Arama sonuçları: *

• Users: HildazDT
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

🔥İndirim Zotac Geforce RTX 5070 Tı 45.268tl

Genelde açık. Crimson desert’te açmam gerekiyor. 007’de bakmadım her şeyi fulledim geçtim. Sabah bakarım. Forza’da quality modda açık yine. Ama kesinlikle tıkanma falan yok. Ray tracing full path tracing orta ayarda açtım. Alan Wake 2’de de aynısını yaptım. Zaten path tracing açınca kartın anası...
  2. H

🔥İndirim Zotac Geforce RTX 5070 Tı 45.268tl

ben 4K'da Galax 5070TI 2x kullanıyorum kart 70-75 arası geziyor 4K'da her şeyi fullüyorum sadece DLSS Quality yapıyorum o zaman 2K'dan çekiyor ve görüntünün doğal 4K'dan hiçbir farkı olmuyor. Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak lazım. 5070TI'ı 4Kda kullanmakla 2K'da kullanmak arasında hiçbir...
  3. H

🔥İndirim Dove 6x450 Ml Hindistan Cevizi Yağı&Badem Sütü Özü Nemlendiricili Sıvı Sabun 524 TL

Baya uyguna geldi tanesi 87 lira gibi bir fiyat oluyor. Marketlerde tanesine 250 lira istiyorlar. Amazonda da 120-150 bandında bulunuyor. Her halükarda çok uygun oldu. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
  4. H

Aynı Paraya RTX 4060ti mi 5060 Mu?

Evet hocam 4060ti 16 gb diyorum. Hem vram’i daha fazla hem saf gücü. Çekirdek sayısı da daha fazla. +3 tflps. Ufak bir fark olsa da daha iyi sonuçta. Zaten gördüğünüz gibi daha pahalı. 5060 kapış kapış giden bir kart olsa daha ucuza alamazdınızz
  5. H

Aynı Paraya RTX 4060ti mi 5060 Mu?

Saf güçte 5060 önde olsaydı 8 gb’a rağmen alınırdı ama 4060ti hem saf güç olarak hem vram olarak 5060’tan önde. Sırf dlss sürümü biraz daha yeni destekliyor diye 5060 alınmaz. 5070 12 gb’a çıkamıyorsan eğer 4060ti 16 gb al. Ben yukarıda yazdıklarımın hepsini kullandım 4060ti 2K’da dlss açmazsan...
  6. H

Yardım 12400f ile RX 9060 XT Darboğaz Yaşar Mıyım ?

Hangi çözünürlükte oynadığına bağlı. ben 5070TI ile 4K çözünürlükte kullanıyorum i5 12400F'İ ekran kartının sırtına bindiğim için sorun yaşamıyorum. Kartı yüzde 90-99 kullanacak şekilde zorlarsan darboğaz yapmıyor. Diğer türlü ayarları yükseltmez ve dlss fsr gibi şeylerle fps'i göğe çıkarırsan...
  7. H

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Mo27q2a 280hz 2k OLED 23500tl

bu monitör geçen hafta 35 liraya satıldı amazon satıcılı. hemen aldım. tandem qd-oled yapısında bu monitör. 4k için en f/p monitörlerden birisi. ama konudaki 2k monitörle arasında aşırı fiyat farkı var. 2K da alınabilir.
  8. H

Çözüldü✓ I5 12400f RTX 5070 ile Aşırı Darboğaz Yaparmı

Ben 12400f i5 ile 5070ti kullanıyorum 4K’da darboğaz yok. 2K’da biraz oluyordu. Böyle durumlarda binebildiğin kadar kartın sırtına bineceksin ki işlemci kartın yolladığı kareleri hesaplamaya yetişememezlik yaşamasın. Kartı zorlayacaksın. 2K’da DLSS’i köklersen mfg açarsan ekran kartı çok fazla...
  9. H

Çözüldü✓ Dolandırıldım Galiba

Elindeki tüm bilgilerle savcılığa gidip dilekçe vereceksin adam parayı geri atmaz dolandırıcı zaten. Geçmiş olsun. Pahalı bir ders.
  10. H

Öneri 2k Oled Monitör Tier List

Ben 4k almışken 32 inç alacaktım ama fps oyunlarında son sınır artık 27 o yüzden 27den devam ettim çünkü yeri geliyor cod ve bf oynuyorum. Diğer yandan da ekran kartınız 2K kaldırıyorsa 4K da kaldırıyor demek teknoloji artık çok gelişti yapmanız gereken tek şey ayarı DLSS Quality'ye almak. O...
  11. H

Ben Tandem W-OLED MO27Q28G vardı 2K. İade edip MO27U2 aldım. Parlaklık olarak Woled’den geride ama odam aydınlık olmadığı için bana yetti de arttı. Renkler daha güzel. Bir de koyu gri ekranlarda iz yok. Açıkçası grey banding gözüme batmıyordu benim değiştirme sebebim azıcık daha katıp 4K almış...
  12. H

Yanmadan ziyade grey banding daha önde. Altta hep böyle kağıt dokusu gibi bir doku oluyor sadece gri renkte. Harici sorunsuz. Ama parlaklıkta rakipsiz… W-OLED’den QD-OLED’e geçen biri olarak diyorum.
  13. H

🔥İndirim Inno3d Rtx5070 Ti 48.500tl

ben de 41e almıştım ama bu kartı değil galax 2x beyaz olanı
  14. H

Rehber gibi rehber yemin ediyorum. Mo27q28g 4. Nesil Tandem Oled iade başlattım MO27U2 sipariş ettim. Sanırım bunda 4. Nesil QD-OLED var değeceğini düşündüm. Sağ salim gidin gelin hocam inşallah ben de 2 sene önce döndüm askerden. Güzel anıları hatırlıyorum sadece. Bu konu için de sağ olun 30k...
  15. H

🔥İndirim Gıgabyte Mo27q28g Tandem Woled (Mat) 280hz 29959 Tl

kaplama sökmeyin hocam aman. mediamarkt'a falan gidip bir de parlak ekranı inceleyeceğim. orada her yer ışıl ışıl malum orada bile yansıma gözüme çok gelmezse evde hiç gelmez bir karar vereceğim aslında çok da memnunum mo27q28den ama merak işte ne kaybederim. 1778661442 qd-oled hocam qled...
  16. H

Küçüklükten ziyade acaba parlak ekran nasıl olurdu diye aklıma gelip duruyor. Yoksa grey banding vs hiç aklıma gelmiyor. Binde bir ya ayarlarda ya da gemini’de ya da google’da koyu modda gezerken. Dediğiniz gibi tek aklıma takılan parlak nasıl acaba normalde matçıyım
  17. H

27 inç 4k oled monitör tavsiye ve bilgi.

hocam ne anlamda başka bir seviye yani en büyük fark 4K olması mı yoksa ne gibi farklar var sizce
  18. H

güncel ne önerirsin hocam qd-oled olarak
  19. H

Parlaklık yüzünden seçmemiştim bunu.parlaklık limitleme de beni deli ediyor keza. Yoksa güzel monitör. E parlak panel de sevmiyorum. temizliği zor geliyor. Benim kullanım tarzımmış beni 4. Nesil wolede yönlendiren. Kişinin neyi sevip sevmediğiyle alakalı
  20. H

Bir şey sanmıyoruz hepsi bizim hizmetimize sunulan ürünler bunlar. Sizin 2400 saat kullandığınız hangi monitördü?
Geri