gün içerisinde fırsat çıkarsa iade edersin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

prime day bitti mi yoksa hala iyi birşeyler gelir mi
6 gün daha sürer elbet gelir ilk günden her şeyi sermezler diye umut ediyorum ama burası TR amazon tabi güvenim tam yok

hocam sizce biraz daha inmez mi fiyatları ?
hocam para ver al demek saçma sonuçta herşeyin segmenti belli ama 9070xt yi 32.5 satıyolar 9070e 28k yerine 9 taksit varken alınabilir belki aylık 400 450 lira fark ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu da geçmişte 99k'ya yakalamıştım iptal geldi, eğer seninki edilmez ise yılın fırsatı olur.

Alıntıyı görüntüle
hocam bunları hızlı satabiliyormusunuz. 32 gündür indirim takip ettim bi pc toplıcam diye mala bağladım. Artık bulursam al sata yönelicem galiba tuvalete kredi kartıyla girer olduk :D

gereksiz bence düz olan fazlasıyla işinizi görür ki o da daha düşük fiyatlara geliyor nereden baksanız fark 1500 liradır.
hocam vücüt başlıklı olanı alacağım 1600 tl

Geri