Arama sonuçları: *

• Users: DanDanBamBam
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. DanDanBamBam

Vernel Max Lilyum Kokulu 60 Yıkama Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı (1 X 1440 Ml) 7 Tane Alımda Tanesi 99 TL !!

Dünyanın en zararlı şeylerden biri şu. Kullanmayın hiç bir şey kaybetmezsiniz. Sağlığınızdan daha değerli değil
  2. DanDanBamBam

🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL

[H3 id='HYPERX+Pulsefire+Haste+2+Wireless+Mouse+ile+bunun+arasnda+kaldm.+neriniz+ne+olur+']HYPERX Pulsefire Haste 2 Wireless Mouse ile bunun arasında kaldım. Öneriniz ne olur ? [/H3] https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-pulsefire-haste-2-wireless-gaming-mouse-siyah-1232178.html
  3. DanDanBamBam

🔥İndirim Macbook M5 Pro 24gb-2tb 14" 131,638₺

paraf kampanyası devam edıyor mu acaba
  4. DanDanBamBam

🔥İndirim Macbook M5 Pro 24gb-2tb 14" 131,638₺

daha önce m5 - 24gb - 1 tb olanını 98 e almıstım. iade edip bunu mu alsam acaba ama ram 24 işte o düşündürüyor.
  5. DanDanBamBam

🔥İndirim Hot Wheels F&F Tokyo Drift Bundle 1590tl

Linkteki set alınır mı hocam peki ? Bu hangi seri oluyor ?
  6. DanDanBamBam

🔥İndirim Solo Ultra Tuvalet Kağıdı 40'lı 234 TL

Migros'ta da sağlam indirimler var.200-250 civarına 3 katlı familia var. Bugün de kağıt havlu aldım 12 li 170 küsürdü galiba. O da çok iyi fiyat
  7. DanDanBamBam

🔥İndirim Solo Ultra Tuvalet Kağıdı 40'lı 234 TL

Bu fiyatlara familia vb markalarda 3 veya 4 katlı tuvalet kağıtları oluyor. 2 kat suda eriyip gidiyor direkt. Çok tavsiye etmem açıkcası
  8. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! Klassegear Feel Iem Kulaklık Type-C Versiyonu ₺800

rezil bir kulaklık. aldıgıma alacagıma pısman oldum. apple ın kablolu earpods u bıle bundan ıyı ses verıyor
  9. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

hiç farketmez. Benzer onlarca binlerce saat var. bahsettiğiniz altın 24 ayar degıl zaten. eticaret sitelerinde benzer kaplamalaı bir sürü ürün bulabilirsiniz. tüm bunlar hesaplandıgında saatin olması gereken rakam 45-50k. öldürsen hype dönemi oldugu için 75k. yıllardır mezatlardan saat alırım...
  10. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

200-300 mü. NFT den daha balon ne olabilir diyordum plastik bir saate 300 bin fiyat biçiyorlar :D limitli olması sayılı olması zerre önemli değil. Altı üstü plastik bir saat. Seikonun da, orientinde casionun da dünya kadar limitli saati var. Hatta büyük markaların da omeganın bile limitli...
  11. DanDanBamBam

🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL

Marka için soru işaretleri olan varsa 3.5 yıl önce, beni idare etsin diye darmoshark m3 almıstım. O kadar alıştım ki hala aynı mouse kullanıyorum. Razerı fln bir kenara attım. Mouse u kadar hor kullandım ki hala nasıl çalıştığına şaşırıyorum. Yere fırlatmadığım mı kaldı, masaya sertçe 10 larca...
  12. DanDanBamBam

🔥İndirim İncehesap 23.00 İndirimi (Monitör)

tam 23:00 da sepete ekledim. Saçma sapan 15000 tl lik urun de ekledı yanında. onu silip sayfayı yenıledım 5400 oldu. 20 sn de 100 stok mu eridi. muhtemelen 10-15 tane stok açtılar
  13. DanDanBamBam

🔥İndirim İncehesap 23.00 İndirimi (Monitör)

100 stok olduguna inanan varsa boğaz köprüsü var elimde. 10 sn sepete ekledım sayfayı yenıledım 5400 oldu.
  14. DanDanBamBam

🔥İndirim Paen %10 Kod Tshirt 449tl + Bel Çantası Hediye

Ne demek nasıl bir beklentimiz olsun. tişörtten evde bulaşıkları yıkamayı beklemiyoruz tabi. Oversize olarak satılan tişörtün oversize olarka gelmesini bekliyor haliyle insanlar. XL olarak aldığım tişörtün bel hizasında kalmasını istemiyoruz mesela. Öyle bir yorum yapmışsın ki sanki ilk defa...
  15. DanDanBamBam

🔥İndirim Sinerji S300 300w Usb3.0type-C Matx Minitowerkasa 999tl (Ücretsiz Kargo Sinerji)

amd var mıdır öneri ? abdullah sanki bir video çekmişti 2. el alınabılecek en mantıklı işlemci diye
  16. DanDanBamBam

🔥İndirim Sinerji S300 300w Usb3.0type-C Matx Minitowerkasa 999tl (Ücretsiz Kargo Sinerji)

2. el alınabılecek en fp ucuz işlemci ne olur
  17. DanDanBamBam

teşekkürler aldım o zaman 1 tane. evde MSI VGA GT 710 vardı buna bi sistem yapayım :D bu arada fan kapagını vs nereden almıstınız ?
  18. DanDanBamBam

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Kardeşime kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Bu kablosuz ürünler arasında önerebileceğiniz bir ürün var mıdır ? https://www.havitstore.com.tr/kulak-ustu-bluetooth-kulaklik
  19. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! 750/450 Algida İndirim Kombosu Yetişin! (Trendyol Go)

Ülkerden sonra ülkede alınmaması kullanılmaması gereken markaların başında geliyor. sattıkları ürünlerin ne dondurmayla alakası var ne de gıda ile. kimyasaldan ortaya çıkan soğutulmus urunler
Geri